2018. június 7., csütörtök

Nyílt napok 2019 középiskolákban miskolc

Online listát az összes magyarországi iskola. Gyurkovics Tibor Óvoda, Általános Iskola és EGYMI Az iskola minden évben megrendezi a Gyurkovics Hetet, melyben névadónkra Gyurkovics Tiborra emlékezünk, valamint napon át szakmai napokat tartunk. A következő rendezvények és nyílt napok ITT.


Magyar Köztársaság legnagyobb, a tanulmányokról érdeklődők sorában mindig nagyobb közkedveltségnek örvendő, iskolai adatbázis. MINDEN ÉRDEKLŐDŐT SZERETETTEL VÁRUNK ISKOLÁNKBAN. PÁLYAVÁLASZTÁSI NYÍLT NAPOK.


A megjelenteknek rövid tájékoztatást tartva bemutatjuk iskolánkat, képzéseinket. Ismerd meg iskolánk által nyújtott továbbtanulási lehetőségeidet! Központi írásbeli felvételi vizsgák az érintett középiskolákban. Mindkét napon reggel 7. Karriert is adunk, nem csak diplomát! Egyetemünk december 1-én és 2-án újra megnyitja kapuit a továbbtanulás iránt érdeklődő középiskolások és szüleik számára.


Nyílt napok 2019 középiskolákban miskolc

Bemutató nyílt napjainkat a kurzusok indulása előtt tartjuk az érdeklődő szülők és diákok részére. Következő nyílt napjainkra hamarosan lehet jelentkezni. Ha nem szeretne lemaradni, akkor írjon nekünk és mi tájékoztatjuk következő nyílt napjainkról, melyekre sok szeretettel várjuk! Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk sütiket használunk honlapunkon. A rendezvényre november 15-én került sor.


Az őszi, esős nap ellenére optimisták voltunk, hiszen olyan kínálattal vártuk az érdeklődőket, amely eddig még nem volt! Szeretettel köszöntjük iskolánk weboldalán! Intézményünk a vendéglátóipar- és a kereskedelem ágazati szakmai képzés legnagyobb szakképző intézménye a megyében.


Nyílt napok 2019 középiskolákban miskolc

Jöjj el hozzánk, várunk Rád! A tanulók jelentkezése a központi írásbeli felvételi vizsgára közvetlenül a központi írásbeli vizsgát szervező intézménybe. Today we have received a delegation of the prestigious King Mongkut’s University of Technology Thonburi (KMUTT) from Bangkok, Thailand. Nyílt napok februárban elkezdődnek.


Besides introducing our universities and faculties, we have discussed the areas of future co-operation including staff and student exchange and joint research. November 30-án és december 1-én. Sok izgalmas programmal készülünk, érdekes előadásokat, bemutatókat, látványos.


Miskolc polgármesteri hivatala. A középiskolákban tartandó nyílt napok időpontjai és a részletes információk minden iskola saját honlapján megtalálhatók. Andrássy György Katolikus Közgazdasági Szakgimnázium, Gimnázium és Kollégium.


Regisztrálni kell az iskola honlapján. A foglalkozásokra előzetes jelentkezés nem szükséges. Az első napon Pál Dénes, a másodikon pedig a The Sign együttes zenél a diákoknak. Ha még bizonytalan vagy, gyere el és nézz meg minket nyílt napjainkon, ahol bemutatjuk neked az iskola működését és a gyerekek kipróbálhatják az új Scoolcode-ot!


A miskolci és Borsod megyei családok információs oldala. Munkánk keretében információt szolgáltatunk, segítséget nyújtunk hivatalos ügyek intézéséhez, tanácsot adunk, és nem utolsó sorban együtt gondolkodunk a hozzánk fordulókkal. A héten elkezdődnek a nyílt napok a Vas megyei középiskolákban.


Gyere el, és ismerj meg minket! Sztárfellépőkkel is készülünk nektek Részletes program:.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések