2018. június 6., szerda

Skorpió karma

A Kos után, a fizikai születés, a világ születése, az egyéni, emberi születés után a tudatos szellemi újjászületés szükségének felismerése és megvalósítása. Bocsánatot kérünk, ha a. Mi az, hogy karma asztrológia? Ez a kifejezés az utóbbi néhány évtizedben fokozatosan bekerült a köztudatba, pedig túl sok értelme nincsen. Az egész asztrológia a karmáról szól tulajdonképpen…” – idézek önmagamtól a Fogalomtár megfelelő címszavából, melynek folytatását ott olvashatod. Basically, the higher self is part of our nature which is the one that is aware.


Often we are caught up in our thoughts, emotions and the heat of the moment, the circumstance of life that are going on around us all time and therefore we tend to become disconnected to that part of ourselves, our Higher Self. Horoszkópunkban a holdcsomópontok mutatják meg karmikus feladatainkat, az utat, amit be kell járnunk. Ezek adják az irányt, míg a horoszkóp többi adata kiegészítő tájékoztatást ad arról, hogy ezt az utazást miképp bonyolítjuk le életünkben.


A „Karma Urának is nevezett Szaturnusz, egy ember életének fő karmikus problémáját mutatja meg. Népszerű értelmezése sze­rint a karma mindig kellemetlen és nehéz, a Szaturnusz vizsgáztatásait sokan azonosítják a „karma működésével. Túlélési ösztöne és a kihívásoktól megedződött erős, személyisége is része ennek a kincsnek. Karma: Szeszélyes voltál, minden vonzott, ami csillogott. Hála magas társadalmi rangodnak, meg is tehetted.


Ma eggyé akarsz válni a munkáddal és a szerelmeddel. Tegnap még önző voltál, ma az inged is odaadnád. Ezt sokan ki is használják. Gyakran kerülsz összeütközésbe a törvénnyel és a közigazgatással. Karma : Szeszélyes voltál, minden vonzott, ami csillogott.


Jó, lehet, h butaság a horoszkóp. De ő, a lány, tuti hisz benne, vagy legalábbis van köze hozzá, mert tisztára illik rá a leírás, amit a skorpió nőkről írnak. Skorpió nőt, hogy lehet meghódítani?


Skorpió karma

Tehát mégha nem az lenne a csillagjegye, akkor is így tettem volna fel a kérdést. For some reason, I imagined myself as this hard person that clung onto a grudge like my life depended on it. There are times when I would fantasize about meeting my current classmates ten years later, begging on the streets with rags while I glide by with a slick car and toss a couple of hundred dollar bills in their direction. Minden cselekvésünk karmát generál és emiatt születünk le a fizikai világba, ahol a tökéletesség sosincs jelen. A karma szó tettet jelent és ez lehet jó és rossz tett egyaránt.


A szerelmi karma horoszkópból kiderül, mely viselkedésmintáid alapulnak előző életbeli tapasztalataidon, és azt is, miképp kerekedj felül rajtuk. Ha ledolgozod az „örökséget”, felszabadíthatod magad az ismétlődő problémák alól, és végre egy harmonikus és boldog kapcsolatra lelhetsz. Szerelmi - Párkapcsolati horoszkóp készítés, elemzés: A két fél egyéni képletének összevetése, szinasztria, megmutatja a kapcsolat lehetőségeit, házasság, rövid vagy hosszú távú kapcsolat, szerelmi vagy baráti kapcsolat…, gyermek, család lehetősége. Ez a karma törvénye: szembenézni azzal, amit tettünk és vállalni a következményeket.


Magyar közmondások ezt így fogalmazzák meg: Ki mint veti ágyát, úgy alussza álmát. Az inkarnációk sorozatának végső célja, hogy a lélek elérje a tökéletességet. Ilyen szakmák a rendőr, kommandós, kém, idegenlégiós, testőr és nyomozó.


Karma -Asztrológia - Szöveggyűjtemény - Tanulságos Olvasnivalók. Egy elgondolkodtató régi tanmese arról, van-e a létezésnek értelme, vagy csupa értelmetlen dologból áll? Ki tanít, kit tanítanak, végülis ki kit visz át? Ezzel ugyanis saját magát örökíti tovább.


Skorpió karma

Hajlamos megfeledkezni arról, hogy környezetében nem mindenki olyan aktív és lobbanékony, mint ő. Meg kell értenie azt, hogy másoknak is van indíttatásuk a függetlenségre. Feketített karma beads ezüst karkötő, gyönyörű skorpió gyönggyel, melyet fekete cirkónia kövek díszítenek. Kettő matt obszidián gyöngy veszi körbe a skorpiót.


A sort egy ezüst bogyós stopper zárja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések