2017. július 11., kedd

Balesetek az elmúlt 24 órában

Heves megyében az elmúlt órában hét közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Több ember is megsérült az elmúlt órában , a Győr-Moson-Sopron megye útjain történt balesetek során. A rendőrkapitányság a szabálysértési őrizetbe vett személyt gyorsított eljárásban, órán belül állítja bíróság elé.


Balesetek az elmúlt 24 órában

A fenti eseten túlmenően az elmúlt órában a Szerencsi Rendőrkapitányság munkatársai egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. Az ország több pontján is ütköztek autók, kamionok, motorok. Berettyóújfaluban és a Heves megyei Erdőköv. A határrendészeti eseményeket összesítve: főt tiltott határátlépés, öt személyt közokirat-hamisítás miatt fogtak el a rendőrök.


Az elmúlt órában három kihűléses haláleset jutott a rendőrség tudomására. Az eset során személyi sérülés nem történt. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság összesítése szerint a megyében az elmúlt órában további négy anyagi káros baleset helyszínén intézkedtek az egyenruhások. Balesetek az elmúlt órában. Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területén az elmúlt órában két közúti közlekedési baleset történt, amelyek közül.


Balesetek az elmúlt 24 órában

A balesetek közül hét sérüléssel végződött, két esetben anyagi kár keletkezett. Megyénkben az elmúlt órában súlyos és könnyű sérüléssel járó, valamint anyagi káros közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök. Egy gépjárművezetőt vér-vizelet mintavétel miatt állítottak elő a járőrök. Kigyulladt egy autó és több karambol is történt az elmúlt órában Veszprém megyében veszprem. Kovács Erika Szerdán három karambolhoz, csütörtökön égő autóhoz és balesethez is riasztották a Veszprém megyei tűzoltókat.


Helvécia irányából a Kecskeméti úton közlekedett november 15-én óra körül egy éves kiskunfélegyházi férfi Mazda Demio autójával. Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodája. A gépjárművezető eddig tisztázatlan körülmények miatt fékezett, majd balra kormányozta a járművét, aminek következtében lesodródott az útról, és a bal oldali partoldalnak ütközött. Az 53-as számú főúton közlekedett az 55-ös számú főút felől Tompa irányába december 26-án körül egy kiskunhalasi férfi egy Opel Astra típusú személygépkocsival. A baleset következtében a férfi könnyű sérüléseket szenvedett.


A fenti eseteken túlmenően az elmúlt órában a Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai egy, elfogatóparancs hatálya alatt álló, körözött személyt fogtak el és vettek őrizetbe. A Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt órában nem történt személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset. Elsőbbségadás kötelező” jelzőtáblát figyelmen kívül hagyta és behaladt az.


Borsod-Abaúj-Zemplén megyében az elmúlt órában anyagi kárral járó közúti közlekedési baleset jutott a rendőrség tudomására. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt órában a rendőrök személyi sérüléssel és anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába az elmúlt órában egy személyi sérüléses és egy anyagi káros közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Heves megye közútjain az elmúlt órában négy anyagi káros és kettő személyi sérüléssel járó közlekedési balesetről érkezett bejelentés. Kálban, a Széchényi úton.


Az említett ügyeken túl hozzátartozók közötti erőszak miatt alkalmazott ideiglenes megelőző távoltartást egy-egy esetben a Mezőkövesdi, és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság. Salgótarjánból Somoskőújfaluba tartott autójával egy éves nő december 10-én, amikor egy őz ugrott a gépkocsi elé. Két súlyos székesfehérvári közlekedési balesetről érkezett jelzés az elmúlt órában. Az egyik baleset reggel történt a Nagyszombati úton.


Egy Ford Transit közlekedett a Budai út irányába, amikor a sofőr az úttest jobb szélén észlelte, hogy egy Suzuki elindul és a baloldali forgalmi sávba áthalad. Kemecsén, a Szent István utcán. Az elsődleges adatok szerint egy személygépkocsi kanyarodása közben nem biztosított elhaladási elsőbbséget egy motorkerékpárosnak, melynek következtében a két jármű összeütközött. A rendőrség tájékoztatása szerint megyénkben az elmúlt órában két anyagi kárral végződő közúti közlekedési balesetnél intézkedtek a rendőrök.


Hat személyt állítottak elő, közülük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések