2015. július 23., csütörtök

Aranytyúk falatozó heti menü

Levesek, frissensültek (marha, pulyka, csirke, sertés), saláták, hekk, pizza, gyzza, tészták, palacsinta. Pedig rendszeresen, akár heti többször rendeltünk a. Dunaharaszti Némedi út 52. A heti menü mától a Donnában, jó étvágyat hozzá ! Eastern European Restaurant.


Kiszállitásra vagy helyben fogyasztásra, kibővült parkolási lehetőséggel! Rántott csirkemell jázmin rizzsel vagy hasábbal, desszert. A falatozó mellett közvetlen lévő parkolónkban is megtudtok állni.


Kattints egy megtetsző napi menüre, és az első sorban megjelenik a választott heti menü. Ha törölni akaro akkor kattints még egyszer ugyanarra a már zöld hátteres, kiválasztott menüre a napi menü listában, vagy a heti menün az adott napon a gombra. A napi menü a csillaggal jelölt ételekből áll, ára 98- Ft Az ételek a köret árát nem tartalmazzák ! Lehetőség van saját edényben is kérni a szállítást ! A menü ára a feltüntetett köretet és az ÁFA-t is tartalmazza. Rendelés: Helyszini fogyasztás esetén, a napi menü rendelése előző munkanap javasolt, de legkésőbb aznap óráig lehetséges.


Aranytyúk falatozó heti menü

Amikor csak tervezgettük, hogy egy pici pecsenyesütőt indítunk, még a hely sem volt meg, de Mami előre kijelentette, hogy ez lesz a falatozó neve. Verebesné Éva közel harminc évig volt egy nagyforgalmú étterem szakácsa, hosszú ideig konyhafőnöke, ahonnan nyugdíjba ment. Csengey melletti parkról nyíló üzletházban található. Hatpöttyös Étterem – Szent István tér 9. Bejárat a Piac téri oldalon!


Hétfő Tejfölös zöldbableves Rizses hús. Kedd Fokhagyma krémleves, pir. Csülök pörkölt, sós burgonya. Tekintse meg hetente változó MENÜ KÍNÁLATUNKAT és rendeljen akár házhozszállítással minőségi ebédet rendkívül vonzó áron a hét minde munkanapjára.


Heti menü kínálatunk - 3. Tisztelt meglévő és leendő Partnereink! Szeretettel Várunk Mindenkit, Kispesten egy barátságos, családias hangulatú étterembe. Házias ételeinkkel, változó. Házhozszállítás Gödöllő, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes, Szilasliget. Falatozó Paks településen, Mátyás király útja 3. Pakson településen az Arany Oldalak cégkereső adatbázisában.


Döce Pizza - Gyógyfürdő tér 6. Rendkívül kiadós, finom, minőségi! Vessed össze egy heti újsághirdetésed árát,. Az étkezdénk a volt Csepel Művek területén üzemel, a megcélzott vendégkör is ehhez igazodva az ott dolgozó munkásokból, irodai dolgozókból áll, de egyre több vendég jár hozzánk a gyár kapuin kívülről is.


Ft- Már a Skála mellett a sarkon, a buszmegállónál is megtalálod kedvenc Táno-s ételeidet! Gyere és próbáld ki most! Az étlapváltoztatás jogát fenntartjuk. A jövő heti menü ajánlatunk a következő. Várjuk a visszajelzéseiteket, illetve kívánságokat is figyelembe veszünk!


Akácfa tüzelésű kemencében sült pizzák, igazi magyaros ételek. Válogass kedvedre, rendeld meg és szállítjuk is Neked. Nyitva tartások Nagypityer menüház cégtől Körmendi u. Szombathely Telefonszám Cím További ajánlatok a környékről tekintsd meg most!


Ingyenes házhoz szállítás XVII. Szentes legszebb részén, a belváros közelében, a Széchenyi ligetben, közvetlenül az Uszoda mellett található. A kiváló és minden igényt kielégítő konyhánk, az elegáns vendégtér, valamint a kellemes, hűsítő környezet tesz bennünket a város egyik legvonzóbb vendéglőjévé.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések