2017. július 14., péntek

Gyulai várfürdő nyitvatartás 2018

Gyulai várfürdő nyitvatartás 2018

A medencék üzemeltetésről bejárataink előtt információs táblák tájékoztatnak! Megértésüket köszönjük! Beauty Masszázs Szalon a szokásos nyitvatartás szerint üzemel. Az árváltozás jogát a fürdő fenntartja!


Ajánljuk napi kétszeri belépésre jogosító füdőbelépőt a gyulai Várfürdőbe, mellyel az úszómedencéken és a gyógyfürdő részlegen felül igénybe vehető a Várfürdő wellness centruma is, ahol korlátlanul használható élménymedence, szauna medence, ülőpados hidromasszázs, nyakzuhany, fekvőpados masszázs. AZ ÉV MEDENCÉJE Az Uniós törvények értelmében fel kell hívnunk a figyelmét arra, hogy ez a weboldal ún. A Várszínház tavasztól őszig számos fesztiválnak ad otthont, a várban szinte egész évben színvonalas programok közül válogathatnak a. Családbarát gyulai szállás. Gyula szállás kínálatában az első csillag superior szálloda!


A Várfürdő bejáratától méterre, wellness- és bababarát szállás Gyulán, saját wellness centrummal és 3m2-es játszóházzal! Helyi Építési Szabályzat (a továbbiakban: HÉSZ) módosítását a Sarkadi úti külterületi tömb területére. A világ csodái – Felfedezések kora!


Gyulai várfürdő nyitvatartás 2018

Múzeumok Őszi Fesztiváljának, amihez természetesen ebben az évben is csatlakoznak Gyula kiállítóhelyei. A Hőforrás Hotel és Üdülőpark a gyógyvizéről híres gyulai termál-és strandfürdő, a Várfürdő közelében, Gyula város zöldövezetében, zajtól és átmenő forgalomtól mentes területen található. A gyulai szálloda, melyet hektáros bekerített saját park vesz körül, már messziről felhívja magára a figyelmet. Közép-Európa egyetlen épen maradt síkvidéki téglavára, melynek kiállítótermében közel hét évszázad történetét járhatják végig a látogatók. Entering aqua Park for family (adults and children) is around 30e, if you wanna enter and aqua.


Prices of drinks and foods are ok. A fürdő egykori lovardából kialakított részén négy medence fogadja a vendégeket. Meghosszabbítására február 1-től van lehetőség.


A téli hónapokban fedett medencékben élvezhetik a gyógyító víz kényeztetését. A valamikori lovarda épületében kialakított medencék között egészen meleg és úszásra is alkalmas hőmérsékletű vizeket is talál. Emlékezet és Elvágyódás“ Magyar és román kortárs képzőművészet Hunya Gábor gyűjteményéből.


Gyulai vár Távolság Gyula központjától 1. Budapest felől az Mautópályán, majd az Múton, Szeged és Debrecen felől a 47-es úton, Békéscsabán keresztül érhető el a román határ melletti város. A vasútállomástól helyi járatú autóbusszal is el lehet jutni a várhoz, a megálló a szomszédos Várfürdő előtt található. A legjobb programok - Gyula, Magyarország. Olvasson utazói értékeléseket és tekintse meg a fényképeket Gyula legjobb látnivalóiról a TripAdvisoron. A fürdőbelépő napi kétszeri belépésre jogosítja fel tulajdonosát, mellyel az úszómedencékben és a gyógyfürdő részlegen felül igénybe veheti a Várfürdő Wellness Centrumát is, ahol korlátlanul használható élménymedence, szauna medence, ülőpados hidromasszázs, nyakzuhany, fekvőpados masszázs, sodrófolyosó, szauna.


Házunkban db egyágyas, db standard és db superior szoba várja kedves vendégeinket, melyeknek mindegyike klimatizált. A weboldalon található ún. A cookie-k fontosak az oldal megfelelő működéséhez. A felhasználói élmény fokozása érdekében cookie-kat használunk, melyek emlékeztetik a bejelentkezési adataira, és biztosítják a biztonságos bejelentkezést, statisztikai adatokat gyűjtenek az oldal funkcióinak optimalizálásához, és az Ön. A strandon termál-, élmény- és úszómedence is található.


A várfalak és a múzem padlófűtéssel ellátott termeiben sétálva hamar elragad bennünket a középkori hangulat. Az aktuális üzemrend minden pénztár előtt megtekinthető! A szuperlatívuszok használata határozottan indokolt, hiszen aki járt már Gyulán, tudja, hogy ez idő tájt még erősebben ámulatba ejt mindenkit a történelmi és kulturális kincsek tárházaként jellemezhető.


Gyula, a pálinka fővárosa, hiszen ebben az évben már a 18.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések