2019. március 1., péntek

Önző idézetek

Önző idézetek

Akármennyire leköti is az embert a gyereknevelés, néha, amikor van egy kis ideje és elgondolkozik, rájön, milyen sokat mulasztott - a karrier szempontjából. Igenis lehet egy kicsit önző néha az ember, gondolhat magára is. Ahogy a kovács vasból alakot kovácsol, hogy merülhetne fel bennem, hogy formált anyagunk nem volt mindig is egy? Hibázok, irányíthatatlan vagyok és időnként nehezen kezelhető. De ha nem tudod kezelni ezeket a rossz dolgokat, akkor biztos, mint a pokol, hogy nem érdemled meg a legjobbakat sem.


Önző idézetek

Ha az eredmény kártékony és fájdalmas, akkor az nem nemes, hanem önző. Az egyetlen abszolút önzetlen barát, akire az ember szert tehet ebben az önző világban, az egyetlen, aki sosem hagyja el őt, az egyetlen, aki sosem hálátlan és hűtlen hozzá – az a kutyája. Lehet, hogy így is ostobaság volt, de úgy éreztem, szükségem van valamire, ha csak buta ábrándokra is, hogy kitöltsék az életemet. Hibázok,uralhatatlan vagyok és időnként nehezen kezelhető.


Az önző emberek általában önteltek, beképzeltek és felfuvalkodottak - ha nem lennének azok, akkor valószínűleg önzőek se lennének. Jó példa erre a mai ökológiai helyzet - mohó, önző , szeretetlen célból ki lehet rabolni a Természetet - csakhogy ennek a következménye, hogy a Természet a lázadó embert visszarántja. A víz elnyeli, a tűz elégeti, szomját nem oltja, mérgezett levegőjével beteggé teszi.


Önző idézetek

Hát tudo rettenetes társaság! Mind csaló, lézengő, lusta és önző. Ezért is jöttem el onnan. Korinthusban sem jobb a helyzet. Itt is csupa csalóval és lézengővel, lusta és önző emberrel fogsz találkozni.


A vándor búsan folytatta útját. Mennyire lehet őszinte egy olyan nőnek a szeretete, aki önző , aki nem valósította meg az álmait, aki a gyerekeire támaszkodik, és nem akarja elengedni, sőt kisajátítja őket, úgy kell ugrálni, ahogy ő akarja, miközben azt mondja, hogy mennyi mindent tett értünk, mennyit tűrt az apáink miatt? Születésed napján mit kívánjak neke gyönyörűt, egyedülit, nagyon-nagyon szépet! Amit csak én kívánok neked és senki más, ami egyedi, akárcsak veled a nagyvilág!


Talán azt, hogy sokáig maradj meg nekem, hogy legyél itt mindig egészen mellettem. Ez a kivánság is önző , látod kedvesem? Idézetek , versek, bölcsességek Kezdőlap szeretet Szeretet irányítja a bíróságot, a tábort, a ligetet, az embereket a földön és a szenteket a magasban, mert a szeretet a mennyország, és a mennyország a szeretet. A szeretet lemondást jelent az önző , egocentrikus életvitelről.


Most látom, milyen önző voltam. Születésnapi köszöntők, versek, idézetek az Ünnepeltnek! Köszöntsd fel a szülinapost! A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt. Sohonyai Attila - Őszintén és önző módon.


Doktor House című film idézetek. Csak téged – kisajátítva. Szeretek kötődni szálaid kötegében, (senki se értse miért én-színű a szál): csak mert így muszáj. Nincs, és mert nem lehet máshogy. Talán nincs is olyan, hogy jó barát meg rossz barát - talán csak barátok vannak, olyanok, akik az ember mellett állnak, ha megsérül, és akik segítenek, hogy ne legyen olyan magányos.


Senki sem lehet annyira önző , hogy a tudásából ne adjon át másoknak. Sosai Mas Oyama) Azt mindig lehet látni, hogy kiből nem lesz valaki, de azt, hogy kiből lesz valaki, azt nem. Egy biztos, ha valakinek nincs erős akarata, abból nem lesz soha senki.


Növényi Norbert - szamuráj) Rossz stílus vagy rossz rendszer nem.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések