2018. június 5., kedd

Szakítás gyerekkel

No mindegy, tényleg nem könnyű két gyerekkel úgy párt keresni, hogy nemcsak párkapcsolatot szeretnék, hanem “családot” is. A tanfolyamod pedig segít ebben, erőt adni és hinni, és egy ilyen szakítás után még most, ugyanazon nap is biztos lenni benne, hogy oké, sebaj, “kérem a következőt”, majd eljön az igazi is. A legfrissebb hírekért, videókért, cikkekért látogasson el az atv. Bármi is a válaszo a legfontosabb ebben a szituációban a saját helyzeted - ha nem vagy boldog a pasiddal, és nem látsz esélyt arra, hogy varázsütésre vagy kemény változtatások árán a kapcsolat helyre jön, akkor valószínűleg eljött a szakítás ideje. Válás után kicsi gyerekkel?


Szakítás gyerekkel

A gyerekek még nagyon kicsik (éves, éves, hónapos), a harmadik kicsi nem tervezett volt. Pedig mindenki tudja, hogy a válás gyerekkel bizony egyáltalán nem könnyű. Az legjobb kirándulóhely gyerekkel, ha nem mennél messze Budapesttől - Sétaútvonalakat, játszóparkokat, látnivalókat mutatunk, melyeket a gyerek imádni fog! Természetesen ne hallgassa el randevúpartnere előtt, hogy van gyermeke, azonban a hangsúly legyen Önön, a partnerjelöltjét Ön érdekli elsősorban.


Egy további kétely is felmerülhet azokban, akik a társkeresést gyerekkel kezdik el, mégpedig, hogy vajon vonzóak lesznek-e olyasvalaki számára is, akinek nincs gyermeke. Keresni kell több helyen olyat, aki lefekszik velünk. Nem csalás, nem ámítás, ez így működik. Szerettük volna megkérdezni Katát is a szakítás okáról, ám a műsorvezető udvariasan elhárította érdeklődésünket.


Jaksity Kata legutóbb a kislánya születése előtt szerepelt rendszeresen képernyőn, az ATV híradóját azonban épp az anyai örömök miatt hagyta ott. Legyen szó okokról, tünetekről, panaszokról, kezelésről vagy éppen életmód-változtatásról, a legfrissebb és legfontosabb tudnivalókat pár kattintással eléri. Szeretném ezt finoman csinálni, mert tudom, hogy meg fogja viselni.


Válófélben lévő férfi - sokszor gyerekkel. Gondolkozzunk el azon, vajon milyen lesz viszonyunk párunk gyerekével. Azt mondja, a régi barátnői mind felszívódtak, a facérok és a családosak egyaránt. Három gyerekkel nem szívesen hívnak senkit vendégségbe, a fiam ráadásul elég „hangos”, a kicsik meg pakolós korszakukban vannak, szóval tulajdonképpen megértem a barátnőimet, hogy nem erőltetik a találkozást.


Szakítás gyerekkel

Még együtt élünk de már elég közel állunk a külön költözéshez. Kiderült, hogy az akkor már férjem, megcsal, lop, és hazudik mindenkinek. Az utolsó csepp a pohárban az volt, amikor tőlem lopott” - Levélírónk egy nagyon rossz kapcsolatból menekült el, és két gyerekkel próbálja rendbe szedni az életét. Várj, míg a lelked lecsillapodik! De ne vesztegess el sok időt arra, hogy okokat keresel a történtek magyarázatára.


Az ilyen helyzetekben ugyanis soha nincs abszolút igazság, így relatív sejtésekkel kell beérned. Utóbbiak pedig könnyen megakasztanak, netán tévútra is visznek. Valójában teljesen mindegy, miért. A gyerekek anyából és apából tevődnek össze - nemcsak biológiai szempontból, de az identitásukat is meghatározza ez a kettőség.


Ha az egyik szülő csúnyán beszél a másikról, akkor a gyerek azt érezheti, hogy az ő egyik felét utasítják el, vagy éppen neki kell elutasítani ezt a részét, hogy lojális maradhasson az egyik szülőhöz. Ha komolyan gondolja a társkeresést és szeretne tartós boldogságra találni, az Ön számára az Elittárs társkereső a megfelelő választás. Hiszünk abban, hogy egy tartós kapcsolat két összeillő egyedülálló találkozásával jöhet létre.


Szakítás kérdés - válás kérdés nálunk megoldás mellett. Azt mondják, a szakítás után általában kár erőltetni az újrakezdést, és ha valami nem működik, inkább el kell engedni. Azonban vannak olyan helyzetek, amikor mégis érdemes lenne még egy esélyt adni a kapcsolatotoknak. Sok nő elmondja a személyes válás konzultációinkon, hogy egész évben összegyült antipátia, szex hiánya, érzelmi elhidegülés feszültsége pattan el az ünnepek előtti napokban, hetekben!


A szépsége egyszerűen elveszett, karikásak lettek a szemei, rejtegette az arcát és nem törődött magával. A kapcsolatunk a szakítás határára került. A nárcisztikusok meg különösen jól tudják hatalmi eszközként használni a szexet is: azt akarják, hogy akarják őket.


Ehhez manipulatív módon gerjeszti a vágyadat iránta és méri ki patikamérlegen, hogy mennyit kaphatsz belőle, fenntartva a vágyakozást. Ez szakítás után is fenntarthatja a szexuális vágyat iránta. A társkeresés gyerekkel sokak szerint lényegesen nehezebb feladat, mint gyermek nélkül, viszont ezek az emberek nem tudják, hogy erre is van igény.


Két gyerekkel rendelkező szívesen köti össze életét, hiszen hasonló cipőben járnak. Sokkal egyszerűbb olyan társat találni, akinek szintén vannak gyerekei.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések