2018. június 13., szerda

Horoszkop 2019 skorpió

Ugyanakkor viszont az empatikus és gondoskodó személyiségük jókora előnyt jelent számukra az emberi kapcsolatok kialakításának és fenntartásának terén. Meglehet, hogy egyes lehetőségek kihagyásával hosszú időre bezáródik előtte egy-egy ajtó, míg ha él azokkal, jelentősen kitágul az élettere és a lehetőségei tárháza. A Skorpió szerelmi életét nehéz megfejteni, mert nem engedi, hogy bárki belelásson kártyáiba. Karrier: A Skorpiókat az elszántság és erős akarat jellemzi, ami idén is hasznukra lesz a munkában.


Horoszkop 2019 skorpió

Májusban külföldi munkalehetősége adódik, amit érdemes megfontolni. Ha mégis itthon mara akkor júniusban bátran vágjon bele egy új vállalkozásba az egyik barátjával. Idén minden pénzügye jól alakul. A nyár és a szabadság hónapjait egyeseknek feszültséggel teli időszak előzi meg.


Mindenki megkapja a várva várt jutalmát. Nem sürgethetjük az eseményeket, egyszer úgyis mindennek eljön a maga ideje. Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben.


Sok kellemes és örömteli pillanat éri őket, de jelentős nehézségekkel is szembe találják magukat, és főként a családjukat érintik majd a kellemetlenségek. Viszont a karrierükben hatalmasat léphetnek előre, ami anyagi vonzattal is járhat. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. A skorpió igazi magányos farkas, aki élete során legfeljebb egy-két emberhez tud olyan közel kerülni, hogy azt mondhassa: barátok vagyunk.


A környezetében élőknek ugyanolyan magasra teszi a mércét, mint önmagának, és csak azt tudja elfogadni, aki ennek a sajátos érzelmi mértékrendszernek megfelel. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. Ez a dolog valószínűleg egy negatív esemény elkerülése lesz, amit hajszál híján úszol meg. Sajnos lesz alkalom, amikor viszont kifejezetten szerencsétlennek érzed magad.


Horoszkop 2019 skorpió

Körültekintő, harcos, előrelátó és empatikus másokkal szemben. Az augusztus egy kifejezetten gyümölcsöző időszak lehet a Skorpiónak, ha sikerül megfelelően beosztania az idejét. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. FIGYELEA Taroszkóp előrejelzések ugyanúgy, ahogy ezen a csatornán található összes többi videó NEM S. A jelenleg egyedülálló Skorpió kulcsfontosságú döntésekre szánhatja el magát, és jó is, ha ezt megteszi, mert nagyon sokban határozza meg a párkeresés sikerességét az esetében az, hogy mit tesz, és miként viszonyul a szűkebb és tágabb környezetéhez.


Még arra is meg van minden esélye hogy komoly hírnevet szerzel. Egy Oroszlánnal is túlnyomóan csak nehézségeid lennének. Egy kapcsolat időtartama erősen korlátozott. A Szűz már sokkal inkább megfelel az elképzeléseidnek. Bizonyára igaza van, de azért istenkísértésnek tűnik megközelíteni ereje legvégső határát.


Lehetséges, hogy szerelemben csalódás, esetleg szakítás veszélye fenyegeti. Nem kaphat mély sebeket, a bolygók állása azt mutatja. Nem könnyű megtalálnod a közepet, amit most hitrendszeredhez való túlzott ragaszkodásod is mutat. Legyél rugalmas, szavaid ne legyenek oly szigorúak!


Fedezd fel gacsinenterezia HOROSZKOP nevű tábláját a Pinteresten. További ötletek a következővel kapcsolatban: Horoszkóp, Csillagjegyek és Asztrológia. A baráti kapcsolataid szépen fejlődésnek indulhatnak és ez köszönhető annak is, hogy jó a hangulato elég érzékeny vagy ahhoz, hogy másokat végighallgass. Megkeresnek a barátaid és jól kipanaszkodják magukat neke de megoszthatják veled az örömeiket is. Kos: A mai napon az érzelem és az értelem között nincs meg az összhang, ezért a kedélyállapotod borússá válhat.


Az anyagiak alakulása viszont jókedvre hangolhat, mert a pénz úgy vonzódhat hozzá mint mágneshez a vas. Közeleg az év vége és nincs olyan ember, aki ne fürkészné kíváncsian, mi vár rá az újévben. Ez az év számukra kifejezetten élvezetes lesz, már csak azért is, mert új dolgokat tanulhatnak, amik által gazdagabbá tehetik az életüket vagy akár a. Napi horoszkóp A Hold a Vízöntő jegyében áll, a Nap a Kos jegyében látható. Sajnos a hét utolsó munkanapján is sok feladat szakad a nyakába.


A Jupiter a nagy szerencse bolygója.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések