2017. július 21., péntek

Cégmódosítás ügyvédi munkadíj

Büntetőjogi ügyvéd – ügyvédi munkadíj. A társasági szerződés módosítását - ha a cégtörvény ettől eltérően nem rendelkezik - a változás megtörténtétől számított harminc napon belül kell bejelenteni a cégbíróságnak. VÁLTOZÁSBEJEGYZÉS GYORSAN, OLCSÓN! A lassú cégmódosítás előnye, hogy ügyvédi munkadíja relatíve olcsó és van idő megrendelni a szükséges eljárási illetéket és közzétételi díjakat is.


Cégmódosítás ügyvédi munkadíj

Az Ügyvédi Etikai szabályzat alapján, az ügyvédi megbízási díj ( ügyvédi munkadíj , ügyvédi díjszabás) szabad megállapodás tárgya, annak összegszerűségét a felek minden esetben előre, egyedileg és együttesen határozzák meg. Cégmódosítás – Általános tudnivalók. A fent megadott ügyvédi munkadíj alatt bruttó összeg értendő, mely tartalmazza az adókat. Amennyiben bármely konkrét ügyvédi tevékenységgel összefüggésben kérdése van, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot és kérjen árajánlatot!


További felek részvétele, illetve ismételt ellenőrzés esetén. A munkadíj függ az ügy bonyolultságától, értékétől, a résztvevő személyek számától, és sok minden mástól. Ha az Ügyvédi Iroda és az ügyfél másként nem állapodik meg, akkor az általános ügyvédi munkadíj a feladat elvégzésére fordított időtől függ. A fenti ügyvédi munkadíjak a cégbejegyzéssel, illetve cégmódosítással kapcsolatos okiratok - beleértve az aláírási minta - elkészítésének, ellenjegyzésének és a cégbírósághoz elektronikus úton való benyújtásának az ügyvédi díját tartalmazzák. Tekintettel arra, hogy minden ügy más és más, a cégalapítás és cégmódosítás körében sem adható látatlanban kőbe vésett árajánlat, ezért a konkrét ügyvédi munkadíj tekintetében kérem érdeklődjön elérhetőségeim valamelyikén is és rövid időn belül felveszem Önnel a kapcsolatot.


Irodánk jogi szolgáltatással áll rendelkezésére természetes személyeknek és társaságoknak polgári perekben, válóperekben, büntető eljárásban, cégeljárásban, infokommunikációval kapcsolatos ügyekben, ingatlan forgalmazásban, társasház alapításban, közbeszerzési ügyekben, és bármely más ügyvédi tevékenység elvégzésben. Amennyiben cégmódosítás kapcsán keres ügyvédi képviseletet, a Janicsák Ügyvédi Iroda megbízás keretében vállalja a társasági szerződés módosítását és vállalkozása képviseletét a cégbíróságon az adatváltozás bejelentése során, valamint segíti önt az ügyintézésben a cégmódosítási folyamat során. A vonatkozó kamarai szabályzat értelmében konkrét összegű munkadíjat a honlapon nem jeleníthetek meg, ugyan akkor általánosságban elmondható, hogy három különböző típusú árképzéssel, egyénre szabottan, az ügy.


Az ügyvéd az átvett pénzről. Célom, hogy mind a magánszemély, mind a vállalkozó ügyfeleim magas színvonalon szolgáljam ki és minden esetben ne csak „elintézzem” az ügyüket, hanem elmagyarázzam az ügy jogi hátterét, illetve minden esetben pontosan tájékoztassam őket az eljárás alakulásáról. Kelemen Anita Egyéni Ügyvéd.


Cégmódosítás ügyvédi munkadíj

Az ügyvédi megbízási díj ( ügyvédi munkadíj , ügyvédi díjszabás) szabad megállapodás tárgya, annak összegszerűségét – a tisztesség és a méltányosság szem előtt tartásával – az ügyvéd díjjegyzékéből kiindulva, a felek minden esetben előre, egyedileg és együttesen határozzák meg az ügyvédi. Pontos, Korrekt, Szakszerű jogi ügyintézés. Míg azonban a cégalapítás az esetek többségében eléggé tervezhető mennyiségű munkát jelent, addig a módosítások esetenként nagyon egyszerűek, máskor azonban lényegesen több munkát jelentenek, mint egy cégalapítás.


Ennek megfelelően az ügyvédi munkadíj is sokkal esetibb, mint az alapításnál. Az ügyvédi munkadíj mindig közös megállapodáson alapszik, figyelembe véve az ügy természetét, jellegét, az ügy tárgyának értékét. Fix díjasak többek között a családjogi és munkajogi ügyek, a büntetőügyek és a cégalapítás. Konkrét árajánlatot csak az adott ügy megismerését követően az adott ügy ismeretében áll módomban megadni.


Cégmódosítás ügyvédi munkadíj

Cégalapítás, cégmódosítás költségei. Az ügyek egy részében (így pl. adásvételi szerzõdések szerkesztése, cégalapítás, tartós jogi képviselet ellátása) a munkadíj százalékban vagy fix összegben kerül meghatározásra, míg egyéb ügyekben a munkadíj (pl. büntetõ ügyekben, peres eljárásban, munkaügyek, hagyatéki ügyek ellátása során) az adott ügy bonyolultságához, illetve a munka mennyiségéhez. Az eljárási illeték összege cégalapításkor 50.


Ft, amely elektronikus úton, közvetlenül az illetékes cégbíróság számlájára történő átutalással fizethető meg. Az illeték mértéke cégmódosításkor 15.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések