2019. március 22., péntek

Mit jelent a szerelem

Mit jelent a szerelem

Mit jelent a szerelem ? Amit azonban biztosra tudunk, az az, hogy a szerelem az emberiséggel egyidős, és minden embernek mást jelent. Ezek a különböző interpretációk viszont nem változtatnak azon a tényen, hogy a szerelem – szerelem. Bármit jelenthet, az egész napos ágyban maradós együttléttől kezdve, ejtőernyős ugrást csinálni valakivel. Unsubscribe from András Katona?


Tweet Szenvedély, szerelem , mámor, megszállottság, vágy, viszketegség – ezen szavakkal írjuk le azt az önkívületet, eufóriát, révületet, gyönyört, amelyet így vagy úgy, szinte mindenki átélt valamikor. A mély, őszinte szerelem. Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési. Néztem, hogy ki mit gondol erről a témáról.


Találkoztam valakivel, akit nagyra tartok és vele teljesen megegyezett a nézőpontunk. Ittam a szavait, mivel ő az én saját érzéseimet és gondolataimat erősítette meg. Aztán egyik nap rájöttem, hogy a szerelem olyan, mint a hit vagy akár az ízlés. Mindenkinél másképp jelenik meg. Csak a kémia miatt esünk valaki láttán euforikus állapotba, vagy más is van a dolog mögött?


Mit jelent a szerelem

Vajon mások is hasonlóan érzik magukat, ha szerelmesek? A férfi életének ugyanis mindig pusztán csak egy állomása a szerelem , a házasság, a csalá de önmagában ebben még nem tud kiteljesedni. Várja még egy csomó tapasztalat, harc és küzdelem, melyek mind-mind arra szolgálnak, hogy közelebb kerüljön belső középpontjához. Az ok, a céltalan életedbe az, hogy ÉRTE tesze neki szeretnél jót, többet, értékesebbet.


A szexuális kapcsolat nem összekeverendő a szerelemmel. Az ember a személyiségén keresztül hozhatja magát szerelem befogadó kész, vagy a szerelem lehetőségét kizáró állapotba. A költészetben a szerelem egyfajta sosem-múló társ, szenvedések okozója. Egy mondás szerint: a boldog szerelmeknek nincs történetük. Mert olykor eleget szenvedünk ahhoz, hogy jogunk legyen soha azt nem mondani, nagyon – nagyon boldog vagyok!


Fodor László, a Retro Webrádió Szeged műsorvezetője és Laskai Nelli, a minelli. A szavak csak szavak, a tettek azonban többet érnek minden kimondott szónál. Ha szeretünk, bizonyítsuk is azt be a másiknak, hogy mennyire. A szerelem cselekedet is, nem pusztán csak egy érzés. Egyszerű tudományos nyelvezettel élve a szerelem ugyanazoknak a vegyületeknek – többek között a dopaminnak, az oxitocinnak, a tesztoszteronnak, az ösztrogénnek és a norepinefrinnek – a műve, amelyek társkeresésre ösztönzik a többi emlőst.


Lehet, hogy valamikor azt mondtam volna, hogy elég az a finom, láthatatlan szál, ami hirtelen összeköt, a cinkos mosoly, a szemvillanás, amiben minden benne van, vagy az, hogy úgy „másképp” dobban meg a szív. Tudod mit jelent , ha patkánnyal álmodunk? Ha azt jelenti, amiket a posztoló ide írogatott, akkor az igaz szerelem eme leírásában bomlik ki a szerelemverseny a legtisztábban. A kérdőív célja, hogy megállapítsuk, mit jelent a modern civilizáció fiataljai számára a szerelem , a férfi-női kapcsolatok, a hűség, stb.


Mit jelent a szerelem

Sorra vesszük a legfontosabb kérdéseket, mint az első benyomások, az érzelmek, a féltékenység, a szexualitás, a viták, vagy a szakítás. Különleges állapotba kerültem a 4x betöltése körül, megtalált a szerelem (vagy a fellángolás?) A klasszikus tünetek ezt mutatják, mert korábban is volt ilyen, ismerem az érzést, teljesen levett a lábamról, a gyomromban émelygést érzek, állandóan az a személy jár az eszembe, semmihez nincs kedvem, még a szexhez sem, ez az igazi plátói érzés, ugyanúgy. De az élet engem is megtanított arra, hogy a szerelem vakká tesz, ha nem vagyunk elég éberek. Olyan embereknek adjuk oda szívünket, lelkünket, akik mégcsak meg sem becsülik. Nem tudhatom, mert nő vagyok.


Csak azt tudom, hogy férfi számára mit jelentett az én szerelmem. Sternberg háromszög-elméletében azt állítja, hogy a szerelemnek három fő komponense létezik: az intimitás, a szenvedély és az elhatározás vagy elkötelezettség. Intuícióidnak hála művészi módon is ki tudod fejezni az érzéseidet. A virágok szimbolikája.


Melyik növény, mit jelképez? Az emberek már szinte az ősidőktől kezdve ajándékoznak egymásnak virágot, a vágy-, a hűség- és a szeretet jelképeként. Ha párod nem suttogja minden napfényes reggelen szerelmesen a füledbe, mennyire szeret, az még nem jelenti azt, hogy ez nincs így.


Ha hiányzik a szótárából ez a női szemmel kimondottan értékes szócska, akkor is lehet mély érzelmű az illető, legfeljebb csak irtózik a sablonoktól. A volt kedvessel erotikusat álmodni bármi olyat jelenthet, ami hozzá kapcsolódik: ha fiatalok vagyunk az álomban, az akkori évek szabadságára utal, ha rossz fiú volt, akkor az izgalomra való vágyra utal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések