2018. június 29., péntek

Hogyan legyen jó a kapcsolatom

Van egy éves öcsém ő jól meg van velük, szeretik,imádják is a szüleim. Hogyan legyen jó kapcsolatom a szüleimmel? Nem szoktam velük beszélni,mert félek tőlük,mert mindent elítélnek, és leszidnak mindenért.


Hogyan legyen jó a kapcsolatom

De nekem velük tényleg nagyon rossz a kapcsolatom. A jó barátok mindig jót akarnak, valószínűleg sokáig gondolkodtak rajta hogy beleszóljanak-e, ha nem látják boldognak egy párkapcsolatban. Mit tegyek, hogy a kapcsolatom a szüleimmel jobb legyen ? Mások számára Jézus követni való példa és a tőlük telhetőt megteszik, hogy ugyanúgy éljenek, mint Ő. Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Szerintük hanyagolom őket! A sorsra bízni a társkeresést nem biztos, hogy jó ötlet, bár minden kétséget kizáróan szerencse is jó ha van ehhez a projekthez.


A véletlen találkozásoknál sem a sors dönt arról, hogy hogyan legyen tovább, ha az adott személyek döntik el, szóba állnak-e egymással vagy sem. Mondhatni bejött a rózsaszín felhő, megváltoztak az értékek, a viselkedések és már nem éreztem magam fontosnak. Ezt őszintén el is mondtam (hiszen a jó barátok megbeszélik felnőttként a problémákat), de ebből nem lett változás.


Hogyan legyen jó a kapcsolatom

Hagyják, hogy Jézus áldozat legyen bűneikért, de a Vele való kapcsolat itt véget ér. Ezek okai vagy következményei a rossz szexuális életnek, holott a szex lehet jó is. De miután Jézus a mennyben van ők pedig itt lent, nem igazán gondolnak arra, hogy kapcsolatuk legyen Vele és emiatt, valóban nincs is.


Legyen jobb a szex az Ön számára is! Bemagyarázzuk magunknak, hogy nem szabad az exekről beszélni, mert az úgysem építi azt, ami most van. Korai magömlés, elhidegült párkapcsolat, pornófüggőség, gátlásosság, nemi vágy hiánya, merevedési zavar, orgazmus elmaradása, fájdalmas közösülés stb. Mondtam, hogy ha úgy érzi, akkor legyen vége.


Hogyan legyen jó a kapcsolatom

Azt mondta, nem fog ennek egyik percről a másikra véget vetni. Eljött hozzám este, hogy holnap akkor együtt alszunk-e, meg hogy majd bejön a munkahelyemre a laptopomért. Utána dartozott párat (bárban dolgozom), és amikor indulni készült, elkezdte mondani, hogy ez nem jó így. Mi a titka az állandó vonzerőnek, talán a szépség, vagy a jó humorérzék?


Ha szeretné hogy hosszantartó, mindkettőtök számára izgalmas kapcsolatotok legyen , fenn kell tartanotok egymás iránt az érdeklődést. Légy titokzatos A nők attól válnak érzékivé és elérhetetlenné, ha titokzatosak. Miben ért egyet minden nő a világon?


Szép bőrt, üde arcot, dús hajat és. Az anyósommal való kapcsolatom kifejezetten jó , ez annak is köszönhető, hogy egyetlen percig sem laktunk egy fedél alatt. Nehéz lehet olyan anyóssal jó kapcsolatot kialakítani, aki szeretné megtanítani a menyének, hogyan kell a fiát és az unokákat jól szeretni. A feleségével már nem tudtak megegyezni semmiben, napi szinten veszekedések voltak. Van egy barátom, akinek a házassága már évek óta padlón volt.


Mindketten már el akartak válni, én pedig éppen akkor hallgattam a képzéseket, és a módszer alkalmazásával, jó irányba változott a kapcsolatom. A rossz lány sminkje attól jó , hogy nem egy hétköznapi, ügyetlen háziasszony smink, hanem olyan ami tökéletesen illeszkedik minden alkalomra. Ne csinálj a strandra „pornósztár” sminket magadnak, de estére tud hogyan érj el drámai hatást anélkül, hogy közönségesnek hatnál.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések