2015. július 2., csütörtök

Eladó ház simontornya

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. Jelenleg ház található. A ház szobával és 7m²-es telekkel rendelkezik. Simontornya településen 1m² alapterületű családi ház eladó.


Eladó ház simontornya

A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. A házhoz tartozik egy nyári konyha, zárt garázs, egy alápincézett, berendezett üzlethelyiség, a Sió partjára néző gyönyörű, gondozott kert, gyümölcsfával. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára.


M Ft Érdeklődni a megadott telefonszámon. A Startlakon db fényképes simontornyai eladó családi ház hirdetés vár. Keressen magánszemélyek és helyi közvetítő irodák ajánlataiból! Portálunkon ingatlanirodák és magánszemélyek hirdetéseit találod! Az ingatlanok megtekintéséhez válassz az alábbi elérések közük, vagy az ingatlan keresőben beállíthatod a számodra megfelelő paramétereket.


Több friss, ellenőrzött eladó Autó hirdetés: Daihatsu Charade 1. Az ingatlan adatainak lekérése SMS küldésével SMS szolgáltató: Webjelenlét KFT. Ezen az oldalon láthatja az összes simontornyai eladó családi házat. Vályogházak, téglaházak, egyszobás, két szobás, felújított családi ház , vagy azonnal beköltözhető kell? A lakás egy saját udvarral rendelkező lakásos társasház első emeletén található.


Jó állapotú ház , nagy telekkel, kerttel, szép terasszal. Nyugodt, csendes helyen, jó szomszédokkal. Nyílászárók cseréje megtörtént. Melléképületek és garázs is tartozik a házhoz. Dombóváron (Kaposvár 2 Pécs 4 Szekszárd km), az épülő M9-es autópálya mellett, a híres Dombóvár-Gunaras Gyógyfürdő és Üdülőhely közelében, két lakásból álló ikerház eladó.


Hat szoba, két étkező, két konyha, két kamra, három fürdőszoba és üzlethelyiségek. A telek bejárattal rendelkezik betonúton közelgető meg Csötönyi-völgy bejáratával szemben egy rövidebb szakaszon. Asztalméret 1x cmAz mm-es keményfa pallót átvágja, akár lappal is.


Elszívó csonk kialakítvaElőtol. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. Történelmi nevezetességekkel, többek közt egy XIII. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! Elhelyezkedésük: Budapest II.


Dynamic Ingatlan Iroda. Nézelődj a minőségi ingatlanhirdetések között az OtthonAjánló. A telken még egy kétszintes újabb építésű ház tal.


Eladó ingatlanok Magyarország érdekel? Több fűtési alternatív van: gázkonvektor, a nappaliba szép beépített kandalló, hálószobába beépített cserépkályha található. Nyári főzőcskére az udvarban önálló faház.


Eladó ház simontornya

A telek a város szívében található, akár üzlethelyiség, orvosi rendelő vagy lakóház kialakítására is alkalmas. KERTVÁROSI KÖRNYEZETBEN négy hálószobás, amerikai-konyhás-nappalis ÚJÉPÍTÉSŰ családi ház eladó Budapest XVIII. A ház földszintjén előszoba, zuhanyzós-wc, amerikai-konyhás nappali, kamra valamint egy autó beállása alkalmas garázs. MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül!


Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Szekszárdon forgalomtól mentes, mégis a központi részen eladó egy sorházi ingatlan. EU - Országos ingatlan adatbázis.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések