2015. július 7., kedd

Eladó ház kazincbarcika bartók béla út

Havonta több millióan választják az ingatlan. KLASSZIKUS OTTHON, SZENTENDREI HANGULATBAN Szentendrén, a belvárosban, a Szamárhegy legtetején eladó egy 2nm-es ház , kétállásos garázzsal 311. Az ingatlan jelenleg erősen felújításra szorul!


Eladó ház kazincbarcika bartók béla út

Kazincbarcikai eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep. A ház szobás, fűtése gázkonvektoros. Tartozik még hozzá, étkező konyha, kamra, fürdőszoba, és két tároló. Az A kategóriás irodaház központi helyen fekszik, így mind autóval, mind tömegközlekedéssel kiválóan megközelíthető, számos vendéglátóipari és egyéb kiszolgáló egységgel a közelben.


Teljes felszereltséggel, kiépített napelem rendszerrel várja leendő tulajdonosát. Három szoba és amerikai stílusú konyha nappali részleggel. Beépített házimozival a hálószobában. Télen a gáz - cirkó valamint a kandalló fűti, nyáron a légkondi hűti a házat. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt.


Eladó ház kazincbarcika bartók béla út

Ez az épület, amelyben az eladó irodaszintek vannak. Eladólakások Debrecenben. Bartók Béla utcában egy m2-es családi ház. Az épület cseréptetős, dryvit szigetelést kapott.


Részben felújított, a nyílászárókat kicserélték. A családi ház bővíthető kb. A kert 752més kiválóan alkalmas gazdálkodásra is. Nagyon jól megközelíthető, közel van a villamos- és buszmegálló, iskola, óvoda, orvosi rendelő, bolt a szomszédság pedig kiváló. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Feng-shui elvei szerint igényesen felújított, nm-es napfényben úszó lakás, rendezett-karbantartott társasházban. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! XVI kerület kedvelt részén eladó ez az ikerház, amiben rengeteg lehetőség rejlik. Miért is ne lehetne ez az új otthona ? A felújításra nem kell költenie ! Vagy hívjon lakberendezőt perc alatt kitölti az űrlapot, és hamarosan érkeznek az árajánlatok.


Július közepén mutattuk be a pazar, akkor 1millió forintért kínált lakást. Most pedig ismét belebotlottunk, igaz, már csak 1millió forintot kérnek érte. Oldalunk megváltozott, hogy még jobb minőségben tudjuk kiszolgálni mind a kereső ügyfeleket, mind pedig a szakmát. Home For Life - A boldog otthonokért!


Eladó ház kazincbarcika bartók béla út

Lépjen be velünk az ingatlanközvetítés új dimenziójába! Nálunk valódi segítséget kap olyan elhivatott szakemberektől, akik folyamatosan és tevékenyen dolgoznak azért, hogy ügyfeleink nyugodtan hátradőlhessenek. A kedvelt Hadik Kávéház, Szatyor Bár Galéria közelségében található. Utcai, nagy kirakati portálokkal rendelkezik, rendkívül jó elosztású üzlethelyiség.


Egyetemekhez kiváló közlekedésnél, a XI. A teljes felújítás -ban kész. Külön fűtéskor a két szinten, 15nm-es pincében éves 40kW-os vegyestüzelésű kazán nagy méretű betöltő ajtóval, radiátorok, éves szerelt saválló kéménnyel.


Borsod-Abaúj-Zemplén megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja. Miskolc friss hírek, képek, videók.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések