2015. július 17., péntek

Mezőgazdasági pályázatok őstermelőknek 2019

Mezőgazdasági pályázatok , támogatások hírei az Agroinform. Pályázat térségi beszerző- és átvevőpontok létrehozása céljából. A Pályázatfigyelő a hazai társadalmi szervezetek és alapítványok, intézmények, magánszemélyek, önkormányzatok, vállalkozások számára meghirdetett pályázati kiírások gyűjteménye.


Mezőgazdasági pályázatok őstermelőknek 2019

Magyarország minden térségében számíthatnak rá az őstermelők, hogy eszközbeszerzés, telephelyfejlesztés és egyéb pályázatok tekintetében számtalan lehetőség nyílik fejlesztésre. PÁLYÁZAT CÉLJA ÉS TARTALMA. Az agrárágazati szakmai szervezetek és érdekképviseletek szakmai feladataik, programjaik költségeihez való hozzájárulás a tárcafeladatok sajátos térségi körülmények és feltételek közötti leghatékonyabb megvalósulása érdekében. A kormány a következő időszakban több mint 1milliárd forint értékű forrást fordít a magyar élelmiszeripari vállalkozások csomagolási, készletezési és piacra lépést elősegítő fejlesztéseinek támogatására - jelentette ki az agrárminiszter csütörtökön a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Újfehértón.


A Zártkert Programra milliárd forint hazai forrású keretösszeg áll rendelkezésre. Egy pályázat keretében legfeljebb millió Ft vissza nem térítendő támogatás igényelhető 1-os intenzitással. Azóta eszközbeszerzés pályázatot nyújtottunk be sikeresen. A cég munkatársairól elmondható, hogy nagyon rugalmasak, a pályázati anyag előkészítése során felvetődött kérdésekkel, problémákkal, bizalommal fordulhattunk feléjük, és azonnal vagy nagyon rövid időn belül válaszoltak, mi több segítettek. Jelenleg több, mint mezőgazdasági pályázati jogcím vonatkozásában rendelkezünk referenciával, támogatásban részesült ügyfeleink száma meghaladja az 1. A pályázati hírek kivonata csak előfizetés és az előfizetői fiókba belépés után tölthető le PDF-ben.


Agrárpályázatok, mezőgazdasági pályázatok Az agrárpályázatok és a mezőgazdasági támogatási projektek végigvitele az egyik specialitásunk, erre a területre kiemelt figyelem és felkészülés jut minden évben, hiszen ezeket mindig nagy várakozás előzi meg. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk! A pályázatok megvalósítását az Xpertstudio Média - Informatika Kft fogja kivitelezni. Ezzel a lehetőséggel most lecserélheti elavult régi eszközeit új és garanciális számítástechnikai eszközre.


Szántóföldi hírek, szakcikkek az Agroinform. Nagyon vártuk már az őszi esők megérkezését, többször előre is jeleztük, hátha ez is segít az ügyön, de most végre megérkezett, s több napon át áztatta a földeket. A tanácsadómmal való személyes találkozásunk alkalmával az igényeink felmérése után átbeszéltük a pályázat feltételeit, aztán minél egyszerűbben, példákkal emészthetőbbé téve végig vittük a munka menetét is.


Mivel a törvény is egyértelműen kiemeli az őstermelőket az egyéni vállalkozók közül, így a mezőgazdasági őstermelőknek nem az okmányirodán keresztül, hanem közvetlenül a NAV-hoz kell teljesítenie a bejelentési kötelezettséget, melyet a ’T101-es számú adatlapon tudnak megtenni. Egy TV-műsor és egy csatorna, amely átfogóan mutatja be a magyar mezőgazdaságot a szántóföldi termesztéstől kezdve a kertészeten át az állattenyészté. Olyan megoldásokat mutatunk most be, elsősorban amire közel 1 eséllyel pályázhatsz! Több millió forint pályázati támogatás lehetősége, nagymennyiségű eszközök szétosztása, szolgáltatások fejlesztéshez.


Nem is gondoltad volna, hogy ezeken te is részt tudsz venni. Egy bank akkor lehet sikeres, ha az ügyfelei is azok, felismertük azonban, hogy a sikerhez nem csak pénzügyi segítség, hanem sok esetben üzleti, kapcsolati támogatás, informáltság és nem utolsó sorban sok ötlet és megosztott tapasztalat is szükséges, vagyis valódi partnerség. A foglalkoztatónak nem minősülő biztosított mezőgazdasági őstermelőnek ugyanakkor nem kell az ’58-as bevallást benyújtania, ha a tárgyévet megelőző évben bevétele nem volt, kivéve, ha a tevékenységét a tárgyévben kezdte, vagy ha nyilatkozatban vállalta, hogy a mindenkori minimálbér helyett annál magasabb összeg. Az őstermelőknek is be kell adni a szocho-bevallásokat Az őstermelőket érintő információ, hogy április 12-én lejár a negyedéves szociális hozzájárulási adóbevallások benyújtásának határideje - hívta fel az érintettek figyelmét a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara.


A támogatott szaktanácsadás igénybevételének feltétele, hogy ezen szervezetek valamelyikével kössön az illető szerződést. A pályázók közül kiszorultak a nem mezőgazdasági tevékenységű mikrovállalkozások. Kizárólag mezőgazdasági termelőként lehet benyújtani a támogatási kérelmet! Ha a mezőgazdasági őstermelő ebből a tevékenységből származó éves bevétele tavaly nem haladta meg a 6ezer forintot és más adóköteles jövedelme sem volt, akkor bevallást nem kell benyújtania. Az őstermelői bevételről a NAV által kiküldött kiegészítő nyilatkozaton is nyilatkozhat az adózó.


A mezőgazdasági őstermelőknek (családi gazdálkodók, családi gazdaság tagjai) azonban ki kell egészíteniük az adóbevallási tervezetet az önálló tevékenységből, illetve az őstermelői tevékenységből keletkezett jövedelemmel és az ahhoz kapcsolódó fizetési kötelezettségekkel – hívta fel a figyelmet a Nemzeti Adó. NAK tagok voltak, tagdíjbevallásra kötelezettek. Kerületi Hivatala, valamint a NÉBIH látja el. Budapest Főváros Kormányhivatalának V. A mezőgazdasági őstermelői igazolványról szóló kormányrendelet szerint a földterületekre, az állattartásra alkalmas épületekre, a vadon gyűjthető termékek engedélyére valamint a termesztett növénykultúrák vagy nevelt állatok körére és mennyiségeire vonatkozó adatokban történt változásokat azoknak az őstermelőknek is be kell jelenteniük, akik nem folytatnak.


Adószakértői tippek őstermelőknek , mezőgazdasági vállalkozóknak A hír több mint napja nem frissült! Téved az a mezőgazdasági tevékenységet űző vállalkozó, aki azt hiszi, bőven elég a szakterületéhez értenie. A Vidékfejlesztési Program keretén belül érhetőek el azok a pályázati felhívások, melyek valóban a legkisebb méretű vállalkozásoknak, őstermelőknek , egyéni vállalkozóknak szólnak és akár -os vissza nem térítendő támogatást biztosítanak a tervezett fejlesztésekhez. Az iparűzési adó a tömegközlekedésé lesz Nincs az a pénz, amiért vállalnánk ezt a szőrtelenítést Nincs pénz a román egészségügyi kiadásokra tuti zöldség, amiben sok a fehérje Megmenekült a vágóhídtól Ödön, a falu kedvence Laboratóriumban készült a világ legfenntarthatóbb vodkája Szlovák busztragédia: nemzeti gyásznap jöhet Fokozott ellenőrzés.


Ezért év végéig minden mezőgazdasági őstermelőnek adószámot kell kérnie.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések