2015. július 14., kedd

Bőrgyógyászat újpest

Bőrgyógyászat újpest

Ezúton tájékoztatjuk az érintetteket, hogy a 2003. B § értelmében július 1-e hétfő Semmelweis nap, ami az egészségügyben dolgozóknak munkaszüneti nap. Munkatárs: hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vasárnap november 18.


A bőrgyógyászat (magánrendelő) Budapesten a 9. Ferencváros szívében a Kálvin tértől nem messze, a körúttól néhány sarokra, autóval és tömegközlekedési eszközökkel is könnyen megközelíthető helyen várja betegeit. Bőrgyógyászat magánrendelés Budapest - Dr. Harmos Ferenc magán bőrgyógyász Budapest. Azonnali, minőségi bőrgyógyászati ellátás Budapesten. Kedves leendő betegeim!


Nagyon örülök, hogy honlapomon köszönthetem Önöket. Kalán Júlia bőrgyógyász-kozmetológus szakorvos vagyok. A koraszülöttek világnapjának tízéves kampányához csatlakozva, szolidaritását kifejezve, november 17-én több ezer külföldi és huszonhat hazai várossal együtt Újpest központja is lila fényárban úszott. A bőr a test minden más jelzésénél jobban tükrözi az egészséget.


Az MDC Clinic Egészségügyi és Diagnosztikai Központ a 2013-as év elején nyitott meg. A cél egy olyan magánklinika létrehozása volt, mely magas szakmai színvonalat nyújt a magánegészségügy, továbbá a diagnosztikai szolgáltatások számos területén, kellemes, exkluzív környezetben. Hasonlók a kerületben Összes HOL-MI?


A MedCity Egészségközpont a magán-egészségügyi ellátás új szereplője, ahol a legkeresettebb szakrendeléseket és diagnosztikai eljárásokat egy helyen kínáljuk pácienseink számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések