2015. július 2., csütörtök

Csi a helyszínelők 4 évad online

Csi a helyszínelők 4 évad online

A floridaiak feje Horatio H. CSI : Miami helyszínelők 6. Súgó Adatvédelem Jogi Nyilatkozat Új oldal Kapcsolat Az oldal célja egy olyan közösség létrehozása, aminek tagjai egyszerűen tudják megtekinteni és megosztani az őket érdeklő magyar szinkronos sorozatokat és filmeket ingyen és hogy mindezt a lehető legegyszerűbben. CSI - Miami Helyszínelők Online Sorozat - dmdamedia. Az NCIS a tengerészeti helyszínelők elit csapata, amely a haditengerészethez köthető bűncselekmények után nyomoz Leroy Jethro Gibbs, különleges ügynök.


Akárcsak az eredeti Helyszínelők , a Miami is egy csapat törvényszéki tudós munkáját mutatja be. Please try again later. Egy nyilvános táncbemutatón megölik a vezető gyógyszergyár csinos menedzserét és a Mala Noche egyik tagját. Az alkotók a sorozat kitalálása során igyekeztek elvonatkoztatni a szokásos krimi-sémáktól. Majd kiderül, a mostani évad is csak részes volt, hogy legyen helye az NYC-22-nak, de a nézettsége közelébe sem ért a Miami helyszínelők számainak.


Abból nem csináltam titkot sosem, hogy a CSI -sorozatok közül mindig is a Miami volt a kedvencem , Horatio-t nem lehet nem szeretni (de), mint ahogy a kék tenger, valamint a. Avery Ryan titkosügynök az FBI Cyber bűnözés elleni osztálynán dolgozik Quanticoban. A feladata megoldani az online világban terjedő bűnözést. Magyarország legnépszerűbb és egyben legnagyobb filmes adatbázisa. Holly épp hogy kikerült az akadémiáról, s rögtön csatlakozik a csapathoz. Jim Brass az egység vezetője és megpróbálja elijeszteni Gribbs-et a helyszínelők brigádjától.


Csi a helyszínelők 4 évad online

Catherine Willow - anya, egy kislánya van -szintén a csapat oszlopos tagja. Ha szeretné hogy a te oldalad is megjelenjen itt, olvasd el a partner programunkat. Kérjük, add meg e-mail címe ahol fel tudjuk venni veled a kapcsolatot. Third Watch) A sorozat megtekintéséhez kattints a további bejegyzések-re! Végülis igazuk van, hiszen anno a 4. Kint most fog kezdeni a 13.


Created by Ann Donahue, Carol Mendelsohn, Anthony E. With Gary Sinise, Carmine Giovinazzo, Hill Harper, Eddie Cahill. CSI head Detective Mac Taylor and his team solve crimes in New York City. A CSI olyan törvényszéki nyomozókról szól, akik a bűntények színhelyén dolgoznak és munkájuk igen kevéssé ismert az átlagember számára.


A sorozatnak a társadalom olyan szegmensei is rendszeres nézőivé váltak, melyek amúgy nem néznének krimi-sorozatokat. A HELYSZÍNELÕK-et a világ országában játsszák nagy sikerrel. A Grace klinika online filSzinkronizált sorozat, dráma, romantikus A Grace klinika online film tartaloNem könnyű a gyakornokok élete. The Secret Circle) Az amerikai tini titkos élete - 1. NCIS - Tengerészeti Helyszínelők sorozat 15.


A holnap legendái sorozat 3. A környék nagyra becsült emberének van egy nagy titka, azonban meggyilkolják mielőtt bárkinek is elmondhatta volna. Tweet A sorozat helyszíne most jelenleg Miami, ahol néhanapján bizarr esetleg horrorisztikus, de azért akcióban is dús bűncselekményeket vizsgálnak a miami helyszínelők. Caine, egykori gyilkossági.


Zoo - Állati ösztön évad 1-része van betöltve. Ne felednemsokára itt a Karácsony és egy születési horoszkóp,nagyon kedves ajándék,lepd meg szerettei örülni fognak! Las Vegas a szerencse, a milliomosok és a fényűzés városa.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések