2018. július 27., péntek

Deltadent kft fogászat és fogtechnika budapest

Több mint éve segítünk a problémás fogakon. Hétfötől-Szombatig 8-20-igvárjuk Önt. Az áraink tájékoztató jellegűek. Szakvizsgálat góckutatás, stomato-onkológiai szűrés, nyálkahártya- és nyelvvizsgálat 2. Ft Röntgen Panoráma, teleröntgen 5. Ft Periapicalis kisröntgen 1. Partnereink Vasutas Egészségpénztár DANUBIUS GYÓGYÜDÜLŐK Országos Egészségpénztára DIMENZIÓ Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár ÉVGYŰRŰK Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár GYÉMÁNT Országos Egészségpénztár MEDICINA Egészségpénztár MEDISMART Szolgáltató Kft.


Fogpótlás A fogainknak nem csupán a rágás biztosítása a feladatuk, hanem ezen kívül még számos más funkcióval is rendelkeznek. Szerepük van , a rágás mellett még a hangképzésben, valamint az arcunk harmóniájának megteremtésében is. A fogtechnikai munkák közé tartozik például a kerámia koronák, a műfogsorok illetve a hídpótlások elkészítése és a rejtett elhorgonyzású, kombinált munkák elvégzése is.


A fogtechnika tehát, mint azt láthatjuk, egy olyan tudományág, amely a szájüreg, valamint a fogak állapotát hivatott visszaállítani. Elérhetőség, nyitva tartás, VÉLEMÉNYEK - nézz szét ITT, mielőtt elindulsz! Fogászat és fogtechnika egy helyen. Delta-Dent Kft - Szilas park 10.


A ma használt anyagok és eljárások mellett a fogtömés tartós, esztétikus, és kíméletes módja a szuvasodott, vagy egyéb okokból sérült fogak helyreállításának. A korábban elterjedt amalgám fogtömések korszerű alternatívája mentes az egészségkárosító hatásoktól is. Bejelentkezés telefonon. A hét minden napján 08.


Pólus Center melletti lakóparkban, a Mehola Üzletház emeletén! Egy épületben találhatók a fogorvosi kezelők és a fogpótlásokat készítő laboratórium ! Fogtechnika Fogtechnikai laborunk egy közös egységet képez a rendelőinkkel. Ezáltal a fogpótlások precízitása és elkészítési ideje állandóan nyomon követhető. Budapest , Pacsirtamező utca 27. Folyamatosan képzem magam, újabb és és újabb technikákkal, anyagokkal, esztétikai szempontokkal ismerkedem és ezeket alkalmazom.


Deltadent kft fogászat és fogtechnika budapest

Tudásom legjavát adva, várom Önöket laboromban. Wysocki utcai épületünkbe. Barátságos környezet, profi szakorvosok, fájdalommentes fogászati kezelés, kedvező árak. A kisfiammal (6éves) ajánlás alapján mentünk. FrankoDent fogtechnika Fresh-Dental Kft.


Porcelán koronát csináltattam, és egyáltalán nem látszik, hogy nem a sajátom. Kicsit sem fájt, pedig rettegek a fogorvostól, főleg amikor láttam, hogy egy fiatal kis hölgy csinálja arra gondoltam biztos most lépet ki az iskola padból és rajtam fog kísérletezni. A fogászat és fogtechnika együttműködése igyekszik az Ön időbeosztásához.


Pillantson bele a professzionális fogászat világába! Pácienseinknek a ma elérhető legmagasabb szakmai színvonalú, komplex fogászati és szájsebészeti ellátást biztosítjuk barátságos léptékű árak mellett. Zalaegerszeg) Fogszobrász Kft. Nagykanizsa) Med-Hunt Kft.


Hosszú ideig tartó kezelés. Fogorvosi Magánrendelő. Ingyenes időpontfoglalás azonnal, apróbetűs rész nélkül. További adatok megjelenítésére, kérem kattintson a vállalkozás nevére.


Deltadent kft fogászat és fogtechnika budapest

Mert nálunk minden egy helyen van ahhoz, hogy gyorsan szakszerűen és a legnagyobb kényelemben lássuk el kedves pácienseinket – több rendelő, röntgen, műtő, fogtechnika és fogászati anyagokat forgalmazó kereskedésünk áll szolgálatukra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések