2017. július 3., hétfő

M9 autópálya nyomvonal 2019

A cél ugyanis az, hogy az új autópálya Kőszegtől Debrecenig összekösse az ország déli határvonala mentén húzódó vidéki városokat. Kiemelt közlekedési fejlesztés lesz az M. A tervek szerint Kunfehértó és Jánoshalma között lesz az új autópálya nyomvonala. Az Melképzelt nyomvonala így néz ki. Szombathelyt Péccsel és Debrecennel is összekötné az M9-es autópálya Nyugat. Való igaz, hogy az autóutat autópályává lehetne fejleszteni, de úgy tűnik, mégis győzött a realitás.


M9 autópálya nyomvonal 2019

Eddig csak húsz kilométernyi épült meg belőle, de a tervek szerint a fél országot körbeöleli majd. Pedig húsz kilométernyi már meg is valósult belőle, az egyik szakasz Szekszárdnál indul a 6-os főúttól, és autóútként ér át a Duna fölött az alföldi oldalon az 51-es főúthoz, egy másik szakasz a Kaposvárt elkerülő 610-es út, ez is a. Mindenki tudja, hogy létezik, de senki sem látta. Kiskunhalastól mintegy kilométerre lehet majd az új Mautópálya Közzétette : Juhász D. A Versenyképességi Tanács közzétette azt a javaslatcsomagot, ami a magyar gazdaság élénkítésére szolgál.


Ebben azt írják, hogy a javaslat célja a továbbra is jelentős munkaerő. Kecskemét és az M7-es autópálya közötti km-es, 2xsávos szakaszát négy cég, az Unitef-Műszaki Tervező és Fejlesztő Zrt. A Memlített szakaszával ugyanez a helyzet: az, hogy van egy terv, még senkit semmire nem kötelez.


M9 autópálya nyomvonal 2019

Lesz majd egy dokumentáció, amit háromévente hosszabbítgatnak esetleg az idők végezetéig, ahogy a 67-est, és olykor felengednek egy-egy kommunikációs lufit, hogy Gelencsér Attila vagy Szita Károly mondhasson valamit saját, külön-különbejáratú, közpénzből fenntartott. Főmterv Mérnöki Tervező Zrt. Mnemzetközi gyorsforgalmi kapcsolatai - 4KB letöltése.


Ez csak egy keresési lekérdezést kulcsszavakat, amelyek a website van rangsorolva. Ha jobban megnézzük, a Vas megyét érintő fejlesztések reálisabbak, a Dunántúlon a két autópálya mellett gyorsforgalmi utakat terveztek. Mgyorsforgalmi út további támogatásának kezdeményezése. M6-os autópályaként készült el Pécsig, és ma már az M7-es is eléri a horvát határt Letenyénél. Ezek szerint csak az Més az Mautópályák között épülne meg Mnéven az országot kelet-nyugati irányban átszelő új gyorsforgalmi út.


Az új nyomvonal révén Esztergom és Dorog autópálya -csatlakozása megoldhatóvá válik, ez pedig a két város fejlődése szempontjából nagy lehetőségeket nyit meg, Váchoz hasonló átalakuláson mehetnek keresztül, így az ingatlanjaik is jelentősen felértékelődhetnek Balogh László szerint. Az új autópálya tervezett nyomvonala az ország nyugati és déli határait köti össze, Vas és Csongrád megyei végpontokkal - olvasható a portálon. A kormány elé kerül szerdán a versenyképességről szóló javaslatcsomag, amelyet hétfőn fogadott el a Nemzeti Versenyképességi Tanács (NVT) - jelentette be Varga Mihály hétfőn Budapesten, a testület ülését követő sajtótájékoztatón. A tervezett teljes nyomvonal a Győr-Moson-Sopron megyei Nagycenk és Szege illetve a köztes városok érintésével halad maj a Balatont déli irányban megkerülve, majd a Dél-Alföldön át.


Ez nem is feltétlenül baj, hiszen alaposan meg kell vizsgálni, melyik nyomvonal árt a legkevésbé a környezetnek, vagy éppen olcsóbban megvalósítható, hol kell kevesebb szántóföldet beáldozni, és a sok-sok, nem ritkán egymásnak ellenmondó igényt és érvet alaposan át kell gondolni, az érintettekkel le kell egyeztetni. Bár elsőre sok újdonságot nem tartalmazott a gazdaság serkentését szolgáló javaslatcsomag a korábbi bejelentéshez képest, végül mégis csak akadt benne új hír. Magyarország Mautópálya információk, megengedett sebességhatárok, magyar autópálya térkép, útvonaltervező és szállás lehetőség, pálya díjak Alternative text for browsers that do not understand IFrames. Mautóút alábbi szakaszai: o az 1. A tervezet mellékletében szereplő kisméretű térképek nem nagyíthatóak, így a korábbi sajtóhírekre kell hagyatkoznunk. Duna-híd közötti szakaszon az út teherbírását 1tonnára.


Ezek szerint az M4-es autópálya Püspökladány és Berettyóúj­falu közötti szakaszának kezdete a 42-es számú főútnál létesülő autópálya -csomópont és az ezzel egybeépített, úgynevezett komplex pihenőhelynél van. A válaszadók többsége, százaléka szerint természetesen csak örülni lehet a jó hírnek. A szavazók negyede – százaléka. Most már nyugodtan kijelenthető, hogy sosem fog elkészülni. M-es nyomvonaláról folyó vitában.


Az eszetlen úthálózatfejlesztés legjellemzőbb példája az M4-es autópálya ügye.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések