2017. július 25., kedd

Iskolarendszerű okj képzések miskolc

A Miskolci Szakképzési Centrum. Szeretettel köszöntöm Önt a Miskolc Szakképzési Centrum honlapján. Mi azért dolgozunk, hogy térségünk gazdálkodó szervezeteinek munkaerőigényét és a hozzánk forduló érdeklődők szakmatanulási igényét összehangoljuk. Tanfolyamok, képzések : Miskolc. Tekintse meg az elérhető képzéseink listáját, válasszon távoktatást amennyiben nem elérhető a közelében a kiválasztott képzés!


Meddig tartanak az iskolarendszerű OKJ -s képzések , illetve a tanfolyamok, mikor indulnak, és milyen formában végezhetitek el őket? Itt vannak a részletek. Az iskolarendszerű képzéseket azoknak ajánljuk, akik már rendelkeznek érettségivel, és szeretnének szakmát tanulni. Ebben a kategóriában olyan tanfolyamok közül válogathatsz, melyek iskolarendszerű képzések , tehát a hallgatók diákigazolványt kapnak, illetve éves korig családi pótlékot és árvasági ellátást igényelhetnek.


Mire jó a felnőttképzés, mire használhatóak az okj -s képzések ? Rohan az idő, támad a digitalizáció, aratnak a hiányszakmák A felnőttképzés, avagy az egész életen át tartó tanulás fontossága ma már nem kérdés, hanem követelmény. OKJ képzések Budapesten, nappali és esti tagozaton is. HEVES MEGYEI INGYENES KÉPZÉSEINK! Regisztrált álláskeresőknek és közfoglalkoztatásban lévőknek ingyenes képzések indulnak! EZ AZ UTOLSÓ LEHETŐSÉG, HOGY A JOGSZABÁLYVÁLTOZÁS ELŐTT BEIRATKOZHASS EZEKRE AZ INDULÓ KÉPZÉSEKRE, OKJ BIZONYÍTVÁNYT ÉS SZAKMÁT SZEREZHESS!


Száraztészta gyáró tanfolyam indul a Győr-Moson-Sopron megyei Rábaszentmihályon! Intézményünk, az „IOSZIA” Duális Szakképzési és Felnőttképzési Intézmény Kft. Európai Uniós pályázat által finanszírozott, csoportos képzési formában.


Stúdium szakközépiskolában. Egyéb (nem OKJ -s) tanfolyamok, képzések. Informatikai tanfolyamok - képzések. Az OKJ mellett megismerhetsz másfajta tanfolyamokat, képzéseket is, így nemzetközieket és e-learning anyagokat.


Ezeket a bal oldali menüből éred el. Jelenleg felhasználó olvas minket. Ismerje meg az új OKJ szakmáit, találja meg az Önnek ideális tanfolyamot országos képzéskeresőnkben! Térségi támogatott tanfolyamok indulnak.


Tantermeink korszerűen fel vannak szerelve, és modern informatikai rendszerek vannak kialakítva a tanulóknak. Borsod-Abaúj-Zemplén megye Borsod-Abaúj-Zemplén megye képzés Borsod-Abaúj-Zemplén megye tanfolyam Gyors képzés Gyors tanfolyam ingyenes képzés ingyenes tanfolyam Képzés Konyhai kisegítő Konyhai kisegítő Miskolc Konyhai kisegítő OKJ Konyhai kisegítő Szikszó Miskolc Miskolc képzés Miskolc tanfolyam OKJ szakmaszerzés. A pályázás feltétele a képzéstől függ: így például lehet osztály. OKJ tanfolyamok képzések szakképzések felnőttképzések széles választéka. Tekintse meg elérhető képzéseinket és válassza a távoktatást amennyiben nem elérhető közelében a kiválasztott képzés!


Iskolarendszerű okj képzések miskolc

Web: City Media Group Kft. Hatalmas változásokra kell számítani a jelenlegi OKJ és szakképzési rendszerben, a képzések feltételei megváltoznak, a szakmai képzések közül sok megszűnik, a megmaradókat pedig csak több éves iskolarendszerű képzésben lehet majd elvégezni. Jelentkezz az iskola képzéseire és légy te is hallgatónk! Az OKJ -s képzések listáján a képzések neve mellett különböző számokat találtok - ha azt szeretnétek megtudni, hogy a saját iskolai végzettségetekkel elkezdhetitek-e a kiválasztott kurzust, a szint oszlopban lévő számot kell figyelnetek.


Csoportos érdeklődés, céges megrendelés esetén kedvezményt, egyedi árajánlatot adunk. Amennyiben nem találta meg a tájékoztatóját annak a képzésnek, amely felől érdeklődik, kérjük, szíveskedjen üzenetet küldeni nekünk. Cookie beállításokkal kapcsolatos tájékoztatás.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések