2018. június 21., csütörtök

Szentendre határcsárda

Szentendre határcsárda

A Határcsárda hosszú utat járt be, és bízunk benne, hogy tovább öregbíthetjük hírnevünk. Térjen be hozzánk egy finom ebédre. Kompátkelésünk a Dunakanyar kapujában, mindössze km-re. We offer a selection of delicacies from the worthily world-famous Hungarian cuisine in a Terrace overlooking the Danube River for 1people, and halls for 5 and people. Az alábbi menetrend kizárólagos személyszállítás idején érvényes.


Ilyenkor autókat nem szállítunk, csak a személyszállító kishajónk közlekedik (pl: műszaki leállás esetén, árvízkor, jegesedéskor). Hazai ízek az év minden napján ! Rendelésfelvétel és asztalfoglalás csak telefonon ! Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Dunára néző teraszunkon, és fős termeinkben kínáljuk a méltóképp világhírű magyar konyha válogatott finomságait. Közúton gépkocsival a 11-es főúton a Tahi hídon át juthatunk el a községbe.


Szigetmonostor egyedül az országban négy dunai átkelőhellyel rendelkezik, melyből a Dunakeszi-Horány és a Határcsárda -Szigetmonostor átkelőn komp is üzemel, ezeken a helyeken szintén gépkocsival érkezhetünk a szigeti községbe. Ez a weboldal sütiket használ. Az Uniós törvények értelmében kérem, engedélyezze a sütik használatát, vagy zárja be az oldalt. The meal were very tasty and by reasonable price. Az étteremnek saját ingyenes parkolója van.


Az egyre növekvő vendégkörünk segítségével fejlődünk töretlenül és próbáljuk a maximumot nyújtani. A parkoló kicsi és gondozatlan, ugyanúgy, mint maga a csárda épülete. Szentendre Város Hivatalos honlapja.


Nem túlzok, ha azt mondom,hogy az épület koszos, sajnos az asztalok sem nagyon tiszták. It is known for its museums (most notably the Open-Air Ethnographic Museum), galleries, and artists. Keress ár, értékelések, felszereltség szerint!


Foglalj asztalt akár online! The town is known for its museums (most notably the Open-Air Ethnographic Museum ), galleries, and artists. Just outside of Budapest, this town is full of churches, galleries, museums and cafes.


Because of the Serbian influence the town has the Mediterranean feel. Decorated in the style of a traditional Hungarian inn, Határcsárda’s interior includes a tile stove, rustic tablecloths and long wooden tables and while it is slightly off the beaten path, its proximity to a ferry ensures accessibility. Visiting SZENTENDRE - the perfect little day trip from Budapest! We travelled there by train, spent the day going to restaurants, wine cellars and unusual museums, and then took a river cruise down the Danube to come back. Nyitva tartások Határcsárda cégtől Ady Endre utca 43.


Szentendre határcsárda

Izgalmas design-nal megálmodott belső terek és meghitt belső udvari terasz az étkezés színhelye. Mindez jól illik különleges ízvilágú egyedi konyhájához. Budapest irányából könnyen megközelíthető autóval, HÉV-, autóbusz-illetve elsősorban a nyári időszakban: sétahajó járatokkal.


Ezen pontok jelenleg a tanulmány során egyik helyszínen sem adott, de míg a nyugati parton a teljes 11-es út környékét fel kellene emelni, kisajátítások és vélhetően a Határcsárda megsemmisülése árán – ezáltal ott vezetni az EuroVelo-t esélytelen, ezért sem készült nyomvonalterv a tanulmányban –, addig a szigeten.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések