2018. július 6., péntek

Futár állás nyíregyháza b kategóriás jogosítvánnyal

B kategóriás jogosítvánnyal , igényes, hálófülkés furgonra. DPD futár pizza futár B. Szükséges a B kategóriás jogosítvány. Előny a kisteherautó vezetési gyakorlat, t-ig.


Futár állás nyíregyháza b kategóriás jogosítvánnyal

A kocsival haza lehet járni. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal, elérhetőséggel. Friss b kategóriás jogosítvány állások.


Ingyenes, gyors és kényelmes munkakeresés regisztráció nélkül. Nyíregyháza és Magyarországon más városai. Nyitvatartás: hétfőtől … munkaportal. Feladatok: - kiscsomag kézbesítés.


Futár állás nyíregyháza b kategóriás jogosítvánnyal

Nemzetközi gyakorlat előnyt jelent. Nem kell külföldön maradni, szállítás 3-nap aztán haza jön és így tovább. A BMW csoport márkakereskedői hálózatának tagjaiként az általunk nyújtott szakértelem és prémium minőség garantálja.


Sofőr állás b kategóriás jogosítvánnyal állások, munkák. Autós futár állás - új. Debrecen, Epreskert utca 1. Futár álláslehetőség bejelentett órás munka - új. Csepel és vonzáskörzetéből várjuk az érdeklődést! Rendelkezel „ B ” kategóriás jogosítvánnyal ? Szeretsz vezetni és van is benne 2-éves tapasztalatod?


Könnyen és gyorsan megtalálod a hangot másokkal? Pályakezdő vagy és nincs munkatapasztalatod? Ha ezekre a kérdésekre IGEN a válaszod: Téged keresünk! Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Előnyt jelent hasonló területen szerzett tapasztalat! Fényképes önéletrajzokat a gepkocsivezeto. Futár b jogosítvánnyal – 3állás találat Értesítést kérek a legújabb állásokról: futár b jogosítvánnyal Futár – Capital Development Kft.


Itt a lehetőség, hogy csatlakozz egy olyan vállalathoz, ahol megbecsülik és értékelik a munkádat, ahol ki tudod magadból hozni a legtöbbet és sikeres lehetsz. Legalább B , C kategóriás jogosítvánnyal , GKI engedéllyel, és vezetői gyakorlattal rendelkező, komoly gondolkodású kollégákat veszünk föl. Gépkocsivezető, futár 24H Parcel Zrt.


Munkavégzés helye Bp, IX. Csőszerelő, targoncás, söfőr állás érdekel Egerben egerallas. Egerben állást keresek, csőszerelő, targoncás, sofőr vagy más egyéb munkát.


Csomagkézbesítési feladatra. Kimagasló helyismeret, vezetési gyakorlat, minimum B. Futár illetve áruszállítási gyakorlat követelmény. Az elmúlt évben közel -kal emeltük a béreket a Logisztikai központunkban a fizikai munkát végző munkatársak esetén.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések