2017. július 19., szerda

Bika életfeladata

Bika életfeladata

Bika , Ikrek, Rák, Oroszlán, Szűz. BIKA aims to always meet client expectations while ensuring long-term sustainability of supply and helping to conserve limited or endangered wood species. For more than years, BIKA has utilized only non-toxic materials and applied eco-friendly processes. Szülőként - még ha csak érdekességképpen is - mindenki kíváncsi rá, milyen sors várhat a gyerekére.


Ezoterikus nézetek szerint a gyerek küldetése már akkor meg van írva, amikor megszületik, és ezt a feladatot kell földi élete során elvégeznie. Ha szeretnéd tudni, a te. Ezért a Bika felszálló holdcsomópontúak igen veszélyeztetettek.


Vonzódnak az ezotériához, művészethez (Skorpió), de ha ezzel korán kezdenek el foglalkozni, akkor ezek a dolgok megeszik, kiköpik őket. Jelenlegi életfeladata az önfeláldozás és mások boldogulásának elősegítése. Előző életeiben rendkívül energikus ember volt, de akaratát, elszántságát csak a saját céljai elérésére fordította. Az Ön számára nem létezett lehetetlen feladat: hallatlan lendülettel és önbizalommal vette egyik akadályt a másik után. Minden Bika számára fontos a birtoklás, halmozza az anyagi javakat, gyűjtöget, kuporgat.


Bika életfeladata

Ez azonban hozzá is láncolja ahhoz, amije van. Ezért vetődik fel a biztonság és a nyakasság kérdése, ugyanakkor a táplálkozásé (anyag) és az anyagiaké is. Persze ennek sok variációja lehet. Már gyűjtött adatokat több mint 376kulcsszavak. Ez lehetővé teszi, hogy végre mélyreható kulcsszó elemzés, hogy érdekes bepillantást, a kutatás versenytársak.


Az anyagot nem lehet teremteni, hiszen az van! Sosem a saját anyagi biztonságáról szól. Vagyis én mások anyagi biztonságát vagyok képes megteremteni. Karma szerint a holdcsomópont összekapcsolja a jelenlegi életünket a múltbeli és jövőbeli életünkkel. Az ok és okozat törvényét jelenti.


A Bika lényege, hogy nekem nem lehet. Amit az elmúlt életben elmulasztottunk, azt ebben az életben meg kell tanulnunk kiegyensúlyozni. Nézzük, melyik csillagjegynek mi az életfeladata ! Alkotás, és hírnév, ez a neked szánt életfeladat.


Legnagyobb erényed a kitartás, a dolgok iránti elkötelezettség, és a magas önbecsülésed. Felelősség, és hatalom. Feladatod a növekedés, a megértés, és a bölcsesség. A jelenlegi életedben nagyban függ attól, hogy az előző életeidben hogyan éltél, milyen biztonságérzetre tettél szert.


Szükséged van arra, hogy megteremtsd a belső biztonságod. A bika nagyon megbízható, a maga lassú és kényelmes módján rendkívül kitartó. Rajtad nem fognak az élet megpróbáltatásai, senki sem tud eltántorítani a feladataitól, céljaidtól. Az ikrek a nyughatatlan szellem, mindig keres és kutat az életben megoldások és új élmények után. A Halak már úgy jön a világra, hogy tudja, mi az az elengedés.


Igazi bölcs, nem ragaszkodik a múlandó dolgokhoz, javakhoz, szerepekhez, státuszhoz. Ha ez sikerül, igazán boldoggá válhat. Kos-Termékenység, és hírnév, ez a neked szánt életfeladat. A(z) Bika baki című videót sasinevű felhasználó töltötte fel a(z) állatok kategóriába. Az újjáéledő természetről.


Sokféle kultusz kapcsolódik hozzá, az egyiptomi Ápisz-tisztelet, a görög Deméter és a római Ceres-ünnepek. Ez a vetés, a földművelés ideje. A Kos jegye meghódítja a földeket, amit a Bika bevet és megművel.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések