2019. március 15., péntek

Pedikűr házhoz árak

Mobil pedikűrt is vállalunk, így a pedikűr házhoz jön! Diszkréció, különleges bánásmó fekvőbetegeket is kezelünk és akár házhoz is megyünk. Szeretnénk jelezni, hogy a fenti árak nettó árak , azaz nem tartalmazzák az áfát. Ezen kívül fenntartjuk az árváltoztatás jogát, ezért az időpont egyeztetésekor mindig érdemes pontosítani a különféle pedikűrös szolgáltatások. Szentesiné Enikő vagyok.


Pedikűr házhoz árak

Már több éve dolgozom kéz-és lábápolóként, tudásomat folyamatosan fejlesztem, rendszeres látogatója vagyok konferenciáknak, szakmai fórumoknak. Sok esetben nem is gondolnánk, hogy azért fáj a derekunk, lábunk, hátunk, mert a talpon lévő bőrkeményedés nyomja az egyik talpi idegünket. Szép, ápolt lábaid lehetnek akkor is ha nincs időd elmenni egy pedikűr szalonba! Az embernek a lába viseli a legnagyobb terhelést, ezért legalább annyira kell ápolni és gondozni, mint a test többi részét.


Igény esetén házhoz megyünk! A z árak forintban értendőek és az áfát is tartalmazzák. Kerületi Kedvezmény ( Budapest III. IV. VI. XIII.


XV. kerületekben vehető igénybe )Csoportos Kedvezmény ( min. fő, Budapest bármely kerületében igénybe vehető )Hűség Kedvezmény a 6. A szép, selymes és ápolt kéz ugyanúgy része megjelenésünknek mint az öltözetünk vagy a frizuránk, épp ezért érdemes rá kellő figyelmet fordítani. Benőtt köröm, bőrkeményedés, tyúkszem kínozza? Pedikűr Talp és a lábkörmök. Triebné Zsuzsi pedikűrös, gyógypedikűrös vagyok.


Ide írhatod maximum 2karakter hosszúságban a honlap leírását ill. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni. A pedikűr a szépségipari szolgáltatások között mostoha gyerek, pedig lábaink egy életen át szolgálnak bennünket, tegyünk mi is érte! A lábápolás nem pusztán esztétikai kérdés, sajnos csak akkor fordulunk szakemberhez, mikor fájdalmas elváltozások gyötörnek bennünket. Ki se kell tennie a lábát otthonából.


Gyógypedikűr, speciális lábápolás, speciális pedikűr , cukorbetegek lábápolása, podiáter. Szolgáltatásaink árai Férfi, női és gyermek fodrászat Manikür, pedikür árak Kiszállás Budakeszin és Budaörsön ingyenes. Nagy gyakorlattal rendelkező gyógypedikűrös és pedikűrös XVII.


Laczkó Margit vagyok- gyógypedikűrös. Akkor regisztrálj és ellátunk munkával, hogy a munkaszerzéssel neked többet tényleg ne kelljen foglalkoznod! A rendszeresen pedikűrözött lábak nem csak esztétikai szempontból fontosak hanem számos kellemetlen avagy egészségkárosódással járó probléma is elkerülhető általa.


A regisztráció mindössze pár perc és teljesen ingyenes! Műkörmös - Hódmezővásárhely. Oldalunkon Hódmezővásárhely i műkörmösök műköröm képeit és elérhetőségét találod.


Jelentkezz be a következő időpontra. Elfelejtetted a fiókodat? AZ ÁRVÁLTOZÁS JOGÁT FENNTARTOM, AZ ÁRAK MÉRETTŐL ÁLLAPOTTÓL, DÍSZÍTÉSTŐL FÜGGŐEN VÁLTOZHATNAK!


Tekintsd meg szolgáltatásainkat melyeket kedvező árakon kínálunk! Szefcsik János okleveles svédmasszőr, kéz- és lábápoló szakember honlapja. Masszázs, pedikűr , menikűr Kecskeméten. A kezelésekre érdemes előre (min.


3-nappal) időpontot egyeztetni. Munkából adódóan a telefont nem mindig tudom felvenni, de visszahívom, amennyiben kijelzi a telefonszámot. Szűkség szerint házhoz is megyek.


Pedikűr házhoz árak

Manikűr, pedikűr hirdetések Budapest területén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések