2019. március 14., csütörtök

Kiadó lakás baja olx

Bútorozott lakás kiadó Központi helyen, kiadó bútorozott lakás V. Arany János utcában, közel a Metró megállóhoz kiadó ez a garzon lakás. Ingatlan 31nm, belső udvarra néz, csendes. Infrastruktúra, közlekedés kiváló. Kiadó albérletet keresel Baján? Havonta több millióan választják az ingatlan.


Kiadó lakás baja olx

Albérlet Baja , kiadó lakások Baján - ingatlan. Több friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás jó állapotú tégla építésű. Hosszútávra kiadó tiszta, rendezett, 1. Baján a Klapka lakótelepen, csendes környezetben, kölcsönös szimpátia és bizalom esetén, nem dohányzó személynek.


Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Eladó lakást keresel Baján? A főépülethez kapcsolódik egy kb. Magyarország legnagyobb albérlet kereső portálja. Az udvari épület alagsorában kialakításra került egy m2-es garázs,- db műhely (2 és m2), raktárak,- és öltözők.


Kiadó lakás baja olx

A lakás helyiségei: szoba, konyha, fürdőszoba, előszoba, spájz. A falak festettek, a szobák parketta, míg a többi helyiség járólap burkolatú. Nálunk megtalálod amit keresel. Baja , belváros, lakás , szoba, mEladásra kínálunk Baja belvárosában egy m2-es, első emeleti, másfél szobás, kitűnő állapotú lakást. Térképes albérletkeresés.


Ingyenes hirdetésfeladás. Próbálj módosítani a keresési feltételeken vagy iratkozz fel az ingyenes hirdetésfigyelőre és elküldjük neked ha felkerül portálunkra egy téged érdeklő ingatlan hirdetés. Nem találtunk olyan ingatlant, ami megfelelne a keresési feltételeknek. Töltse ki az alábbi adatokat és máris viszahívjuk! Baja Újvárosi lakótelepen a Vásárhelyi Pál utcában első emeleti négyzetméteres szobás lakás eladó.


A kereső vagy településlistáink segítségével pillanatok alatt megtalálja az igényeinek leginkább megfelelő albérletet, Budapesten és vidéken egyaránt. Keressen a legfrissebb kiadó lakások között Baja környékéről a Lakasok. Ha megtalálta a kiszemelt lakást, írjon a hirdetőre, kérjen ingyenes visszahívást.


Bajai kiadó Üzleti ingatlan az ingatlanbazar. TV), légkondicionált, radiátoros fűtés. A legfrissebb albérlet, kiadó lakás hirdetések Baja környékéről a Kiadoalberlet.


Vegye fel a kapcsolatot a hirdetővel gyorsan, könnyedén, akár visszahívást is kérhet. A többi szobát egy mérnök, egy orvos és egy főiskolás fiú lakja. Cégünk kiegészítő szolgáltatásai között szerepel a társasházkezelés, energetikai tanúsítvány készítés, lakáshitel és lakásbiztosítás, illetve lakás előtakarékossági szerződések kötése. A társasház rendezett, tiszta közös területei rendszeresen karbantartottak, tiszták. TIPP: Érdeklődjön a kaució összegéről is.


Otthon Centrum Baja ingatlan kínálata. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Két havi kaució szükséges. Baja , Homokváros, földszintes, szobás lakás , eladó!


Baja alvégi városrészén eladásra kínálunk egy felújított, m2-es, kétszobás, egyedi fűtéses házrészt. Az ingatlanhoz tartozik egy kis kert, saját pince, két kamra. Ideális szállás Baján vagy a környékén dolgozó, kiránduló 5-fős csoportoknak. A fűtése jelenleg fa tüzelésű, de a gáz is. Baján, a Belvárosban, szobás, 3. Baja magánszemélyei és a Baja közeli ingatlanközvetítő irodák által feltöltött részletes, fényképes ingatlanhirdetések közül.


Rendszerünk segítségével szakértőink nem csak az aktuális hirdetésekből. Több tucat friss, ellenőrzött eladó Lakás hirdetés: m2-es szobás közepes. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, kiadó , használt és új építésű lakás között tudsz keresgélni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések