2015. július 17., péntek

Eladó házak pest megyében részletre

Eladó házak pest megyében részletre

Havonta több millióan választják az ingatlan. Az ingatlan egy éve felújításon esett át. Mindkét szobában hűtő-fűtő klíma van. Pest megyei ház hirdetés az ingatlan.


Eladó házak pest megyében részletre

Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Egy telken ház,nagy kert. Részben felújítva,tehermentes,saját tulajdonú. Bükkszék,Salvus Gyógyfürdő km,Eger-Salgótarján-Ózd km. Közjegyzői okirattal,minimum a fel.


Amit kínálni tudunk: -minimum 100. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: reszletre elado haz, 50000Ft-tól. Ingyenes visszahívási lehetőség minden családi ház hirdetés esetében. Eladó pest megyei házak.


A ház akár két generációssá is alakítható, variálható, még befejezésre vár. Válogass a eladó ingatlan hirdetésből: reszletre elado haz pest megye, 50000Ft-tól. Olcsó használt vagy újépítésű, illetve újszerű házak között kereshet az ingatlankereső használatával. Tipp: Családi ház vásárlása előtt érdemes tájékozódni a telek beépíthetőségéről is.


Találja meg az otthont, amit keres! Részletre kínált házak csoportja. Gyakorlatilag minden elérhető 5-percen belül, akár orvosról, óvodáról, iskoláról, nagypiacról. Nagyszerű és praktikus. Minden, ami a kényelemhez szükséges megtalálható az ingatlanban: egyedi nappali -étkező -konyha kombináció hangulatos kertkapcsolatos teraszokkal, garázs.


Fa mintás szendvicspanel boritással! Válogass az alábbi eladó házak közül, vagy szűkítsd tovább a listát a fenti szűrő használatával. Ha megtetszik valamelyik lakás, vedd fel a kapcsolatot az eladóval a megadott elérhetőségek egyikén! Oldalunkon magyarországi, piaci ár alatt megvásárolható, végrehajtás alatt álló ingatlanok, ingóságok, és ingatlant kereső ügyfeleink között böngészhet.


Keressen a csaladi- hazak. Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Cegléd házait (családi házak , sorházak, kastélyok, tanyák, ikerházak, házrészek) listázta. Cegléd aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok!


Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Pilis aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről. Ahogy mondani szokták: olcsó és nem ráz. Felújítandó, de pici ráfordítással egy idilli otthon válhat belőle.


Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház, vagy azonnal beköltözhető kell? Válassza ki a megfelelőt, majd vegye fel a kapcsolatot az eladóval. Ft-ért A bővítési munkák már elkezdve, igény esetén hónapos beköltözési határidő vállalással a befejezés.


Amerikai konyhás nappali található a földszinten. A fűtést cserépkályha biztosítja. A rossz állapotú, felújítandó házaktól a kacsalábon forgó luxuspalotákig mindenütt van miből válogatni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések