2017. július 19., szerda

Ha egy pasi nem tudja mit akar

Ha egy pasi nem tudja mit akar

Ha a pasi nem tudja mit akar 1. Talán ismerős a következő helyzet: Megismersz egy pasit, akivel nagyon jól érzed magad és úgy tűnik, hogy egyre jobban mélyül el a kapcsolatotok, a viselkedése is ezt tükrözi. Amikor már egy ideje beszélgettünk, mondta, hogy olyan jó lenne, ha lenne barátnője. A barátnőim azt mondták, ez tipikus célzás, hogy akar tőlem valamit.


Amikor elmondtam neki, hogy bejön, kicsit meglepődött. Ha van vmi ésszel felfogható magyarázat erre, azt jó lenne tudni, mert így még soha életemben nem dobtak ki. Igen, ez egy érdekes, de nem egyedülálló történet. Bármennyire is szeretné a pasi , nem tudja teljesen leplezni az érzelmeit, akkor sem, ha tetszel neki, és akkor sem, ha nem akar tőled semmit. Ez utóbbit is érdemes észrevenni, mert ha egyoldalú a vonzalom, felesleges törni magad az ügy érdekében.


A nőket illetően a fickók többnyire nagyon egyszerű lények. Csak sodorjon-e mellé az égi gondviselő. Mi, dicső kanok szeretjük azt hangoztatni, hogy a nőknek. Régi trükk: ha egy leányzó nem jön össze elsőre, ha nem bizonyul könnyű prédának, áldozz rá pár randit.


Ha egy pasi nem tudja mit akar

Ha nem úgy bánik veled egy férfi, ahogyan egy nővel kellene bánnia, érdemes elgondolkozni azon, hogy hol bomlott meg az egyensúly. Fontos, hogy egy kapcsolaton belül a női szerepek megmaradjanak nőinek, mert onnantól, ha pl. Azt gondolom, hogy a férfi az anyját keresi egy életen át a nőben. Mert a férfi, az igazi, sármos, erős, okos és macsó férfi ott legbelül nem más, mint egy három éves kisfiú, aki elvesztette az anyukáját egy áruházban. Ha ez a szorongás hiányzik belőle, akkor engem már nem is érdekel, mit akar.


Az a baj, hogy ha nem érze akkor általában ebbe szakadékba a nő zuhan bele és zúzza darabokra a lelkét és a szívét, ezért tényleg neked szurkolok, hogy megérts mit akar egy férfi, mert különben nem tudod átalakítani őt olyanná, ami mindkettőtök számára tényleg egy szakrális együttlét. Csak az a baj, hogy ami a pasi listáján fontos, azt a nő valószínűleg érdektelennek vagy jelentéktelennek látja, és fordítva. Ezt keresik a milliomosok a szerelemben – egy elit társkereső beszámolt. Ha valaha bosszankodtál már azon, hogy a hírességek látszólag csak egymás között hajlandóak párt keresni maguknak, biztosan elgondolkoztál már, hogy vajon a milliomosok, a felső tíz százalék mit tarthat fontosnak egy párkapcsolatban.


Ebben az esetben a legjobb, ha elkönyveled ezt az estét, és el is felejted gyorsan, hogy más pasi után nézhess. Folytatást akar - hosszú csók. A már említett hosszú, forró és tökéletes csók, aminek nem akar vége szakadni, minden valószínűség szerint arra utal, hogy a találkozásotoknak sem szeretne véget vetni partnered. Vagyis, ha a férfi imponálni akar , ő rendezi a számlát.


Biológiailag a hölgyek arra vannak programozva, hogy a férfi majd megvédi őket és gondoskodik róluk. Olyan nehéz dolog ez Férfiak? Nem tudja , milyen jövőt.


Adott egy éves pasi első pár randi hú milyen jó minden. Ha egy férfira valóban hatással voltál, keresni fog. Miért nem tudja eldönteni, hogy mit akar ? De lehet, hogy ez a pasi csak valami kis könnyű kalandot akart, és megérezte, hogy Te nem olyan lány vagy, így tovább lépett - leginkább az irántad érzett tiszteletből. Azért hazudik egy pasi , hogy elkerülje a hisztit, a konfliktust, az esetleges kellemetlen következményeket.


Persze meg is lehet játszani dolgokat, de hosszútávon képtelenség nem bebukni vmit, szóval, ha bármi ellentmondást tapasztalsz, akkor ott vmi kamu. Tévedsz, ha azt hisze csak a nők mondanak mást, mint amit gondolnak! Segítünk olvasni a sorok között!


A pasikat is épp olyan nehéz megfejteni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések