2015. július 30., csütörtök

Oroszlán aszcendens külső

Honlapunkon található aszcendens (ascendens) számító egy megbizható és könnyen kezelhető kalkulátor. A külső megjelenést legnagyobb mértékben az aszcendens és annak uralkodó bolygója, fényszögeik és az első házas bolygók befolyásolják. Természetesen - mint minden más esetben - a pontos ábrázoláshoz az egész születési horoszkópot figyelembe kell venni. Legtöbbször nem annyira a csillagjegyünk (napjegy) árulkodik a külső fizikai megjelenésünkről, mint inkább az aszcendensünk.


Minden ember az aszcendensén keresztül kapcsolódik a külvilághoz és fejezi ki azon keresztül a személyiségét. Ennél fogva könnyen érthető, hogy minden az arcunkra van írva. A Nap jeggyel ellentétben, ami szellemed irányultságát jelöli, az aszcendens az a külső ruha, viselet amit magadra öltesz és kifelé magadról megmutatsz. Ebből kifolyólag tested formájára és alapvető jellemvonásaira is kihatással van. Az Oroszlán a bátran felvállalt személyiség jegye.


Tehát az oroszlán aszcendenssel rendelkező embereknek még inkább személyiség – karmájuk van, mert életfeladatuk a személyiségüket bátran és nyíltan, vidáman felvállalni, harag – és sértődöttségmentesen. Sokszor érdeklődtek már, hogy nem tanítanám-e az asztrológiát az interneten keresztül. Nos, az a véleményem, hogy ezt csak személyesen lehet. Most adok némi ízelítőt a különböző jegyek külső megjelenési formáiból, de a járást, a testtartást, a száj, kéz mozdulatait nem lehet leírni - azt meg kell mutatni. A tekintete nyílt, derűs és bátor, az arca markáns.


Oroszlán aszcendens külső

A szája érzéki és tekintélyt parancsoló. Szája szögletében erélyes függőleges vonás - tud szigorú is lenni. A haja dús, loboncos, homlokába hulló, mint az oroszlán sörénye, a szemöldöke is sűrű, bozontos. Dús sörénye és kissé pisze, széles orra a legszembetűnőbb.


Az egész megjelenése erőteljes, a válla széles, a nyaka vastag, a lába erős. A tartása egyenes, „királyi”. A homloka magas, nagy macskaszemei felett vastag, karakteres szemöldök ível, a tekintete bátor és nyílt. Ha nem vagy egészen biztos benne, hogy illik párodra azaz aszcendens , amit választottál, akkor keresd ki fordítva ugyanazt a kombinációt, és azt is olvasd el, hátha úgy könnyebb azonosítani, hogy jól tippeltél-e.


Oroszlán aszcendens külső

S zexi, komoly hatást gyakorol a másik nemre, nem klasszikus szépég, de mégis nagyon vonzó. Jellegzetes vesébe látó nézése van, akire ránéz, úgy érzi már nincs titka előtte, mindet lát. Csillagjegy és aszcendens. Szinte biztos vagyok benne, hogy lesznek, akik az alábbi leírásokban nem fognak magukra ismerni, akárcsak a jellemrajzok esetében. Az aszcendenst szokás aljegynek is nevezni.


Sőt, a külső adottságok sokkal inkább nyilvánvalóak és objektíven észlelhetők, mint a személyiség maga, amely olykor ellentmondásos is lehet, és szinte bármi belemagyarázható. Megmutatja Napjegyünk azt is, hogy milyen közegben képes az ember központi, irányító szerepet játszani. Személyiségünk legfontosabb férfias oldalát, férfimintánk jelentőségét mutatja meg Napjegyünk.


Külső jegyek: Érzelmes, elvarázsolt arc, csillogó szemek. Mozgása lassú és távolságtartó. Szeret a középpontban lenni és irányítani, megmondani másoknak, hogy mit csináljanak. Oroszlán aszcendens : Nyitottan áll a világhoz, de egy kicsit lusta.


Ha szerelmes, bármire képes a társáért. A Bika és Rák asztrológiai egybeesése a legjobb eredményhez vezet. A családközpontúság, ami a Bika legfőbb értéke az életben, a Ráknál visszhangra talál. Ennél a kevert típusnál a külső nem igen számít, inkább a belső értékek.


Ez esetben észlelhető az előrelátás és a spórolás szelleme. Kedveli az élet napos oldalát, sokszor érzi azt, hogy szerencsés alkat. Optimista, tele van életörömmel és lendülettel, vállalkozó szellemű. Fontos számára a szerelem (a házasság kevésbé), jó kapcsolata van a gyerekkel.


Talán az egyik legjellemzőbb elem, hogy amikor a Szaturnusz érintette az aszcendensemet a külsőmmel kapcsolatban mindig visszatért a testedzés, illetve annak valamilyen formája. Aszcendens és külső megjelenés. Külső megjelenése: Tekintete szúrós, éles szuggesztív.


Beszélgetőpartnere gyakran azt érzi, hogy a másik a veséjébe lát. Szemhéját gyakran összehúzza, ilyenkor mély, függőleges ráncok jelennek meg a két szemöldöke között.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések