2018. július 9., hétfő

Mennyire szeret a párom teszt

Mennyire vonzza párja ezen tulajdonsága most (vagy szakításkor)? Párom Az első kérdés az Ön véleményére kérdez rá, a második pedig a párja véleményére, méghozzá saját magára értve (vagyis saját magáról mit mondana). Minden kapcsolatban előfordulnak hullámvölgyek, amikor elgondolkozunk, vajon mennyit jelentünk párunknak. Alábbi tesztünk kitöltésével megtudhato hogy párod igazán szeret -e, vagy csak más okból van melletted. Ezúttal megpróbáljuk eloszlatni kétségeidet, segítségünkkel ugyanis letesztelheted a férfit, és megtudhato vajon szívből szeret -e, vagy jobb, ha óvatos vagy vele.


Néz ő mennyire figyel! Gondold végig, hogy partnered mennyire sűrűn, és milyen formában kedveskedik neked. Ha kitöltöd a tesztet, megtudhato elég alaposan ismered-e a kedvesedet. Ha válaszoltál a kérdésekre, nem árt egyeztetni a kedveseddel is, hogy vajon helyesek-e a válaszok.


Teszt : mennyire ismered a párodat? Most kiderül, mennyire ismered a párodat! A teszt kérdést tartalmaz, és nincs időtartamhoz kötve, de egyszerre csak egy kérdést fog látni. A teszt kitöltése után, máris láthatja az eredményét, melyből kiderül, mennyire boldog is most az Ön párkapcsolata, melyet értékelhet.


Nem dönt ön nélkül – A döntésekből remekül látszik, hogy ki mennyire , illetve hogyan szeret. Ha partnere önt teljesen figyelmen kívül hagyja, amikor dönt akármiről (attól kezdve, hogy mi menjen a tévében egészen odáig, hogy mire költse a fizetését), az nyilván nem árulkodik különösebben nagy szerelemről. Bármelyik szerelem teszt hatásos lehet, de akkor lehetsz igazán biztos a dolgodban, ha többet, vagy akár mindegyiket beveted ezek közül! Ha pedig a pasid mindegyiken átmegy, te vagy a világ legszerencsésebb lánya, és tegyél meg mindent azért, hogy meg is tartsd!


Ha csak abban vagy biztos, hogy te szereted őt, és cserben hagynak a megérzései teszteld a pasit! Budapest, Vihar utca 18. Nahát, te valóban testestül-lelkestül ismered a párod! Amikor két ember ennyire jól ismeri egymást, akkor ott már nincs szükség szavakra. Fogadunk, hogy minden kívánságodat lesi, és ha őt bántja valami, akkor azt azonnal észre veszed.


Találtam egy két érdekes tesztet, amely arról szól, hogy vajon mennyire ismered a partneredet. A következő kérdéseknél számold meg, hogy hány válaszod igaz hány hamis. Meg tudom nevezni a párom legjobb barátait. Mitől jó az nekem, ha tudom, hogy mennyire vagyok jó szülő? Töltse ki ezt az egyszerű tesztet, és hamarosan kiderül!


Valószínűleg ez lesz a legegyszerűbb teszt melyet valaha kitöltött! De az egyszerűsége nem írhatja felül a hasznosságát. C Teljesen más stílus jön be neki, mint nekem, de nagyjából tudom, mit szeret. Társfüggőség teszt : A társfüggőség vagy kodependencia a másik embernek, a másik véleményének való kóros alárendeltség, mely lehetetlenné teszi az egyenlőségen alapuló emberi kapcsolatok létesítését. Lássuk, téged mennyire érint!


Akkor érzem, hogy szeret , ha mindig megérint amikor elmegy mellettem. Nagyon fontos nekem, hogy megajándékozzon a különleges napokon. Nagyra értékelem, ha figyel rám, és megtesz értem valamit. Aki néma, míg te áradsz, és tudja, hogy vársz tőle is néhány cseppet, de ő csak szárazon hallgat, az téged nem szeret.


Illetve ez terminusvita: mindegy, szeret -e, szerethet is, az a lényeg, neked milyen ez. Sajátodat is elküldheted és közzétesszük. Töltsd ki Milyen kapcsolatra vágysz valójában?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések