2018. július 6., péntek

Müller péter idézet születésnapra

Kétféle beszélgetés van. Az egyik, amikor mondom a magamét. Amikor önmagamat akarom érvényesíteni.


Szavakkal hatalmat lehet szerezni, olyan világot, amely csakis rólam szól, amelyben én vagyok a fontos: amit én gondolok, én érzek, én élek, én fájok – színjátékot, melyben én vagyok a főszereplő. Aki elkezd várni, nem egészen ugyanaz, mint akihez a várt eredmény elérkezik. Vagyis nem a várakozás tárgya változik meg az időben, hanem mi magunk. Ezúton is sok boldogságot küldünk sztárszerzőnknek, akivel tavaly ilyenkor egy átfogó interjút készítettünk életének legszebb pillanatairól. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!


Még az önmagam szeretete sem magányos élmény: van bennem Valaki, akit szeretek, és Ő szeret engem, ez adja lelkem harmóniáját, hogy jól vagyok magammal, és a reményemet, hogy rátalálok arra, aki ezt az adást veszi. Ezért van az, hogy az ember, rejtélyes okból, szomorú a születésnapján. Idézetek - Adj hozzá te is, és gyűjtsd a kedvenceidet! Minden nő ismeri a tündérmesét: rátalálsz álmaid férfijára, megadsz neki mindent, amire csak vágyik, és ő örökké szeretni fog.


Müller péter idézet születésnapra

Oscar Wilde “Csak mert valaki nem úgy szeret tége ahogy te szeretné az még nem jelenti, hogy nem szeret téged szíve minden szeretetével. Ahogy a nap se nézi, hány rügy pattan ki fényére, mert saját tüzének extázisában él, úgy a szellemi szeretet is az éntelenség gyönyörében és szabadságában fürdik. Válogass kedvedre az oldalon található szép idézetek és bölcs gondolatok közül.


Manapság, a világválság előrehaladott stádiumában nincsenek már semmiféle eszményeink. A tartás, bátorság, hűség, őszinteség, becsületesség, az igazsághoz való feltétlen ragaszkodás, az önfeláldozás – és ugyanakkor a nőkkel szembeni végtelen tisztelet, az a mély szeretet, mely nem csupán a kívánatos fenekének, de a lényének is szól, ma már kihalt fogalmak. Popper Péter ) Koromat kitöltöttem, boromat betöltöttem.


Müller péter idézet születésnapra

Müller Péter - Önismeret „A szellemi szeretet legfőbb öröme, hogy adhat. Kiss Benedek) Születni és meghalni lehet egy nap alatt - de élni nem. Karinthy Frigyes) Te sosem fogsz megöregedni. Az élet lassan elvonul majd az arcod fölött, ennyi lesz, semmi több, és te attól még szebb leszel. Játékaidat elvehetik, ruháidat, pénzedet is elvehetik mások.


De nincsen olyan hatalma a földnek, amelyik elvehetné tőled azt, hogy a pillangónak tarka szárnya van, s hogy a rigófütty olyan az erdőn, mintha egy nagy kék virág nyílna ki benned. Kint van a falamon egy régi cikk, amit még édesanyám adott nekem. Arról szól, hogy ha valami nagyon felbosszant, ne támadjunk, ne kiabáljunk, ne dorongoljuk le a másikat, hanem először üljünk le, vagyis nyugodjunk meg.


Müller péter idézet születésnapra

Gondolatok testvérekről, testvéri érzésről, összetartozásról, szeretetről. Az okai, amiért hirtelen fogyni kezdesz. Teljesen természetes, hogy a súlyod az év folyamán változik – általában télen, a hidegben felszedünk egy kis felesleget, mert tartalmasabb ételekre vágyunk, és kevesebbet mozgunk, nyáron pedig leadunk pár kilót, mert nem kívánjuk a nehezebb kajákat.


Csak kétféleképpen élheted az életed. Vagy abban hiszel, hogy a világon semmi sem varázslat. Vagy pedig abban, hogy a világon minden varázslat. Ahhoz, hogy elengedj bárkit is, neked kell megváltoznod.


A régi lelkedet le kell vetkőzni, és az új lelkedbe szépen beleöltözni. Vers kis dédunokámnak Kicsi Míra itt voltál, ugye rólam álmodtál. Oly szép vagy és ártatlan, Téged várlak minden álmomban. A legszebb és legjobb idézetek gyűjteménye népszerű kategóriákba rendezve. A szerelem is azt jelenti: mind a ketten álmodunk egymásról valamit, és ez összekapcsol minket.


Mindenem a tiéd - mondja egy jó anya -, ha többet kérsz, nem adok, mert elrontalak. Inkább bömbölj az ajtómon kívül, minthogy hitvány ember légy. Orbán keményen nekiment az ellenzéknek Erős napja volt a miniszterelnöknek. Kandász Andrea sokat fogyott, így tartja a súlyát A nap legjobb időpontja a szeretkezéshez Óriási néptömegek pufogtatták el a pénzüket a szinglik napján Félelemben tartja a közszolgákat a kormány Csak a jóindulat tartja a ruhát Rosie mellein Egy pesti villamosvezető pokoljárása – 3.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések