2017. július 6., csütörtök

Mediterrán kerámia cserép

A funkcionális sütik használatával jobb felhasználói élményt tudunk nyújtani. Ezek a cookie-k általában beállításokat, és kenyelmi funkciókat biztosítanak a honlap személyre szabottabb működéséhez (például a kiválasztott nyelv, vagy a meglátogatott oldal-típus). Betétdíjas raklapjainkat teljes áron visszavesszük. A Mediterrán cserép Terrán tetőcserépre változott. Ez azonban még nem minden, mert év garanciát vállal arra, hogy az Önnek legjobban tetsző színnel tetőzze otthonát.


Mediterrán kerámia cserép

A jól ismert betoncserép gyártó mediterrán stílusú kínálatát bővítette az elmúlt években. Erdedeti olasz agyag tetőcserép kerámia cserepeink észak Olaszország legrégibb hagyományokkal rendelkező és legnagyobb tetőcserép gyáraiban készülnek. A gyártósorokról a legkülönbözőbb típusok kerülnek le, a lapos római, kúpos és mediterrán. CREATON - Az innovatív kerámia tetőcserép gyártó.


Legmodernebb gyártási eljárások csúcsminőséget és egyedülállóan széles termékválasztékot tesznek lehetővé. Haladás és műszaki megoldások a természettel összhangban az aktív környezetvédelemért. A 1éves cserép márka.


Az Európa szerte ismert kerámia tetőcserép gyártó cég lendületesen fejlődő vállaltként végzi tevékenységét Magyarországon. A Creton AG több mint 1éves múltra tekint vissza, mely idő alatt az összegyűlt tudást és tapasztalatot formázza meg tetőcserepeiben. A Cotto Possagno kerámia tetőcserepek kielégítik a legképzettebb építészek és tervezők és az építtetők kényes ízlését és igényeit egyaránt.


A tetőcserepek és kerámia tetőtartozékok évszázados tapasztalatokra alapozva, a legmodernebb üzemekben készülnek. A klasszikus mediterrán stílusú kolostor. Beton cserepek Kattintson a gyártóra a termékekért! Kerámia cserepek Kattintson a gyártóra a termékekért! Zsindelyek Kattintson a gyártóra a termékekért!


Mediterrán kerámia cserép

A fejlett országokban máig a legnépszerűbb tetőfedő anyag a cserép. Tartós sikere a kerámia tetőcserép tekintetében a természetes tulajdonságainak, több száz éves hagyományának, a beton tetőcserépnél a költséghatékony és fejlett gyártási technológiának köszönhető. Manapság már nem csak azért építünk házat, hogy fedél legyen a fejünk fölött.


A modern ember otthona multifunkcionális. Ismerje meg a Happy House filozófiát! A fagyállóságot több nemzetközileg. A kerámia tetőcserép tűzálló, és mérete nem csökken az extrém hőmérséklet és napsütés hatására sem.


Mediterrán kerámia cserép

Az ilyen burkolatok jó hő- és hangszigetelő tulajdonságokkal rendelkeznek. A kerámia cserép felületét a gyártás során korszerű módszerekkel színes mázzal borítják, ami még vonzóbbá teszi őket. A mediterrán helyeken, így Olaszországban is megfigyelhetjük azt, hogy jóval kisebb a tető hajlásszöge és erre égetett kerámiából készült cserép kerül, melynek a mintázata nem olyan, mint amilyet mi itthon megszoktunk. Mesterségünk a tető: BRAMAC. A vezető specialista a komplett tetőmegoldásoknál.


Az elemek felfüggesztésére az alsó oldalon felül kialakított (egy vagy két) fül szolgál. A megfelelő típus és mennyiség kiválasztása után kérje egyedi árajánlatunkat. Nemzetközi szaktudás és tapasztalat Korszerű építőanyagok WIENERBERGER Téglaipari zRt.


Az extrém alacsony hajlásszögű - 7°-os - tetők tökéletes megoldása kerámia agyag tetőcserép által. A Karat kerámia tetőcserép közkedvelt design-ja új méretben! Németország legelterjedtebb tetőcserepe, több mint egymilliárdszor. Logisztikánknak köszönhetően megrendelését akár órán belül kiszállítjuk az ország bármely területére.


Tondach kerámia cserép akciós áron!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések