2015. július 7., kedd

Legjobb blogok 2018

Legjobb blogok Blogindex. Itt készítettem egy archívumot a legjobb és legismertebb 1fotózású bloggerekről. A legjobb fotós utazási blogok. Elakadt a vámhatóságban - Az első számú utazási fotózás blogja. Trey Ratcliff egy meleg szívű, régi iskola úriember, igazán jó játékokkal.


Legjobb blogok 2018

Iratkozz fel, és kapcsold be a csengőt, hogy ne maradj le a legújabb. Az Infinite Jest (Végtelen tréfa - a szerk.) az X Generáció Ulyssessévé vált, kultuszt teremtett, hipszterbibliává kanonizálódott és szentté avatta szerzőjét”. Tekintsük meg a teljes bejegyzést. Egyre több blogger jelenik meg az interneten. Manapság olyan blogokat találunk, amelyek az ég és a föld között mindenre koncentrálnak, de nem utolsósorban a pénzügyekre is.


Megosztás a Twitter-en. Ha az ember nem naprakész a kortárs magyar és. Szám szerint kötetet olvastam el, ami több mint hétezer oldalnak felel meg. A hagyományokhoz hűen idén is arról kérdezünk titeket, hogy melyek voltak az év legjobb címei. Nem lesz egyszerű dolgotok, számos kategória vár titeket, dugig teletömve jobbnál jobb játékokkal!


Legjobb blogok 2018

A játékszabályok már ismerősek lehetnek: tizennyolc kategóriánk van, ezekbe. A magyar blogok túlnyomó többsége. Az nyilván feltűnt mindenkinek, hogy magyar blogok nem igazán kerültek fel a legjobb online marketing blog listára.


A ’80-as évek Olaszországában játszódó Szólíts a neveden egyszerre coming-of-age mozi és szerelmi történet. A legjobb magyar utazós blog írta: ur. Magyar blogok galériája. Ha még nem terveztél a nyárra utazást és szeretnél - vagy télre, esetleg jövő nyárra, akkor érdemes utazós blogokat olvasgatnod.


Rántott hús Wokban honlapot – amit ezúton is nagyon köszönök! Kiszûrheted a legjobb tippadókat a sport alapján, és osztályozhatod hozamuk és nyereségük szerint. Jó vagy sport elõrejelzésben?


A Bettingrunner esélyt ad arra, hogy ingyen megmutasd a tehetségedet! Végezz el egy tesztet és lépj be a világ legjobb tippelõi közé. Minél többet találsz el, annál többet nyersz!


A hüvelykes, TouchBar sávos MacBook Pro azoknak a legjobb választás, akik kisebb laptopot szeretnének. Bár a Touch Barral felszerelt hüvelykes modell nem rendelkezik a hüvelyknél nagyobb laptop specifikációival, de ugyanolyan lenyűgöző. TOP- A valaha kiadott legjobb prog-rock albumok.


Az év legjobb filmjeit már kihirdettük a mozibemutatók közül, de méltatlan lenne kihagyni az összegzésből azokat az alkotásokat, amelyek hazánkba csak DVD- és BD-n jutottak el, vagy például a Netflix produkciójaként eleve esély sem volt arra, hogy nagyvásznon láthassuk őket. Ráadásul többnyire ezek éppen olyan. A legjobb gasztroajándék az idei karácsonyra! A New York Magazine kulturális oldala, a Vulture válogatása szerint az Operaház Sába királynője című előadása bekerült az amerikai város legjobb ezévi klasszikus zenei produkciói közé. Ezt itt a tünetmentesség felé vezető utamat bemutató életmódblogom.


Ha velem tartasz, megismerhete milyen az inzulinrezisztencia, a PCOS és az ételérzékenység egy minimalista coach szemszögéből. Sportfogadás, profi fogadási tippek, ingyenes tippjátékok, statisztikák, élő eredmények, blogok és minden más a sport szerelmeseinek. Ha nem tudod milyen filmet nézz meg, mindenképp nézz szét az oldalon!


Filmek, hírek, kritikák és inspirált filmajánlók egy helyen! Lobo indította el azt a kezdeményezést, hogy a bloggerek nevezzék meg az elmúlt év legjobb könyvét. Végül ember véleményéből állt össze a lista.


Legjobb blogok 2018

A friss rangsor alapján a legjobb magyar középiskola a négyéves képzést adó veszprémi Lovassy László Gimnázium lett. Ide feltöltheted kedvence megosztva barátaiddal és másokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések