2017. július 27., csütörtök

Érintés nélküli autómosó

Előnyök az érintés nélküli autómosók és benzinkutak befektetői számára Válasz az érintés nélküli autómosó ügyfelei igényeire Az önkiszolgáló gőztisztító az érintésmentes mosók ügyfeleinek lehetőséget biztosít a jármű belsejének sajátkezű tisztítására. Please try again later. Cleanowash Érintésmentes autómosó rendszer 3D érintés nélküli önkiszolgáló autómosó. Egy kefés autómosó használata kifejezetten kényelmes, hiszen a vásárló csak beül a kocsijába, a rendszer lemossa az autót és utána folytathatja tovább szépen a napját.


Ez eddig nagyon szépen hangzik, de rengetegen rettegnak attól, hogy a gép által használt kefék nyomot hagynak a járműn. Mikroszemcsés tisztítószer adagolás Önkiszolgáló autómosó rendszerek, ActivePower Pearl Micropowder mikroszemcsés tisztítószer adagolással. Cégünk az EUROWASH által gyártott önkiszolgáló autómosó berendezések kizárólagos importőre.


Fő tevékenysége az érintés nélküli autómosók gyártása. Maksi önkiszolgáló autómosó Érzékelhető különbség Érintés nélküli tisztaság. Nincs szükség szivacsra, dörzsölésre. Egyszerűen, gyorsan, könnyedén maximális tisztaság érhető el.


A tisztítás befejeztével cseppmentesen megszárad a felület. VALÓBAN NEM KELL AZ AUTÓT ÁTTÖRÖLNI! Rádi Szabolcs Önkiszolgáló Autómosás , Tudásbázis Bár egyes rendszergyártók és hazai forgalmazók ilyen ígérettel kecsegtetik és hasonló tartalmú marketing eszközökkel csábítják ügyfeleiket a mai napig, a jól hangzó szlogenen túl a gyakorlat nem. Koncentrált tisztítószer érintés nélküli autómosáshoz, személygépjárművekhez és teherautókhoz. Könnyedén eltávolítja a port, piszkot, olajat, bogarak nyomait.


Tartós, gazdag habot képez, mely könnyedén lemosható. Nem károsítja az alumínium, nikkel felületeket és más színesfém vegyületeket. A CarWash Hungary Csapata. Ez jól hangzik, de rengetegen rettegnek attól, hogy a kefék nyomot hagynak járművükön. Total önkiszolgáló autómosó , tökéletesen fényezésbarát, érintés nélküli technológiával és elérhető árakkal várjuk ügyfeleinket.


Erős folyadékkoncentrátum érintés nélküli mosáshoz. A Truck Cleaner lúgos kémhatású tisztítószer, főleg személygépkocsik, teherautók, pótkocsik lemosására alkalmas. A készítmény könnyedén feloldja a legnehezebb országúti szennyeződéseket anélkül, hogy megsértené a tisztítandó felületet.


Blu-Syst víz nélküli ,. Magas koncentrációtartalmú autósampon érintés nélküli autómosáshoz, bármilyen fajta járműhöz. Rózsaszín, tartós, gazdag habot képez, mely könnyedén lemosható vízzel. Hatékonyan távolítja el a port, piszkot, olajat, bogarak maradványait.


Fényesebb felületet képez, nem károsítja a festett felületet. Víz, idő és költség megtakarítása. Kerülje a karcolásokat az autómosás során, növelje a az autó fényessége.


A jó érintés nélküli autómosó jó üzleti ötlet lehet. Kezdetben értékelnie kell pénzügyi, időbeli és személyes erőforrásait (függetlenül attól, hogy a befektető képes lesz-e rendezni az összes alakiságot, vagy szüksége van harmadik félre). A só hatása sokkal veszélyesebb az alvázra, a kipufogóra, illetve a motorra nézve, emiatt ugyanis berozsdásodhat az autó. Az Express Autómosóban érintés nélküli tisztítással a legkíméletesebben tudja tisztán tartani a gépjárművét. BoXToP Önkiszolgáló Autómosó „Érzékelhető Különbség” Érintés nélküli tisztaság.


Kiemelkedő ügyfélkapcsolat a nagyszerű mosási élmény révén a Vitesse-opciós normál hengeres mosótól a Highend érintés nélküli hengerkombinációig. A kombinált mosásokkal a mosás ára a sokszorosával növelhető. PB palack, benzin, gázolaj, önkiszolgáló mosó, érintés nélküli mosó.


Nézd meg ezt az érintés nélküli csodát! Szétdurrant távhővezetékből lett ingyenes autómosó Oroszországban. A Helpmation V-4Érintés nélküli szappanadagoló, Ezüst érzékelőjének köszönhetően anélkül adagolja a szappant, hogy érinteni kéne – ezáltal akadályozza a baktériumok terjedését, sokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések