2017. november 22., szerda

Horoszkóp 2019 kos

A Kos csillagjegy szülöttei, akinek az uralkodó bolygója a Mars, és leginkább a belső erő, az állhatatosság, valamint az önbizalom jellemzi őket, garantáltan nem fognak unatkozni ebben a periódusban. Karrier: Jól indul az év, a főnökei elismerik az erőfeszítéseit, tavasszal fizetésemelésre számíthat. Hier zum Tiefstpreis buchen! Júniusban külföldi munkalehetőséget kap, ez jelentős anyagi haszonnal kecsegteti. Augusztusban elérheti a vágyott a pozíciót, vagy anyagilag honorálják a szorgalmát a főnökei.


Belső erő, spontán energia, önbizalom. A Kos tüzes jegy, így a túláradó temperamentum, a dinamizmus és a lobbanékonyság jellemző rá. Ne ragaszkodjon túlságosan olyan célokhoz, amelyek vonzók ugyan, de lehetetlen elérni őket - legalábbis egyenlőre -, hiszen így értékes energiákat pazarol el, amiket másra is fordíthatna.


Még ha nem is így tűnik, nagy út áll előttünk ebben az évben. Mindazonáltal előfordulhat, hogy a napi horoszkópok esetenként a bolygó mozgások komplex matematikájából adódóan nem fedik a valóságot. Horoszkóp , sorselemzés Tarot kártyából - Zsozirisz Sorselemző, Tarot mester. Horoszkóp : ezotéria, csillagjegyek, mit üzennek neked a csillagok, napi, heti, havi horoszkóp.


Neked mi a horoszkópod? Egyik szerettével sikeresen hajba kapnak egy banális dolgon. Ha nem törekszik arra, hogy felül emelkedjen a történteken, hanem megragad a rossz hangulatban, akkor az egész hétvégének lőttek és végig fújni fognak egymásra vagy látványosan elkerülik a másikat. Az új kihívásokra mondj azonnal igent, akkor is, ha túlságosan nagy falatnak tűnnek számodra.


A régi ösvényeket kitaposta új utakat kell keresned. A nyári hosszú, forró napok, amik jellemzőek és gyakoriak erre az időszakra kihatással van szervezetünkre. A munka hamar kifáraszt bennünket. A koncentrációs képességünk is gyengébb, és ezért nehezen tudunk összpontosítani a munkánkra.


Kos – napi horoszkóp Ma szinte bármilyen csatát, vitát megnyernél, ha sor kerülne rá, így jobban tenné mindenki, ha nem akasztaná össze a bajszát veled. Ha valaki óvatlanul mégis kikezdene vele amire ma van esély, légy könyörületes. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor számíthatsz arra, hogy ez a viszony sokkal érdekesebbé, izgalmasabbá válik. Hozzájárulok, hogy a Central Digitális Média Kft. Fontossá válnak a kapcsolatai de nem mindig látod reálisan a munkatársaidat.


Viszont most tökéletesen be tudja majd osztani az idejét annak köszönhetően, hogy pontosan tudja, hogy mit akar elérni. Mindez félreértésekhez vezethet, és azt tapasztalhato hogy nem találod meg a hangot munkatársaiddal, családtagjaiddal. Kos (március - április 20) napi horoszkóp Valaki olyan szívességre kér, amire nem szívesen mondasz nemet, de egyelőre nem igazán van más választáso mint belemenni a dologba.


Hamarosan változik a helyzet, és akkor te is szabadabban döntesz. Az újév reményt és számos szokatlan élményt ígér minden állatövi jegy szülöttjének. Ha úgy érze hogy nem elegendő a jövedelmed ahhoz, hogy úgy élj, ahogyan szeretnél, akkor itt az ideje, hogy átgondol mit tehetsz ennek érdekében.


A dolgok ugyanis nem fognak csak úgy maguktól megtörténni. Tervek kellenek és ezeket végre is kell hajtanod. Ugyanis tényleg megvalósulnak az álmaik, végre igazán azt érezhetik, hogy bejön számukra az élet, karrier, párkapcsolat és anyagiak tekintetében is. Sok energia gyűlhet össze benne ami a munkád során is megadja neked a hatékonyság esélyét.


Horoszkóp 2019 kos

Ezért érdemes azokat a feladataidat előnyben részesítene amelyek nyitott szemléletet kívánnak meg tőled. Akkor tudod valóra váltani álmaidat, ha őszinte leszel saját magadhoz azzal kapcsolatban, vajon mire is vágysz, kit akarsz szeretni, s hogyan szeressenek téged. Ha nem is veszi észre, nincs teljesen magára hagyva. Rátermettséged másokat is lenyűgöz majd. Hivatásod is profitál belső erődből és bizakodásodból.


Rengeteg segítőkész ember veszi körül, akik hajlandók is levenni a gondok egy részét az ön vállairól. A Kos egy régi ismerős felől hall újra, a Vízöntő körül felpezsdülnek a dolgok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.

Népszerű bejegyzések