2018. július 5., csütörtök

Eladó ház múcsony

Eladó házat keresel Múcsonyban? Havonta több millióan választják az ingatlan. Ingyenes hirdetések a Jófogás. Szerzői jogi védelem alatt álló oldal.


Eladó ház múcsony

MEGÉLHETÉST BIZTOSÍTÓ INGATLAN! Helyiséglista: Ház , földszint- Nappali- Étkező- Konyha- Kamra- Fürdő WC. További használathoz kérlek kapcsold be a JavaScript-et az oldalunkon! ELADÓ MÚCSONYBAN EGY NÉGY SZOBÁS CSALÁDI HÁZ ! Az Ön által megagadott keresési feltételek alapján rendszerünk Múcsony házait, lakásait és egyéb ingatlajait listázta. Múcsony aktuális ingatlanhirdetéseit, legyen szó eladó házról, lakásról vagy albérletről.


Falazata tégla és vályog, ebből kifolyólag nyáron kellemesen hűvös, télen pedig meleg. Stabil szerkezetű, repedésmentes, beton alapzata kővel, idomkővel díszített, falazata blokk és tégla, tetőszerkezete is kifogástalan állapotú. Borsod megyében, Múcsonyban eladó egy szuterénes, tetőtér beépítésű, dupla komfortos, 1nm lakóterű, szobás, erkélyes, nagyon jó állapotú családi ház.


A szobák padlószőnyeg borítást kaptak, az egyéb helyiségek járólappal lettek burkolva. Az ingatlan elrendezése lehetővé teszi, hogy több generáció összeköltözzön, de több gyermekes családoknak is ideális lehet. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű házak között tudsz keresgélni. A három szobás ingatlan 1mterületű, és a település egyik nyu. Borsod-Abaúj-Zemplén megyében, Múcsonyban eladó egy családi ház.


Múcsonyi eladó ház , házrész hirdetés az otthonterkep. Miskolctól és Szlovákiától 3 Kazincbarcikától percre, Múcsony központjában felújított, hőszigetelt, modern kamera. A házhoz 7nm telek, tároló, pince és fedett gépkocsibeálló tartozik. Nem találtunk olyan ingatlant, ami megfelelne a keresési feltételeknek.


Eladó ház múcsony

Magánszemélytől, áron alul, Múcsony csendes részén egy 5nm-es telek családi okokból eladó. Csatorna bekötés megtörtént, víz bekötési tervek elfogadtatva, bekötése előkészítve. A 160nm-es ingatlanban és fél szoba két fürdőszoba, konyha, étkező, előszoba található, valamint garázs is van a bejárat mellett.


MAGÁNSZEMÉLYTŐL eladó ingatlanok! Vásárolj ingatlanközvetítői segítsége nélkül! Hirdesd meg eladó lakáso eladó családi háza vagy üzleti ingatlanod INGYEN ott, ahol csak tulajdonosok hirdetései jelennek meg. Nyékládházán Nyékládházán, az Árpád utcában eladó egy nm-es, 2. A tehermentes ingatlan belterületen helyezkedik el.


Borsod megyében Felsőtelekesen eladó , egy szuterénes, tetőtér beépítésű, dupla komfortos családi ház. A remek elosztású és nagyon jó állapotú, 1nm - es lakterű ház egy tisztasági festés után azonnal költözhető! A közel 1m-es ingatlan hálót nappalit. Ingatlan tulajdonos ( eladó ): Olyan személy, aki az Adatkezelő által közvetített ingatlan tulajdonosa, ill. Adatkezelővel megbízási szerződést kötött, valamint ezek meghatalmazottja.


Leírás Földszintes, 1 készültségi fokozatú, alapozása beton, szigetelés nincs. Zugló kertvárosi, csendes zöldövezetében a Kerékgyártó utcában eladó egy Penthouse, D-Ny fekvés, világos ingatlan. A város lüktető vérerén, mégis csendes, de központi, kedvelt utcában az Erzsébet körúttól egy sarokra, verhetetlen infrastruktúrával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések