2018. július 18., szerda

Helsinki út tűz

A negyedik emeleti lakás közvetlen környezetében lévő, további három lakást is megrongálták lángok. Raklapok égnek egy telephelyen Budapest XX. A tűzhöz a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik megkezdték a lángok oltását. Vlagyimir Putyin és Orbán Viktor sajtótájékoztatója. Tűz ütött ki egy negyedik emeleti, társasházi lakásban, Budapest XX.


Helsinki út tűz

Teljes terjedelmében égett az ingatlan. A szomszédos és az érintett lakás fölötti erkélyekre is átterjedtek a lángok. A lángokat megfékezték, de a szóvivő felhívta a figyelmet arra, hogy óra alatt ez volt a hetedik avartűz a fővárosban. A BKK közölte: a H6-os.


A fővárosi hivatásos tűzoltók megkezdték a lángok oltását. A H6-os HÉV ismét a teljes vonalán jár. Megtekintés a térképen. Fővárosi Ásványvíz- És Üdítőipari Zrt. Tűz keletkezett egy asztalosüzemben tegnap reggel Borsod-Abaúj-Zemplén megyében Sajóbábonyban, a Kossuth Lajos úton.


Helsinki út tűz

A kazincbarcikai és a miskolci hivatásos tűzoltók rövid időn belül eloltották a helyiségben lángoló faanyagot és berendezési tárgyakat, így a tűz csak néhány négyzetméteren okozott kárt. Book your activities witho ut the stress. We offer free and easy hour cancellation. Find and pick from our wide selection of top-rated tours and activities for your trip.


A helyszínre a fővárosi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett két vízsugárral oltották el a lángokat. A vasúti töltés mellett gyulladt meg az avar Budapest XX. A nagy szélben a lángok gyorsan átterjedtek egy raklaptároló üzemre, ahol 3négyzetméteren égtek az ott tárolt raklapok.


Egy hétszintes ház tetőtere kapott lángra hétfőn délben a Soroksári út és az Ipar utca sarkán. Helsinki út egy szakaszát. Egy avartűz miatt kigyulladt egy raklapokat tároló helyiség csütörtök délután Budapest XX.


A kiérkező tűzoltók eloltották a lángokat, majd megkezdték a szomszédos ház átvizsgálását. Az ingatlanra a tűz nem terjedt át – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől. Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt.


A tűz átterjedt a fölötte lévő szintre is, ketten füstmérgezést szenvedtek. A tűz a szomszédos épületeket is veszélyeztette. A forgalmat elterelik, a 66-os, 66E és a 166-os autóbusz módisított útvonalon közlekedik, nem érinti a Torontál utca megállót. A tüzet körbehatárolták, a végsóő, a végső oltáson méd dolgoznak a tűzoltók. Annyi bizonyos, hogy a Nagykőrösi út - Határ út közelében a 3-as villamos mellett húzódó erdőben csaptak fel a lángok, legalábbis az eddig nyilvánosságra került fényképek tanulságai szerint.


Február utolsó napján sok 18. A jelentés szerint egy avartűz miatt kigyulladt egy raklapokat tároló helyiség csütörtök délután Budapest XX. Mauris varius diam vitae arcu. Sed arcu lectus auctor vitae, consectetuer et venenatis eget velit.


Sed augue orci, lacinia eu tincidunt et eleifend nec lacus. Donec ultricies nisl ut felis, suspendisse potenti. Lorem ipsum ligula ut hendrerit mollis, ipsum erat vehicula risus, eu suscipit sem libero nec erat. Jelenleg bérbe adott 9.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések