2018. július 30., hétfő

Mérleg rák barátság

De arra számítson, hogy ez a barátság csak addig él, amíg ön ápolja. Tudomásul kell vennie, hogy az Ikrek ezernyi dologgal foglalkozik, örökké késésben van, s talán még a megbeszélt találkozót is elfelejti, mert egy érdekesebb programja adódott. Sejtelmes, titokzatos, mint a sima víztükör alatti mélység. Elég jól kijönnek egymással, legalább is addig, amíg megszületnek a gyerekek. Az igazi barátság egy életen át tart, ha szerencséd volt az igazi emberrel találkozni.


Mérleg rák barátság

A horoszkópodból kiderül, milyen emberi tulajdonságokkal kell rendelkeznie a legjobb barátodnak, barátnődnek ahhoz, hogy harmonikus lehessen a kapcsolatotok. Biztonságot és kényelmet szeretnének, mégis keresik az új kalandot. Nagyon segítőkészek másokkal, néha azonban nyűgösek, közömbösek tudnak lenni. Van olyan pillanat, amikor szószerint olyannyira erős a bizalom és a barátság , hogy az nekünk is különös.


Illetve van olyan, hogy szó miatt felemésztjük a másikat. Nagyon kibírhatatlannak tartjuk a másikat, és mégis egymásban bízunk a legjobban. Ezekben a napokban, ha tehetjük, nem szívesen mozdulunk ki a biztonságot jelentő otthonunkból, inkább azokkal töltjük az időnk nagy részét, akik érzelmileg a legközelebb állnak hozzánk. A megbízhatóság, a stabilitás többet ér, mint az a sok édesség és keserűség, amit egy lehetetlen románc jelentene most önnek.


Ha vonzódik is egy ilyen kalandhoz, most nagyon nincs itt az ideje ennek. Online Női Magazin Magyarország egyik, ha nem a legszebb és legjobban kidolgozottabb nőknek szóló életstílus magazinja, rengeteg hasznos tudnivalóval, praktikával, bulvár hírekkel, filmajánlókkal, horoszkóppal, megspékelve sok-sok humorral és izgalmas információval. A Nyilas ha tehetné, egy hátizsákba pakolná a Rákot és vinné mindenhová magával, ám a Ráknak nincs nagy kedve a megszokott és szeretett életén. Mennyire illenek össze horoszkóp alapján? Eddig úgy vettem észre, hogy minden téren nagyon jól klappol minden, és csodálkozva olvastam, hogy általában ők nem igen állnak szóba egymással.


Elolvastam és elfogadom az Adatvédelmi nyilatkozatot, így ennek tudatában iratkozom fel a hírlevélre. Kihívásokkal teli kapcsolat. Kemény fába vágod a fejszédet, ha egy másik Vízöntővel akarod összekötni az életed. Te azonban kedveled a kihívásokat, minél lehetetlenebb, annál izgalmasabb a feladat.


Mérleg rák barátság

Mindketten nagy mókamesterek vagytok, fontos számotokra a függetlenség, a barátság. Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű funkcionalitáshoz marketing jellegű cookie-kat engedélyezhet, amivel elfogadja az Adatkezelési tájékoztatóban foglaltakat. A rák férfinak a legfőbb vágya egy olyan őszinte, igaz kapcsolat, amelyben férfiként is felvállalhatja sérüléseit, sebzett pillanatait, megoszthatja bánatát és örömét. Mert ugye sokan boldogtalanok, és alig várják, hogy a barátság legalább valami soványka kis kalandba torkoljon, bánják is õk, hogy már megint a feudális maradványok érvényesülnek.


Végülis õk csak ahhoz a kérdéshez szóltak hozzá, lehet-e nõ és férfi közt barátság. Diszkrét, a szex tabu számára, ezért nem szívesen beszéli ki a hálószobatitkokat. Rangon aluli partnerekkel nem áll szóba, aki neki nem tetszik, nem tudja elcsábítani őt.


Fontos számára a meleg otthon, a biztonság utáni vágya erős. Sokat jelent a barátság egy kapcsolaton belül, a szellemiség és az azonos érdeklődési kör. Egy szexterapeuta szerint ezek az okok állhatnak a mögött, hogy valaki megcsalja a párját. Egy megcsalás mindig nagyon fájdalmas dolog, főleg akkor, ha úgy jön, mint derült égből a villámcsapás – ilyenkor az ember azért nem azt szokta kutatni, hogy vajon mi játszódhatott le a másik fejében, mi vezetett el odáig, hogy így döntött, pedig szexterapeuták szerint elég. A rák asztrológiai jele a bíborvíz jele.


Azok, akiknek a rákos napja van, beszélnek az érzelmek nyelvéről. Bennfentes érzelmi szinten vesznek részt másokkal, csendes, fenntartott, érzelmileg érzékenyek és empatikusak. Mérleg : Szociális Acumen.


A Libra asztrológiai jele a kardinális levegő. Rák : érzelmi érzékelés.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések