2019. március 14., csütörtök

Jóga szép kártya

Jóga szép kártya

A jóga órák, bérletek fizethetőek a Széchenyi Pihenőkártyával! Elfogadjuk a KH, MKB és az OTP bank kártyáit is, amennyiben a szabadidő csomag aktiválva van a kártyán. Merüljön el a nyugalom tengerében, és engedje át magát egy több ezer éves kultúra érintésének!


A Padma Jógastúdió átjáró egy másik,a mindennapok rohanásától elzárt világba. A jóga mindenkié, gyakorlása nem ismer térbeli vagy időbeli korlátokat. Mai modern világunkban azonban a sűrűsödő munkahelyi és otthoni teendők, a rövidülő határidők mellett egyre nehezebb időt és figyelmet fordítanunk saját magunkra. SZÉP kártya egyenleglekérdezés.


A főváros népessége a legutóbbi adatok szerint meghaladja az millió főt, így. JÓGA TANFOLYAMOK – “ JÓGA A MINDENNAPI ÉLETBEN” rendszer szerint. Kiscsoportos jógaórák, kezdőtől a haladóig. Autentikus jóga rendszer, sok éves tapasztalattal rendelkező oktatóktól.


Meggyőződésünk, hogy a jóga az egyik legjobb dolog, amit tehetünk magunkért és másokért. Szép kártya elfogadóhelyek, szállások, éttermek, kulturális helyszinek, programok, információk, szép kártya tudnivalók. Ha most regisztrálsz, ajándékba adunk Neked egy jóga videót. A jutalék minimum összege továbbra is forint marad.


A nyilvántartás megszüntetéséről és a kártya visszavonásáról az intézmény legalább hónappal előre köteles tájékoztatni az érintettet. Aerial jóga , azaz jóga a levegőben, egy speciális, felfüggesztett anyagban a jóga hintában (hammock). Rendkívül nagy teherbírású, rugalmas anyag, segítségével intenzívebb a nyújtás, de használható erősítéshez is. A legkedveltebb azonban súlytalan lebegés, ahol a gerinc tehermentesítve nyújtózik. A weboldalon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak.


Jóga szép kártya

Stúdiónkban az OTP, a KH és az MKB Bank Szép kártyájával tudsz fizetni a recepció nytivatartási ideje alatt. Ráadásul nemcsak POS terminálokon, hanem online és telefonon is fizethetsz vele. PIN-kóddal sem kell bajlódni: fizetéskor az aláírásoddal és egy fényképes igazolvánnyal tudod igazolni a személyazonosságodat.


Szeretettel köszöntelek a Bikram jóga rajongók családjában. Furcsának tűnhet számodra, hogy a család szót használom, de hidd el, ha megtetszik neked a Bikram jóga , fél év múlva lehet többet leszel velünk, mint az igazi családoddal. Mkék újpest-központi metróvégállomástól perc séta a Duna felé. A Mandala központok legnagyobb jógastúdiója a Westenddel szemben 4nm-en, két tágas gyakorlóteremmel, zuhanyzós öltözőkkel és projektoros oktatóteremmel vár! Minden ajándékdobozban egy ajándékutalvány és egy szép katalógus található, számos programlehetőséggel.


Az utalvány a bemutatott programok bármelyikére érvényes. Aki ajándékba kapja, kiválasztja kedvenc programját a katalógusból, és lefoglalja a neki megfelelő időpontra. A helyszínen átadja az utalványt. Jövő januártól (esetenként már az idén) új feltöltést csak azok kaphatnak, akik szerződnek a bankkal. Jóga , szeretettel LoveYoga.


A szép környezet, a szeretetteljes légkör, a szakmaiság találkozása. A jóga gyakorlásának célja első hallásra egyszerű lehet. Jó közérzet, egészséges test, kiegyensúlyozott lélek, rövidebben “Ép testben, ép lélek”.


Ha valaki ezért iratkozott be egy jógaiskolába, megtette az első lépést, hogy életét boldogabbá tegye ezen a Földön. Külön igénylésre a szolgáltató küldhet egyenlegértesítést mobiltelefonra, e-mail címre, van, ahol a fizetési bizonylaton is szerepel a felhasználható egyenleg. Ha szeretnél edzeni egy jót feltétlenül nálunk a helyed! OTP szép kártyád van, lehetne annyi esze hogy rákeresel neten a beváltóhelyekre. Böngéssz a partner edzőtermek között a térképen, vagy keress település, mozgásforma, sport alapján.


Az elfogadóhelyek száma folyamatosan bővül. A kínálatban: konditerem, fitnessterem, masszázs szalon, uszoda, speedfitness- flabelos- squash és jóga stúdió, illetve küzdősport, lovaglás, tánc és még sok más megtalálható.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések