2018. június 18., hétfő

Pesterzsébet önkormányzati választás

A Tovább olvasom feliratra kattintva megtekintheti a megismételt választások eredményét. Kedvezmény a jódos-sósba. PESTERZSÉBET hivatalos oldalán! Pesterzsébeti Jódos-Sós Gyógy- és Strandfürdő felnőtt napi.


Fidesz az önkormányzati választásokon saját jelölt indítása helyett inkább a jelenlegi polgármestert támogatná. Ez új stratégiát vetít előre, hiszen a Fidesz a baloldali. Fidesz érvei közé bekerült nemcsak a keresztény nemzeti kultúra megőrzése, hanem a déli határkerítés fenntartása is. Német Nemzetiségi Önkormányzat és a pesterzsébeti Német.


Ez volt az első önkormányzati választás , amit nem fél évvel az országgyűlési után tartottak. Stumpf Péter Bence szegedi politológus szerint nem meglepő, hogy „a félidősnek” minősíthető szavazáson protest hangulat alakult ki az emberekben. Nem minden település szabadult még meg az önkormányzati választási kampánytól: most vasárnap tíz helyszínen is meg kell ismételni a szavazásokat. A megállapodás szerint a két fél fontosnak tartja a. Innen megtudhat mindent arról, mi történik az ország önkormányzataiban.


A választás egyfordulós, listás szavazás, amin Magyarországon csak pártok indulhatnak. NKORMÁNYZATI VÁLASZTÁS. Orbán-rendszerben az emberekért, illetve a korrupció ellen. A magam győzelmét bár vártam, de persze számoltam azzal is, hogy nem fogok tudni ismételni.


A helyi momentumos Somodi Klára szerint ezért nem szavaztak a pesterzsébeti új önkormányzati képviselő-testület első döntéséről, mert nem volt idő annak megvitatására. Más problémák is voltak, de azokról nem akart beszélni. Az első ülés előtt öt perccel nyújtotta be az.


Megvan a pesterzsébeti horrorkoalíciós jelölt Balog Róbert, a Főtáv főosztályvezetője az ellenzéki pártok, a Demokratikus Koalíció (DK), az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd polgármesterjelöltje a főváros XX. Ezzel kapcsolatban adott ki közleményt a Momentum. Csaszny Márton (MSZP) 4szavazat (5)2. Idén nyáron is folytatódik a hétvégi térzene.


Július 8-ától augusztus 26-áig péntek délutánonként órától a Városháza előtt lépnek fel az elmúlt években már közönségsikert aratott zenekarok, de lesznek új fellépők is. Már csak néhány nap és újabb öt évre polgármestert, illetve képviselőket választunk Csepelen is. Fontosnak éreztük, hogy bemutassuk a polgármesterjelöltek programját annak érdekében, hogy az itt lakók könnyebben dönthessenek ebben a fontos kérdésben. Erre keresem a választ és természetesen beszámolok az önkormányzati üléseken történtekről, az általam képviselt és felvállalt ügyekről, akciókról, a mindennapi élményekről, munkáról. Szabados Ákos hatodik ciklusát kezdi meg a kerület élén, de csak most.


Választás Október 3-án újra az urnák elé járulhatunk, hogy főpolgármesterről, polgármesterről, helyi önkormányzati képviselőkről, a helyi kisebbségi önkormányzati képviselők. Az estet Földesi Gyula, a FIDESZ választókerület elnöke nyitotta. A videó a Centrum Televízió tulajdona, minden jog fenntartva.


Egyre több településen vállalják Orbánék, hogy az MSZP politikusait látnák városvezetői székben. Dunaharaszti korábban MSZP és SZDSZ által indított polgármesterét támogatja a Fidesz – derül ki arról a. Gergely MSZP-s polgármester döntése ellen a Fidesz a közösségi oldalán tiltakozott, mert az ötéves ciklusra vetítve több száz millió forintos többletköltséget jelent. Bárhogyan is alakul azonban a végeredmény, nyertesnek érzem magam a találkozásokkal, kézszorításokkal, a bizalommal, amit az elmúlt hetekben megtapasztaltam és megéltem.


Pesterzsébet önkormányzati választás

Ez az amit Önöktől, Tőletek kaptam!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések