2015. július 29., szerda

Eladó ipari ingatlan alsónémedi

Eladó ipari ingatlan alsónémedi

Havonta több millióan választják az ingatlan. Jelenleg ház, telek és ipari ingatlan található. Szeretnénk felhívni a figyelme hogy módosítottuk az Általános Szerződési Feltételeinket.


A meghirdetett ár Nettó ár! Alsónémedi belterületén eladó ipari ingatlan ! Pince fűtött, földszintet jelenleg lakásként használják, szobás panzió a tetőtérben. Válogass a megveszLAK folyamatosan frissülő eladó ipari ingatlan kínálatában! Egyszerű, asztali és mobilra optimalizált kezelő felület.


Ismerje meg eladó ipari ingatlan kínálatunkat! Ingyenes hirdetések a Jófogás. Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó alsónémedi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől.


A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. Nézelődj a minőségi ingatlanhirdetések között az OtthonAjánló. A vendéglő bútorokkal együtt, 100.


Használja INGYENES értesítő szolgáltatásunkat, válogasson ingatlan adatbázisunkból. A, B, C kategóriás ipari ingatlanok széles választéka! Az ingatlanhirdetés már lejárt. Ipari terület kedvező áron eladó ! Nagyértékű ingatlan értékesítésében nyújtott segítséget Nagyváradi Eszter, a Dh Istenhegyi úti irodájából.


Keresd meg nálunk leendő kereskedelmi ingatlanod vállalkozásod számára. A Startlakon db alsónémedi eladó hirdetés vár. Az övezet további jelölése GIP-1.


A telket egyik oldalról az ÓCSAI út másik oldalról földút határolja. A telekről db kép tekinthető meg. Területe ezer négyzetméter. A telken ipari áram és ipari gáz megtalálható a víz a telek közelében található.


Eladó ipari ingatlan alsónémedi

Találja meg az otthont, amit keres! Padlófűtés a hidegburkolat alatt, riasztó- és klímakiállás az árban. Villany az utcában gáz,- és csatorna nincs, fúrt kút van. Eresz magassága 5m de a méret szabható!


A májusi hónaptól kiadó ipari ingatlan a. A házban két nagy szoba, fürdőszoba, előtér, előszoba, tároló és amerikai konyhás nappali található. Fertõ utcai IPARI ingatlan 8mtelken 2m2-es kétszintes épülettel. Ingatlan hirdetési portál - Kedvező árú hirdetések.


Eladó ipari ingatlan alsónémedi

ADAMCSIK INGATLAN ingatlan kínálata. Közművek telken illetve a telekhatáron. Környezetében ipari , és szolgáltató telephelyek találhatók. Váctól km-re Sződliget zöldövezeti részén, el. Tulajdonostól eladó GIP-1es terűleten lévö ingatlan.


Aszfaltozott utnál, a közmű a terűlet végénél található. Ker Angyalföld Budapest szívében, XIII. Eladó ipari ingatlanok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések