2017. november 20., hétfő

Megható szülinapi versek

VERSEK ,IDÉZETEK SZÜLETÉSNAPRA - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! De sose vedd a barátság kincsét magától értetődőnek. Megható versek -idézetek. Van egy szó, van egy név ezen a világon, Melegebb, színesebb, mint száz édes álom. Csupa virágból van, merő napsugárból.


Szép versek az életről, a minden napokban történő dolgokról, megható és fájdalmas érzésekről. Az alábbiakban olyan kedves szerzeményeket olvashatunk, amelyek a lányunknak, fiunknak szólnak. Születésnapjukra ezekkel a megható sorokkal felköszönthetük őket. Biztosan igazán meghitt hangulatot varázsolnak ezek a versszakok. Tálos Csegő – Születésed.


Szép png-gif képek, versek ) Érzelem,szerelem minden formában. Gyászversek és vallásos témák feldolgozása több variációban. A születésnap az egyik legkedvesebb ünnep az évben, akár a szűk családban, akár baráti körben van az ünnepelt. Ilyenkor legtöbbünknek az ajándék és a virág jut eszébe, általában tortát is sütünk vagy rendelünk, de a születésnapi köszöntő szövegére ritkán fordítunk figyelmet.


Megható szülinapi versek

Itt valamennyi korosztály számára találsz egyedivé alakítható szülinapi köszöntőket, szülinapi idézeteket. Szívét lepte el a bánat, sors verte az én anyámat. Bánatkendőt hordott fején, nem tudta, hogy mi a remény. Ott kinn a határban, Ahány fényes csillag.


Nyári éjszakában, Oly sok évig éljen. A virágos réten, Ahány jó ember van. Széles e világon, Édes jó anyámra. Van-e olyan drágaköve a világnak, Amilyen a szíve. Viruló rózsának szép zöld a levele.


A te kicsi szíved örömmel van tele. Eljön majd idővel neked is a tavasz. Olyan idézeteket válogattunk össze dalszövegből, híres ember. Szülinapi sms-ek, versek , idézetek fórum, vélemény és hozzászólás.


Fórum, tapasztalatok, kérdések, válaszok. Jöjjön Őszi versek magyar költőktől összeállításunk. Weöres Sándor: Galagonya. Valami csodaszép, megható vers apáknak? A Költészet Napja alkalmából az eddigi tapasztalatokat összegezve felsoroljuk az általunk legszebbnek tartott magyar verset.


A válogatásban, mint minden lista esetében, természetesen elsősorban szubjektív szempontok játszottak közre, másrészt igyekeztünk azokat a verseket összegyűjteni, amelyek az elmúlt években rendszeresen visszatérő darabjai voltak az olvasói. Jó egészséget kívánok, Mindenkinek! Gyermeket érlel a vágy. Gyorsan elillan a kéj, váltja a gyermeki báj.


Szerelmes születésnapi versek Id. Ketyeg az óra, múlik az idő, Ez a nap is eljött, Minden olyan csodálatos, De valóra válik e. LÁNYOMNAK SZERETETTEL - ZEMPLÉN,AHOL A CSEND KEZDŐDIK! Nincs is jobb alkalom arra, hogy kifejezd a legjobb barátnőd iránti szeretetedet, mint a karácsony. Ilyenkor nyugodtan válhatsz érzelgőssé, és ő is viszonozni fogja.


Válogass a következő idézetek közül, és azt, amelyik a leginkább igaz rátok, küldd el a barátnődnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések