2018. június 20., szerda

Eladó ház sajószentpéter

Eladó ház sajószentpéter

Havonta több millióan választják az ingatlan. Sajószentpéteren 2nm-s családi ház eladó ! Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó sajószentpéteri ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Borsod megyében SAJÓSZENTPÉTEREN eladó , egy blokkból épült, nm - es, két szobás, felújítandó családi ház.


Több friss, ellenőrzött eladó Ház hirdetés: m2-es szobás felújítandó Ház. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Az emeleti padlástér beépítésével további szobákkal bővíthető, vagy generációssá alakítható. Az ingatlanban az otthon melegét gáz konvektor nyújtja.


A ház alatt két különálló pince. Ipari- és éjszakai áram bevezetve, fűtés gáz konvektoros. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból.


Ezen az oldalon láthatja az összes sajószentpéteri eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: családi ház sajószentpéter , 00000Ft-tól. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron itt: sajószentpéter. Az épület nyílászárói, folyamatosan karban tartott eredeti fa ablakok, a falak belülről szigetelve vannak, a téli hónapokban a fűtési feladatokat, kandalló, gáz.


Eladó ház hirdetések széles választéka Sajókápolna településen? A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken. Keressen magánszemélyek és helyi közvetítő irodák ajánlataiból! További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Családi ház központi helyen eladó Miskolc várostól km-re található jó állapotú családi ház eladó.


Eladó ház sajószentpéter

Csongrád megye, Nagymágocs, 80nm-es szobás, családi ház eladó ! Az eladó ingatlanok és az ingatlan vásárlók felkutatására keresünk partnereket, azaz ingatlanközvetítő segédeket, tippadókat! Eladó , kiadó ingatlan, házak, lakások, panellakások, társasház, lakópark, családi házak. Buda, Pest a Balaton környéke és minden régió. A fűtés gáz központi és vegyes tüz.


Gáz és egyedi központi fűtéses, összkomfortos lakóház. Nézelődj a minőségi ingatlanhirdetések között az OtthonAjánló. FELÚJÍTANDÓ CSALÁDI HÁZ ELADÓ Eladó Sátoraljaújhely újvárosi részén egy nm-es szobás felújításra váró családi ház.


Az épület régies jellegét az cm-es falak adják, mely télen a meleget, nyáron a hűvöset biztosítják. A beépíthető tetőtér nm. Fűtése vegyes tüzelésű kazánnal és kandallóval lehetséges, egy a szuterénben lévő szoba gáz konvektoros. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat!


Rólunk Ingatlanok Kollégáink Kapcsolat Rólunk - Nord Home. Mindenhol jó, de a legjobb itt vár rád.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések