2017. július 4., kedd

Eladó ház uppony

Havonta több millióan választják az ingatlan. Az ingatlan éve lett felújítva, kibővítve. Tartozik hozzá szoba, egy tágas konyha, beépített konyhaszekrénnyel, külön álló éléskamrával, étkezővel.


Eladó ház uppony

A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. A Bükk hegység északi lábánál, Lázbérci víztározó közelében, csodálatos erdei környezetben, éve a piacra bevezetett jelenleg is jól működő, fő befogadó képességű turistaház melegkonyhával,étteremmel, teljes berendezéssel együtt vagy anélkül, közel holdnyi területettel (udvar, kert,kerti pihenő), garázs, borospince,turista konyha, eladó. Sík körbekerített telken fekvő ingatlan alapja terméskőből készült,falai vályogból. Pár éve a tetőszerkezet födémmel együtt telj. Upponyi eladó ház az ingatlanbazar.


Próbálj módosítani a keresési feltételeken vagy iratkozz fel az ingyenes hirdetésfigyelőre és elküldjük neked ha felkerül portálunkra egy téged érdeklő ingatlan hirdetés. Találj eladó ingatlan hirdetést a legjobb áron. Portálunkon ingatlanirodák és magánszemélyek hirdetéseit találod! Keresd meg térképen pár kattintással leendő otthono tudj meg mindent a környékről! Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Csernelyben nm-es, kettő szobás családi ház eladó.


Eladó ház uppony

A lakószinten kettő szoba, konyha, fürdőszoba, kamra található, a szuterénben egy szoba, konyha, fürdőszoba, tároló kialakítására került sor. Az eladó ingatlanok és az ingatlan vásárlók felkutatására keresünk partnereket, azaz ingatlanközvetítő segédeket, tippadókat! Nem csak a széles választék és a gyorsaság miatt kedvelt ez a formája az otthonkeresésnek, hanem az egyszerű szűrési lehetőségek és a kényelem apropóján is. A tulajdonos a vételárat 4. M forintra csökkentette.


Vevőinknek az iroda szolgáltatása ingyenes! Régen boltként működött, ami. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó upponyi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Ingatlanközvetítői tevékenység. Várunk csapatunkba ingatlanértékesítési tanácsadókat, valamint az ország egész területéről várjuk értékesítői csoportok, tanácsadók, közvetítők jelentkezését!


Eladó ház uppony

Kis családi ház eladó ! Központi elhelyezkedésének köszönhetően, alkalmas vendégház kialakítására,. A házat főként nyaralóként használta a tulajdonos. Nagyon jó hírű településről van szó. A község határában van a híres lázbérci víztárazó, ami a környék kedvelt kirándulóhelye. A lakás kihasználatlanság miatt eladó.


Bükk-hegység festői szépségű környezetében a Lázbérci-tó melletti csodás faluban eladó ez a jó állapotban lévő kis házi. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Ez alatt az időszak alatt a lakóingatlanok száma átlagosan egy évben darabbal növekedett meg. Az ELADÓ MISKOLCI AVASI BORHÁZ jellemzői: - festői környezet, ódon pincék között vezet az út a borházhoz - autóval és gyalogosan is könnyen megközelíthető helyen található, a ház előtt parkolóhely - tömör kő és tégla falazat, cseréppel borított tetőszerkezet - két közepes méretű szoba szolgálja a kényelmet.


CSOK támogatás vehető igénybe. A családi házak ideálisak gyermekes családoknak. Lakás, családi ház , telek, albérlet hirdetések, új és használt ingatlanok.


Minden megoldás érdekel. Eladó családi ház Ráctagban szobás cs.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések