2017. július 12., szerda

Hamburger miskolc

Hamburger miskolc

Bitang Joe Burger Bar - Kandia utca 24. Reviews Best burger in town. Visszajáró vendég leszek, mivel a burger finom volt, frissen készült és a kiszolgálás is nálam csill.


Ha a hamburger szerinted is szent étel, nem holmi gyorskaja, sőt, lehet akár laktató csúcsgasztronómia is, akkor jó helyen jársz! A miskolci Fald Fel Amerikát az ismert franchise részeként hódít több kiszerelésben kapható, kézműves hamburgereivel, illetve szintén hatalmas frissensültjeivel, táljaival és szendvicseivel. Pizza, gyros, hamburger , menük kedvező áron, egy helyen az összes étterem ajánlata. Belépés A rendeléshez bejelentkezés szükséges, ha nem vagy még tag, kérjük regisztrálj. A magas minőségű alapanyagokat magunk dolgozzuk fel, szigorú kontroll alatt, és úgy állítottuk össze, hogy a hozzávalók tökéletes harmóniája fokozza a gasztronómiai élményt.


Minden Zing burger más, kóstold meg őket, és garantált, hogy több kedvenced is lesz. Ahogy majdnem minden weboldal, úgy mi is használunk sütiket oldalainkon. Miskolc területén egy kattintásnyira. A weboldalunk használatával tájékoztatásunkat tudomásul veszi és elfogadja.


Pontos elérhetőségek, nyitvatartás, képek, vélemények, ÉTLAP és ITALLAP - Etterem. Az étterem tökéletes alternatíva lehet akár reggelire, ebédre vagy vacsorára. Szívügyük a hamburger készítés, amiből számos változatot készítenek, így bárki megtalálja kedvencét az őrült finomságok között!


A másik közönségkedvenc, a pizza is elérhető náluk, 26cm-es és 32cm-es változatokban. Itália ízei csak egy hívásra, több évszázados olasz hagyományoknak megfelelően! Nyitvatartás: kedd-szombat: 11:- 22:0 hétfő és vasárnap: zárva. Ha éttermet keresel, akkor vendéglátó helyek étlapjai, napi ajánlata és akciói között válogathatsz.


Hamburger miskolc

Gyorsétterem Hamburger. A megnyitóünnepség délután 14:ó. Kedvenceidet kérheted menüben is, emellett ínycsiklandozó döner boxok, francia pirítósok és desszertek közül is válogathatsz, de ne hagyd ki finom melegszendvics és mexikói burrito ajánlataikat se!


A burger többi összetevője sem maradt el ezektől, a hús kiváló volt, a zsömle kellemesen neutrális, szuper textúrával, plusz alul a hagymás baconjam, és még a fokhagymás szósz – nem tudtam sehol sem belekötni, imádtam az első falattól az utolsóig. A házhoz szállítás mint szolgáltatas rendelhető. Szállítási területekről érdeklődj diszpécserünknél.


A Falatok Nyomában kampánnyal segítünk Nektek megismerni kis hazánk különleges ízeit. Kézműves burgereinket kiváló Charolais marhából készítjük. Borsod megye első food truckja.


FBC - Florida Burger City. Amennyiben kínálatunk felkeltette érdeklődését, kérjük látogasson el hozzánk, kóstolja meg a Babyloni ízeket és érezze jól magát! Burger kosár Pizzacity pizzák Hollywood kosár Desszert és shake Weblap készítés. Kérjük, töltse ki az online jelentkezési ívünket értelemszerűen! Kérjük, vegye figyelembe, hogy cégünknél nagy a túljelentkezés.


MegaBurger nyitva: 0-24! Az oldalunkon a kényelmesebb rendelés érdekében sütiket használunk. A hamburger hideg volt es ehetettlen,A db csirkecomb olajban aztatott, szetegetve a panir rajta, illetve a nyers volt.


Nagyott csalodtam benuk, soha tobbet nem eszek naluk es termeszetesen nem is rendelek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések