2018. július 12., csütörtök

Erdei és molnár ingatlan kft

Erdei és molnár ingatlan kft

Havonta több millióan választják az ingatlan. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal. A szobák és nm-esek. TELEK ELADÓ ALSÓNÉMEDI FŐ ÚTJA MELLETT!


ELHELYEZKEDÉSE MIATT GAZDÁLKODÁSRA, TERMESZTÉSRE IS ALKALMAS! Belterület, kivett beépítetlen terület övezeti besorolással eladó db telek , melyek 1nm, 2és 1nm (ezek egymás mellett vannak), 2nm, 4nm. A telek -a beépíthető.


Az övezet további jelölése GIP-2. Telken belül fúrt kút, vezetékes gáz és csatorna, telek határon az áram és a vezetékes víz. A ház Leier 30-as téglából épül, fa födémmel és. Szabályozás szerint raktár, telephely és logisztikai fejlesztésére alkalmas.


Egyszerű felhasználói felület, gyors keresés, eladó és kiadó alsónémedi ingatlanok jó áron, magánszemélyektől és ingatlanközvetítőktől. Kedvencekhez adás Hirdetés leírása. Az Més az 5-ös főút közelében található fejlesztési. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! Közművek közűl a víz és a villany illetéke befizetve, csatorna folymatban van a város ezen részén, a gáz bevezetése kérdéses, de az alternatív fűtésé a jövő.


A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű ingatlanjai között tudsz keresgélni. Körforgalomnál lévő telek eladó. Közmű a telek határon Az MO-ás új nyomvonalától km, az Mautópályától kbkm-re található.


Erdei és molnár ingatlan kft

Telek apróhirdetés ingyen. Ezen az oldalon db fényképes alsónémedi telek hirdetést talál a Startlak kínálatából. Gázkonvektor fűtés lett kialakítva a ház meleg-víz szolgáltatását átfolyós gáz vízmelegítő biztosítja.


Környezetében ipari, kereskedelmi és szolgáltató tevékeny. A közművek bevezetése az új tulajdonosra vár. Egymás mellett db építési telek kerül értékesítésre. Csendes kertvárosias környezet!


A vendéglő bútorokkal együtt, 100. Adatkezelési Tájékoztató szerinti feltételekkel. Az ingatlanon található egy kb. Hosszúhetény déli , csendes utcájában, jó környéken.


Alsónémedi központjában, de csendes helyen, összközműves ut. A ház falainak alsó fele tégla, felette vályog. Központi helyen nemrég felújított ház sürgősen eladó ! Nagy telek szép kert,buszmegálló a kapuban,vasútállomás,óvoda,iskola,rendelő 5-10percre található. Gyermekes családoknak id.


MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Ismerje meg eladó ingatlan kínálatunkat! A leendő üzletfele is így talált ránk!


Ipari terület kedvező áron eladó ! Eladó horgásztavat keres vagy kínál?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések