2017. július 24., hétfő

Debrecen településképi arculati kézikönyv

Mi elkészítettük a véleményező űrlap elektronikus változatát, hogy bárki könnyen elküldhesse a véleményét az önkormányzatnak. Az önkormányzat öt szervezettel (ReFoMix Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen -Nagytemplomi Református Egyházközség, Héra Egyesület, Forrás Lelki Segítők Egyesülete, Lelkierő Fiatalon a Fiatalokért Egyesület) kötött, határozatlan időre szóló ellátási szerződés keretében látja el - saját intézményein kívül - az alábbi szociális és gyermekjóléti feladatokat. A város karácsonyfája méter magas, így két méterrel meghaladja a tavalyi karácsonyfa méretét. NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYVE ÉS TELEPÜLÉSKÉPI RENDELETE Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata jogszabályi kötelezettségének eleget téve a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos.


Miniszterelnökség háttérintézményeként működő Lechner Tudásközpont részére. SZENTENDRE TELEPÜLÉSKÉPI ARCULATI KÉZIKÖNYVE (TAK) a településképi rendelet szakmai megalapozására készült. Elsősorban a lakosság és az építkezni vágyók tájékoztatását segítő, szemléletformáló kiadvány, de haszonnal forgathatja mindenki, aki érdeklődik városunk építészeti öröksége és jövője iránt. Súr Község Önkormányzata már megkezdte a település területére vonatkozó településképi arculati kézikönyv és a településképi rendelet elkészítését, de szeretnénk kikérni a lakosság véleményét is.


A kézikönyv szemléletformáló célt szolgál, amely meghatározza a település főbb karaktereinek meghatározó településképi jellemzőit, a településképi szempontból egymástól jól elkülönülő településrészeket arculati jellemzőikkel és értékeikkel, a településkép minőségi formálására vonatkozó javaslatokat. A Kézikönyv elkészítésével összefüggésben kivel kell felvennünk a kapcsolatot? Van társaság kinevezve, akik részt fognak venni a készítésben, dokumentálásban? Debrecen – Elkészült Debrecen településképi arculati kézikönyve, jövő heti ülésén fogadhatja el a város közgyűlése.


Véleményeztetés a partnerekkel és az államigazgatási szervekkel 5. A beérkezett vélemények ismertetése a képviselő-testülettel 6. Szendehely Község Önkormányzata által közzétett információk Szendehely településsel kapcsolatban. A településképi rendelet az arculati kézikönyv alapján készül el. Elkészült a településképi arculati kézikönyv és településképi rendelet. Mindezeken túl a kézikönyv tartalma kiterjed a településkép minőségi formálására vonatkozó javaslatokra, ajánlásokra és a. Biztosítja a településkép védelmét a településképi követelmények meghatározásával, önkormányzati támogatási és ösztönző rendszer kialakításával, illetve településkép-érvényesítési eszközök alkalmazásával.


Webfejlesztés: Ezerszó Önkormányzat. This video is unavailable. A szakmai zsűri kategóriánként kiválasztotta az első három helyezettet: Körösztös Ákost, Nagy Marcellt, illetve Molnár Martint. A győztes fotókat az alkotók nevével publikálják az arculati kézikönyvben.


Debrecen településképi arculati kézikönyv

Polgármesteri Hivatal (Ősi, Kossuth L. u. 40.) tanácstermében. Szeretettel köszöntök mindenkit, aki bármilyen okból érdeklődést tanúsított Karancskeszi iránt és ellátogatott a weboldalunkra. Remélem minden olyan információt meg fog találni kerületünkről, ami iránt érdeklődik. Tisztelt Lakosságot, és az 1. Partnereket, hogy a XV.


Elkészült községünk arculati kézikönyvének munkaközi anyaga és rendelet-tervezete. Települési arculati kézikönyv. Az építészet és építésügy reformja új szemlélettel, a lakóközösségek bevonásával szeretné elérni, hogy régi és új épületeink harmonikusan illeszkedjenek a világörökségi történelmi tájba. Helyi Választási Iroda;.


Debrecen településképi arculati kézikönyv

Lábod turisztikai honlapja. LAPOZZON BELE A KÉPRE KATTINTVA! Hort településképi arculati kézikönyvének és településképi rendeletének tervezetei megtekinthetők az alábbi hivatkozásokon: Hort településképi arculati kézikönyv tervezet.


Karácsond településképi arculati kézikönyvének és településképi rendeletének tervezetei megtekinthetők az alábbi hivatkozásokon: Karácsond településképi arculati kézikönyv tervezet. Pénteken küldték ki mintegy félszáz szervezetnek azt a vitaindító anyagot, amely az alapja lesz Kecskemét településképi arculati kézikönyvének, majd a város új rendeletének. Nem csak a szakma véleményére kíváncsiak ezzel kapcsolatban. Most a város minden lakója beleszólhat abba, milyen legyen a jövő Kecskemétje.


Debrecen településképi arculati kézikönyv

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések