2019. március 6., szerda

Szeretlek mondatok

Szeretlek mondatok

TÖLTSD LE MOST és olvasd el, hogy hogyan csináld! Ne feled hogy vannak, akik csak azt mondják, hogy őket nem érdeklik a szerelmes mondatok , de a valóságban nekik is jól esik és sokszor gondolnak vissza arra a személyre, akitől ilyet hallanak! Itt ülök a Dunán egyedül, s rád gondolok szüntelenül. A nap lágyan ring a víz tükrében, s te itt vagy velem a szívem csücskében!


Szeretlek mondatok

Melynek hallatán beleszállunk egy vattacukorfelhőbe. Kiráz minket a hideg, pillangók repkednek tőle a hasunkban és úgy érezzük, mi vagyunk a világ legboldogabb emberei. Pedig van pár olyan mondat, ami a bűvös szeretleknél is többet jelent.


Kezem reszket, szívem nehéz, szeretlek Téged ennyi az egész! A nap órájában rád gondolok, és az alól ez a pillanat sem kivétel! Ha mondani lehetne, mondanám, ha mutatni lehetne, mutatnám.


Szeretlek mondatok

Együtt nevettek, azután ismét közéjük telepedett beszélgetéseik gyakori vendége, a csön részben a fáradtság és a meghittség, részben épp a különbségek miatt, amelyeket a sors ékel azok közé, akiknek élete csak változat ugyanarra a dallamra. Szerelmes idézetek és SMS-ek minden mennyiségben! Küldj szerelmednek szerelmes üzenetet az oldalon keresztül!


Szeretném, ha tudnád szeretlek Téged. Margaret Mitchell) “Mindennap rád gondolok, minden este veled alszom, reggelente veled ébredek, napközben miattad vagyok éberebb. Fogom keze és őrzöm álmod ,mert angyal vagyok, s rád vigyázok.


DictZone Magyar-Cigány szótár. SZERETNI foglak téged ! MaCi_ nevű felhasználó kérdése: Tanulom a cigány nyelvet, írnátok ide pár mondatot, amit tudtok? Te vagy a szerelmem, imádlak, álmomban láttalak - ehhez hasonlókat! Nem azért szeretlek , aki te vagy, hanem azért aki én vagyok melletted.


Gabriel Garcia Márquez. Arra gondolunk legtöbbször, akit legjobban szeretnénk elfelejteni. Eljöttem érte mert szeretlek tége reszket az ajkam, hogy ajkadhoz érjek, hogy öleljelek, hogy szorítsalak, tüzes ajkaimmal lágyan csókoljalak. Ha majd érzed a május illatát, ha meghallod a kismadár dalát, ha lázba ejt egy szép tavaszi est, ha a szíved félve remegni kez ha egy kis levelet csókolsz lázasan, ha. Nem is gondolná de néhány apró figyelmességgel, kedves sorral leveheted a lábáról a szerelmed és ha csak néhány percre is, de kirángathatod a mókuskerékből.


Aki már veszített el olyasvalamit, amit elveszíthetetlennek gondolt (és velem ez már számtalanszor előfordult), az rájön, hogy valójában semmije sincs. Hogy van angolul, hogy én is szeretlek ? Tudtok olyan könyveket ajánlána, amikből először kezdő szintem meg lehet tanulni koreaiul? Azt akartam mondani, hogy szeretlek , és soha nem mondtam még ezt másnak, kivéve azt az egy srácot előtted.


A legszebb szerelmes versek egy helyen a szerelmes vers gyűjteményben. Szép, szomorú, hosszú és rövid szerelmes versek. Szerelemmel kapcsolatos klasszikus, magyar nyelvű versek válogatott, moderátorok által átnézett és javított gyűjteménye. A verseket lehetőség van ingyenesen továbbküldeni, megosztani, kedvencekbe rendezni, címkézni, illetve egyes esetekben átvenni, azaz a saját weboldaladon vagy blogodban publikálni is. Hogyan mondjam el, hogy szeretlek igaz szerelemmel úgy, mint király a koronáját, szegény a kenyerét szeretlek úgy, hogy beteg és szomorú vagyok tőle s óvnám magam, ha lehetnék még valaki nélküled.


Daniel Glattauer „Maga nem akárki. Ha valaki nem akárki, akkor az maga. Mondanátok nagyon megható szerelmes idézeteket? Olyan kellene ami nem egy sablonos szöveg.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések