2018. július 27., péntek

Eladó lakás kazincbarcika iskola köz

Havonta több millióan választják az ingatlan. Távfűtéses, a meleg vízszolgáltatást átfolyós típusú gázbojler biztosítja. A lakás nm, az erkély 2nm.


Eladó lakás kazincbarcika iskola köz

A bejárati ajtót ponton záródó biztonsági ajtóra cserélték. A szobák padlószőnyeg borításúak, egyéb helyiségek járólappal burkoltak. Szobái laminált padlóval burkoltak,egyéb helyiségei járólaposak. Konyhaablak műanyag,többi fa,erkélye felújított. Gázfűtéses, összkomfortos lakás.


Az ingatlan külső szemrevételezés alpján kerül felértékelésre. A nyílászárók műanyagra lettek cserélve. Folyamatosan frissülő ingatlanhirdetéseinkben könnyedén rátalálhatsz álmaid otthonára. Kazincbarcika központi részén (Egressy Béni úton), eladó egy m2-es 3. Ez év elején készíttetett konyhabútorral, amely a vételár részét képezi, ami magában foglalja a sütőt, főzőlapot. Korábban át lett villanyvezetékelve az egész lakás.


Frankel Leó úton, egy nm-es, 2. Ez az utcára néző, keleti és nyugati tájolású, felújított lakás gáz-cirkó fűtéssel rendelkezik. Iskola úti lakás pincével, erkéllyel. Ebben a kategóriában, és ebben az árban ez a lakás ritkaság! Nagyon jó elosztású ingatlan.


Sajnos nincs a térképen megjeleníthető bolt. A naponta többször frissülő kínálatban több száz budapesti és vidéki ingatlan közvetítő iroda és a magánszemélyek által egyedileg feladott, eladó , használt és új építésű lakás között tudsz keresgélni. Borsod-Abaúj-Zemplén megye népszerű hír- szolgáltató-szórakoztató portálja.


Miskolc friss hírek, képek, videók. Frekventált hely, Jó lakóközösség, meleg kis otthon. A szobát laminált parketta, a többi helyiséget kerámia lapok burkolják.


A felújítás során az ablakokat újszerű műanyag nyílászárókra, a bejárati ajtót biztonsági ajtóra cserélték. Elhelyezkedése kiváló, óvoda, bölcsőde, iskola , buszmegálló és minden ami a napi életvitelhez elengedhetetlen, perc sétával elérhető. CSOK gyermekre igényelhető. Eladó Lakás , Zala megye, Zalaegerszeg, Jákum Ferenc utca, m2-es, elektromos, utca nézetű.


Eladó lakás kazincbarcika iskola köz

Somogy megye Kaposvár északnyugati városrészében az Arany János utcában nm-es földszinti lakás eladó. Eladó ingatlan hirdetések széles választéka az egész országból. A panelprogram keretében a lépcsőház nyílászárói műanyagra lettek cserélve,a homlokzat pedig szigetelést kapott. A radiátorok egyedi mérővel.


Kitűnő állapotban lévő másfél szobás, üres lakás eladó ! Az ablakok redőnnyel ellátott korszerű műanyagra, az ajtó több ponton záródó acélbiztonsági ajtóra lett cserélve. További képek megtekintése (8). A nagyon alacsony rezsivel rendelkező, városközpontban lévő 35nm-es otthon gyönyörű panorámát nyújt az új tulajdonosának. Adatvédelmi tájékoztatás A felhasználói élmény fokozása és célzott hirdetések kiszolgálása érdekében, valamint kényelmi és statisztikai célból weboldalunk adatokat tárol a készülékén (sütiket) és webszervereken.


Online és Multimédia hirdetések.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések