2018. július 26., csütörtök

Rák szűz barátság

Rák szűz barátság

Az írók, költők évezredek óta próbálják szavakba foglalni, mi is a barátság. Mostanában kevesebb szó esik erről a nemes érzésről. Egy gond lehet, a Szűz nagyon kritikus, csípős lehet a nyelve, és a Rák érzékeny lelkébe könnyen bele tud gázolni, és a Rák meg nehezen felejt, nehéz kiengesztelni.


Rák – Mérleg: Két érzelmes, romantikus csillagjegy találkozása ez. Elég jól kijönnek egymással, legalább is addig, amíg megszületnek a gyerekek. Mindkettőjüknek tetszik a másik különbözősége: a Szűz szereti a Rák nyugodt személyiségét és azt a gondoskodást és kényelmet, amit egy Rák mellett élhet meg, míg a Rák szívesen veszi, ha elintézik számára az otthonán kívüli, „rohangálós” dolgokat, és imponál neki a Szűz dolgos, temperamentumos lénye. Náluk mély barátság alakulhat ki szülő-gyerek, férj-feleség között, rezonánsak egymás gondjaira, megértik a ki nem mondott szavakat is.


Az Oroszlánok Jó barát, de főleg akkor, ha éppen szalad vele (és persze a barátjával is) a szekér. A Rák nő is hamar bűvöletébe esik, a beszédes Nyilas műveltsége, optimizmusa még féktelen szabadságvágyát is elviselhetővé teszi a Rák szemében. Különösen, hogy a Nyilas mindig figyel környezetére, az érzékeny Rákot is megpróbálja kiismerni, alkalmazkodni a szeszélyeihez. A Szűz gyakorlatias ember, biztos alapot nyújt az érzelmes Rák számára.


Tökéletesen összeillenek a hálószobában is. Az asztrológiában a víz elem szimbolizálja az lélek érzékenységét, az érzésekben való feloldódást, a befogadást de a bezárkózást is. A Skorpió, ahogyan a Rák is az életet az érzelmein keresztül értelmezi, számukra a szerelem egyfajta spirituális élmény.


Eleinte, a sok ellentét ellenére őszinte, mély barátság születhet közöttük. Rák és Nyilas, víz és tűz elem találkozása. Közös vonásokon és kölcsönös tiszteleten alapuló munkaviszony is lehetséges. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni.


Rák szűz barátság

A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok. A Szűz csillagjegy jellemzői - üzlet, szereleA Szűz fejben létezik, minden ott bent van. A világ számára a Szüzek nyugodt és összeszedett külsőt ábrázolnak , de belül ideges és kontrollálatlan intenzitás folyik, próbálnak rájönni dolgokra, hogy hogy lehetne mindent jobbá tenni, elemeznek és gondolkodnak.


Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. Rendszerint képes megnyílni mások előtt, és olyan segítőkész, mint egyetlen más állatövi jegy sem. Ennek ellenére kevés a barátja, mert ő inkább a párkapcsolatra koncentrál, oda összpontosítja energiáit. A Kos sokkal szabadabb akar lenni, mint amennyire a Rák engedi. A Rák nagyon kötődik a társához, szeretné, ha többet lenne vele.


Rák szűz barátság

A Rák egy birtokló típus, ki akarja sajátítani a társát, és ezt a Kos nehezen tűri. Sok feszültség van közöttük, de ha már összekerültek, akkor az egy fokkal jobb, ha Kos a férfi, és Rák a nő. Minden esélyetek megvan egy hosszantartó, boldog szerelemre, ami erős szövetség, barátság is egyben. Találtál valakit, akit védelmezhetsz, s aki mindezért hálás és ragaszkodó.


Társad sokoldalú, tehetséges ember, de gyakran bíztatásra, tanácsra szorul. A Rák válaszai érzelmesek, míg a Szűz válaszai analitikusak, de annyira összeillenek a személyiségeik, hogy ez nem fog különösebb problémákat okozni. Amikor a Hold a Rák jegyében jár, a lelkünk kerül a középpontba: érzékenyebbek és labilisabbak vagyunk. A Rák inkább érzelmi lény, ennek ellenére az. A Rák örökös vágya, hogy partnere tetszésére legyen, így képes kapcsolatukat harmonikussá tenni.


A Szűz elkötelezett is, úgyhogy rengeteg energiát fog arra fordítani, hogy ha már megvan az a kapcsolat, működjön is. A Szűz jegyében születetettek a “tökéletes” kapcsolatot keresik. Szűz számára a legszebb ajándék a sorstól egy olyan szerető lehet, aki szerelmüket ki akarja.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések