2018. július 11., szerda

Gravírozott könyvjelző

Könyvjelzők termék 3. Első alkalommal az interneten kerestem rá a lézer gravírozásra, így találtam meg Önöket. Fémtestű, könnyen gravírozható könyvjelző , papírtokban. A könyvjelző hossza: cm.


Gravírozott könyvjelző

Véletlenszerűen választott színű termék kerül küldésre)Mérete: kb. Holnap innen folytatom ezüst színű könyvjelző. Gravírozott kulcstartók Baba emlékőrző kulcstartók. A választható formájú gravírozott medál mérete: cm. A termék ára magában foglalja a képen látható könyvjelzőt, a díszítő kiegészítőt, illetve db cm-es gravírozott nemesacél medált.


Mivel ez egy előre összeállított könyvjelző , a charm cseréjére csak abban az esetben van mó ha a cserélni kívánt charmot a kosárba helyezed a könyvjelző mellé , és. Kívánságlistára teszem. Fém könyvjelző egyedi gravírozott szöveggel. A kör alakú gravírozott medál mérete: cm.


Az anyagba gravírozott kép, szöveg, rendkívül tartós és szép minőségű. A medál mérete miatt 1-szó javasolt. Szülőknek, nagyszülőknek garantáltan feledhetetlen emlék lesz egy egyedi fényképes ajándéktárgy.


A Gravír Expressz már több, mint éve áll az Önök szolgálatában. A gravírozott ajándékok oldala! Cégünk közel modern, számítógéppel vezérelt gravírozó- és hímzőgéppel rendelkezik. Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.


Igazi egyedi, személyre szabott meglepetés barátnak, barátnőnek, édesanyának, apukának, nagyszülőknek, szerelmednek ha saját képét, képedet, gyermekünk fotóját gravíroztassuk egy praktikus és szép fém ajándéktárgyba. A fájlok mérete legfeljebb MB lehet. Engedélyezett fájltípusok: jpg jepg png ai tiff psd bmp. Ellenben ezeket a tárgyakat gravírozott díszítéssel ellátva már remek egyedi ajándékot adhatunk az ünnepeltnek.


Sokszor elég egy szép mintával feldobni a kiválasztott tárgyat, de gravíroztathatunk bele idézetet vagy fontos dátumot is, így már kedves emlék, igazi személyre szóló ajándéktárgy válik belőle. Az álló óra is naponta kétszer a pontos időt mutatja. Tollak, tollszettek,Iroda.


Gravírozott könyvjelző

Budapest, Nándorfejérvári út 31. Ha ennél egy kicsit többre vágyik mi segíthetünk Önnek! A lézergravírozás eredményeképpen a toll alapszínétől függetlenül a gravírozott szöveg vagy ábra fehér vagy aranyszínű lesz, a fabetétes tollak esetében a fába gravíroz a lézer.


Csak egy jó kép kell hozzá, hogy elkészüljön egyedi fényképes bögréje, párnája vagy kedvenc fotójával díszített pólója. Ajándékok és lézer gravírozás. Egyedi ajándék férfiaknak. A fénykép gravírozás személyessé teszi az ajándékot, nemcsak egy tárgy lesz, hanem sokkal több, egy személyre szóló dédelgetett szép emlék.


Mindennapi életünk során, a világon naponta többmilliószor van szükségünk tűzre. Ezért kiváló és praktikus ajándék szeretteink, barátaink számára, egy pár soros kedves üzenettel ellátott gravírozott öngyújtó! Ennél a terméknél jelenleg előnézeti kép nem érhető el! Menyasszonyi csokrok, virágdíszek készítését is vállaljuk.


Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Mind a két oldala gravírozható. Ilyen perselye senkinek sincs, csak Neked! A képen szereplő minta egy családot ábrázol kisgyerekkel.


Kérhetsz rá személyeket (esetleg fényképet is küldhetsz), tárgyakat, esetleg egy rövid szöveget is rágravírozhatunk. A minta szabadon változtatható. A normál síküveg esetén a lézer olyan felületet hoz létre, mintha a gravírozott ábra homokfúvott lenne. A felületen színezett üvegek esetén a lézer az üveg színét távolítja el a gravírozott felületen.


Fagyos hópehely textil gombos könyvjelző.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések