2017. július 24., hétfő

Kínai jegy kalkulátor

Kínai jegy kalkulátor

Kínai asztrológia kalkulátor Szeretnéd tudni, hogy a híres kínai horoszkóp szerint melyik állatövi jegyben születtél, és ezáltal mi jellemző Rád és mire számíthatsz az életben? Kalkulátorunk segítségével a születési adataid megadásával most megtudhato hogy melyik állat határozza meg az életedet, a sorsodat és. Innentől kezdve turbó fokozatra kapcsoltam, évekig tanultam nyugati asztrológiát (Kaló Jenőnél, Paksi Zoltánnál), kerestem a válaszokat, de az igazán nagy szívdobbanást a kínai asztrológia hozta el számomra. Ez volt, aminél úgy éreztem, hogy igen, ezt érzem, ezt tudom, mintha mindig is ezzel foglalkoztam volna. Leginkább a kínai asztrológia Bíborcsillag ága áll hozzá közel, ezt tanulta, és gyakorolja éve.


Kínai jegy kalkulátor

Emellett kedvenc témaköre a névelemzés, melyet egy különleges táblán készít el vendégei számára. Az oldal tartalmazza magát a forrásnaptárat, valamint a kalkulátor változatot is. A számításhoz nem szükséges más, csak az anya életkora a fogantatás napján és a fogantatás hónapja.


HR támogatás, munkavállaló kiválasztás. Személyzeti tanácsadó cégek, cégvezetők, HR vezetők számára gyakran nehézséget okoz, hogy az álláskereső a bemutatkozó interjú során olyan pozitív tulajdonságait mutatja be, melyek nem feltétlenül jellemzik, és csak később derül ki, hogy milyen személyiség igazából. A Hold mindenkire hat, hiszen ez az égitest közelebb van hozzánk, mint bármely más bolygó vagy csillag. A különbözo jegyu szülöttek közötti optimális viszony kialakítása az embertípusok minél jobb ismeretét feltételezi. Ellenőriz milyen árnyalatokat rejt személyes éve s mely kínai csillagjegy oltalma alatt születtél!


Kínai horoszkóp, kínai párhoroszkóp mind a kínai csillagjegy szülöttének. Készítsd el saját részletes elemzése születésed ideje és helye alapján! Add meg születésed idõpontját! A kínai zodiákus állatokból áll.


Kérjük, minél pontosabb adatokat adj meg, a lehetõ legpontosabb elemzés érdekében! Oldalainkon megtalálhatja, hogy a kínai horoszkóp szerint melyik állatövi jegy és melyik kínai elem (fázis) tartozik az Ön születési időpontjához, de ha ennél pontosabb asztrológiai jellemzésre vágyik, akkor ehhez születésének holdhónapjára, holdnapjára, valamint órájára is szükség van. Az aszcendens nem más, mint a születés órájában uralkodó jegy. Online csillagjegy kalkulátor a hagyományos és kínai horoszkóp szerinti csillagjegy gyors és egyszerű meghatározásához. A kalkulátor után az adott csillagjegy legfontosabb jellemzőit is bemutatjuk.


Az általános jellemzőket olvashatta a kínai jegyekről. Szeretné tudni, hogy Önnek személyre szabottan miben segít a kínai horoszkópja? Vagy, hogy melyik jegy illik leginkább Önhöz, ha még keresi a társát?


A pontos jegy meghatározásában segít a kalkulátor. Ismerd meg igazi arcodat, vagy éppen másét! A régi kínaiak állathoz hasonlították az embereket, és ezen belül megkülönbözettek további öt-öt típust. Eszerint hatvanféle ember van. Most egy ősrégi kínai horoszkóp segítségével könnyen beleláthatsz saját lelkedbe, a születési dátumod alapján.


Olvasd el teljes, egyedi Aszcendens elemzésedet. A nyugati horoszkóphoz hasonlóan a kínaiban is nagy hatással van személyiségedre az aszcendensed - mivel a csillagjegyed alaptulajdonságait egészíti ki. A tökéletes önismerethez tehát szükséged lehet rá. A horoszkóp szerint az emberek többségével remekül kijössz, hiszen igen.


RÜGYEZÉS, NÖVEKEDÉS, GYARAPODÁS éve. Ezért is fontos, hogy szoptasd a kisbabád! Egy friss kutatásban megállapították, hogy a szoptatás általi immunitás átadása hosszú távú, a szoptatáson túl is tart - a védelmet az immunsejtek átadása biztosítja, teljesen függetlenül. Az önállósodás fogalma a közgondolkodásban leginkább a serdülőkorhoz kapcsolódik.


A szülők elvárják gyermekeiktől, hogy a több jog, a több döntés mellé több felelősséget is vállaljanak a felnőttkor felé haladó gyermekeik. A párok összeillőségét mutatja meg. Nincs jelentősége annak, hogy a barátok-barátnok egymással való kapcsolatukra kíváncsiak, vagy szerelmes párok vizsgálják, mit is írnak nekik a csillagok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések